KOMENTĀRU KONKURSS: Kāda ir tava 2017.gada apņemšanās

KOMENTĀRU KONKURSS: Kāda ir tava 2017.gada apņemšanās

09. Jan 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ik gadu mēs uzsākam ar kādu apņemšanos, un šī apņemšanās parasti saistās mums ar kādām pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Protams, ir dažādas apņemšanās, ko kā mērķus sev uzliekam visai cēli, lai gan šīs vai citas apņemšanās no pagājušā gada var necik daudz neatšķirties. Zaudēt svaru, sarīkot sev pārvērtības, mazāk uztraukties, atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, mazāk tērēt naudas, netikties ar sev netīkamiem cilvēkiem, vairāk rast pozitīvu domu, biežāk tikties ar draudzenēm un vēl un vēl un vēl...

20170106093331-47524.jpg

Kāda ir tava 2017.gada apņemšanās?

Varbūt tās ir vairākas?

Uzraksti, dažkārt rakstītajam ir liels spēks! Un pats svarīgākais - tici saviem mērķiem, jo tieši tad tiem vieglāk piepildīties - gluži, kā pēc burvju nūjiņas mājiena.

Balva

 20161212092950-73156.jpg

“Laima”  Ziemassvētku kolekcijas dāvanu komplekts

Īpašajā “Laima” Ziemassvētku kolekcijas dāvanā ietpilsts:

Mini zefīri “Maigums” – eleganta un sajūtās tikko tverama dāvana svētku iepakojumā. Zefīrs tik gaisīgi viegls kā pirmais sniegs, kas izkūst uz siltas plaukstas, pārklāts ar mutē kūstošu šokolādes glazūru. Mirklis uz brīdi apstājas, lai ziemas burvību tu varētu izbaudīt vēl nedaudz ilgāk. Aizver acis un sajūti, ka mazās lietas dzīvi padara vēl saldāku un laimīgāku.

Rūgtā šokolāde ar dzērvenēm un piparkūkām – Kad mazākie ķipari ieņēmuši galveno vietu virtuvē un aizrautīgi gatavo piparkūkas mīļāko pasaku tēlu formā, vecāki uz brīdi atvelk elpu un atjauno enerģiju ar Laimas rūgto šokolādi ar spirgto meža ogu – dzērveni un drupinātām piparkūkām. Gabaliņu, pa gabaliņam šokolāde atjauno enerģiju un smaidus sejā, lai no jauna un no visas sirds atkal varētu pievērsties svētku prieku baudīšanai un brīnuma gaidīšanai.

Piena šokolāde ar piparkūkām – Sapņa piepildījums ir tad, kad mīļākās svētku garšas tiek apvienotas vienā produktā. Vismaigākā piena šokolāde un tajā drupinātas svaigas un kraukšķīgas piparkūkas. Mutē kūstošs, mirklīgs svētku prieks noķerts šokolādes gabaliņā… Labākais ir tas, ka  svētku mirklis turpinās tik ilgi, kamēr vien tavā tuvumā ir gardā Laimas piena šokolāde ar piparkūku gabaliņiem.

Dzērveņu zefīri – Dzērvenes, kas ar savu spirgtumu un sulīgumu veido Latvijas nacionālo garšu – garšu, ar kuru lepojamies no paaudzes paaudzē. Tieši tāpēc “Laima” visu iecienītajam gardumam zefīram ir uzdāvinājusi jaunu – karalisko dzērveņu garšu. Dzērveņu zefīrs – tik viegls un gaisīgs kā vasaras rīts, tik spirdzinošs un garšā neaizmirstams kā sauja tikko lasītu, saules sasildītu dzērveņu.

Selga piparkūkas mini – Brīdī, kad laiks ārā kļūst arvien vēsāks un vakari arvien ātrāk kļūst tumši, mēs nevilšus vēlamies pavadīt vairāk laika māju omulībā, malkojot siltu tēju un aromātisku kakao. Tas ir brīdis, kad sākam ilgoties un sapņot par piparkūku aromātu, kas piepilda istabu. Selga Mini piparkūkas ir tā pirmā, mazā svētku gaidīšanas dzirkstelīte, kas liecina, ka svētki ir pavisam tuvu. Vēl tikai pāris Mini piparkūkas jāapēd, un svētki būs klāt!

Par “Laima”:

“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. “Laima” pērn atzīmēja 145 gadu jubileju. “Laimai” raksturīgo unikālo garšu nodrošina šokolāde, kas pagatavota, saglabājot senās prasmes un receptes, kas papildinātas ar mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām un metodēm. Pašlaik “Laima” produktu portfelī ir teju 250 dažādi produkti, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laima” produkcija tiek eksportēta uz 31 pasaules valsti, tostarp ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Krieviju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu, Turkmenistānu.

20170106093449-76974.jpg

Raksti par savu apņemšanos tepat, komentāru joslā!

Uzvarētāju izvēlēsimies 11.janvārī.

Veiksmi, izturību mērķu sasniegšanā!

Māmiņu Klubs

Marta J. Marta J. 09. Jan 2017, 17:50

Tā kā 2017 kļūšu par māmiņu savam Puisītim, tad vislielākā apņemšanās ir neizgāzties! 😃
Būt vislabākai mammai, nepiemirst veltīt uzmanību vīram un šunelim ar 😀
Tas arī viss - gada sākumā nepacietīgi gaidīt savu mazo princi ierodamies ❤

kerstyna kerstyna 09. Jan 2017, 14:42

Vislabākā apņemšanās ir - NEKO NEAPŅEMTIES 😃

mamma88 mamma88 08. Jan 2017, 23:19

Sākumā domāju, ka būtu jauki nākamajā gadā drastiski pievērsties figūras uzlabošanai (cik tipiska apņemšanās...vismaz pēc fitnesa reklāmām tā vien šķiet, ka katra 2. ir apņēmusies vai nu nomest svaru vai uzlabot figūru). Pēc tam sapratu, ka šāda veida apņemšanās tieši manā gadījumā nāks par skādi, jo visam ir jānotiek dabiski un harmoniski nevis drastiski un dzelžaini. Tad nu beigās izlēmu, ka Jaunajam gadam piedienas tomēr kaut ko apņemties...nu apņēmos būt pacietīgāka daudzās jomās, jo parasti neprotu ne pagaidīt, visu gribu uzreiz un tūlīt.

manderina manderina 08. Jan 2017, 22:33

Domājot par šo 2017. gadu, gribētos izdarīt un apņemties tik daudz, bet saprotu ka jādomā reāli. Bet tik un tā dažās nozīmīgas apņemšanās man ir, kuras gribētu realizēt. Varbūt kādam tas liksies nekas īpašs, bet man tas var mainīt dzīvi.
Apņemos:
1. Iemīlēt sevi tādu, kāda es esmu un veltīt sev vairāk laika.
2. Būt laba sieva savam vīram, kuram būtu prieks uz mani skatīties.
3. Būt labai mātei savam dēliņam un vēl vairāk pavadīt laiku kopā ar sevi.
4. Atrast lielisku darbu, kas papildinātu manu būtību un personību.
5. Sākt dzīvot veselīgāk un padomāt par savu veselību, jo gan vīrs, gan dēls gribētu ar mani pavadīt vēl daudzus un daudzus gadus.
6. Būt par iedvesmu un atbalstu kādam citam, jo tas var mainīt cita dzīvi!

Šīs ir manas 6. lielākās apņemšanās. Protams, viss sākas ar mani pašu, jo tikai es varu mainīt un ietekmēt šīs lietas. Bet priecāšos par katru apņemšanos ko sasniegšu, jo tā jau būs uzvara 😀

20020 20020 07. Jan 2017, 18:48

Apņemšanās? Ja godīgi, man tāda vēl nav šim gadam, bet... man dikti, dikti vajag šajā gadā atrast laiku sev. To arī apņemos realizēt! Ir tā, ka ikdienā ar mazuli es pati sev pazūdu, tāpēc tāda apņemšanās ' Laiks sev' nozīmētu ne tikai būt mammai, bet arī apmierinātai, foršai sievietei, draudzenei, kolēğei.

sandux sandux 07. Jan 2017, 13:08

Mana apņemšanās ir saistīta ar manu ģimeni, vēlos veltīt vairāk uzmanības un laika maniem bērniem un arī maniem vecākiem. Apņemos, ka lielais šā gada plāns par pācelšanos tiks izpildīts un mēs atkal būsim viena liela un laimīga (jā!) ģimene!

inleila inleila 06. Jan 2017, 21:51

Jaunais gads sācies ar ne visai patīkamiem jaunumiem no darba devēja puses: gandrīz visa kolektīva atlaišanu, tā kā jaunā gadā būs jāmeklē jauns darbs. Kā kolēģe pateica, redz jau ieknāba gailis pakaļā...
Vēl viena apņemšanās: pilnveidot zīmēšanas, gleznošanas prasmes.
Ideālā variantā uzsākt savu biznesu
Veiksmi un izturību mums visām sasniegt iecerētos mērķus!😀

Lindinnna Lindinnna 06. Jan 2017, 18:14

Kā jau katru gadu ik katra no mums vēlas, ko apņemties, tā pat arī es. Parasti manas apņemšanās ir sākt sportot, ēst veselīgāk un atturēties no saldumiem, tiesa pēdējais punkts man nekad nav sanācis 😃 Esmu pārāk stipra saldummīle 😀 Tiesa šogad mana dzīve mainīsies par 360 grādiem un šis vecās apņemšanās pagaidām es nolikšu maliņā.
1. Pati pirmā, svarīgākā mana apņemšanās ir kļūt par vislabāko mammu savām pirmdzimtajam bērniņam, kurš mums pievienosies vasarā. Mēs ļoti ļoti gaidām savu bērniņu. ❤
2. Otrā apņemšanās ir saistīta ar jauno mājokli. Takā mēs gaidām ģimenes pieaugumu, vecā dzīves vieta ir palikusi par šauru. Un galvenais, ko vēlos ir padarīt jaunās mājas par tik pat omulīgām un siltām kā mūsu esošās, jo es apzinos, cik smags darbs stāv priekšā, lai iekārtotu, izremontētu savu mājokli un galvenais iekārtotu mīļu, siltu vietiņu bērniņam. ❤

mamma27 mamma27 06. Jan 2017, 14:16

Savas apņemšanās gan jau kā vēlēšanās skaļi pasakot ne vienmēr izdodas piepildīt 😀 Tāpēc būs dažas lietas ,ko pierakstīšu sev jaunajā plānotājā ,lai paliek pie manis,bet neaizmirstas un varu pārbaudīt,kas izdevās ,kad gads ies uz otru pusi.
Bet ir lietas,ko var arī pavēstīt citiem:
1. Gada pirmajā pusē esmu apņēmusies atradināt mazo no krūts .
2.Atsākt darba gaitas,
3. Mēģināt nestrīdēties ar vīru,bet ja arī par kādu lietu viedokļi nesankan ,katru vakaru salabt un uz gulētiešanu iedot buču! ( man ļoti nepatika sajūta ,kāda bija ,kad sastrīdējāmies un nerunājām pāris dienas! Tā vairs nevar!)
4. Piepildīt kādu sen lolotu sapni- apgūt ko jaunu! ( ja izdosies,noteikti pastāstīšu par to arī bogos!)
5. Visas nebūšanas ņemt vieglāk!

Co_ora Co_ora 06. Jan 2017, 12:33

Dienā, kad mūsu ģimene kļuva par vienu mazu cilvēciņu bagātāka, vairs neko negribas tikai sev, visur gribās ar viņu, ar ģimeni, kopā. BET - tiešī tāpēc mana jaunā gada apņemšanās ir iemācīties veltīt laiku sev, nekļūt par mammu treniņbiksēs ar izdilušiem ceļgaliem un neaizmirst, ka esmu ne tikai mamma, bet arī sieva un visam pāri - sieviete !! 😀

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 06. Jan 2017, 12:21

Apņemšanās 2017. gadā-
Atkal jauns gads klāt un tas jau ievieš jaunas cerības arī šī gada horoskops ir ļoti pozitīvs visai manai ģimenei. Gads ir sācies ar slodzes palielinājumu un līdz ar to lielāku algu un saulīte aiz loga mani ceļ spārnos. Nu tad manas apņemšanās:
1. apņemos šogad biežāk braukt ciemos pie saviem vecākiem, jo pēdējos gados esmu ļoti grēkojusi un pie viņiem esmu ciemojusies tikai vienreiz gadā.
2. otra apņemšanās arī ļoti svarīga, bet man tā ir sarežģīta apņemšanās. Uzlabot vai pat atjaunot attiecības ar mazo māsu. Pēdējos gados esam ļoti atsvešinājušās gan attāluma dēļ, gan gadu starpības dēļ, gan laika trūkuma dēļ.
3. kā jau katru gadu arī šogad vēlētos doties ģimenes ceļojumiņā kopā ar vīriņu un trīsgadīgo dēliņu, uz pāris dienām izrauties no ikdienas rutīnas.
4. kauns atzīties, bet beidzot ir jātiek galā ar dažiem neapmaksātiem parādiem, lai varētu mierīgi gulēt.
5. un piektā, bet nemazāk svarīga 2017. gada apņemšanās ir vairāk veltīt laika sev, jo kopš dēliņa piedzimšanas, nu jau trīs gadus, esmu sevi pazaudējusi. Tāpēc šogad vēlos, beidzot aiziet pie friziera un nomainīt matu griezumu, vēlos atjaunot savu garderobi un vienkārši pabūt viena, vēlos atpūsties, kaut uz mirkli, no ikdienas nemiera, rutīnas un problēmām.
Lai mums visām izdodas īstenot 2017. gada apņemšanās! Un galvenais sākt savas apņemšanās īstenot jau tagad, neatliekam uz vēlāk….

lauvinja lauvinja 06. Jan 2017, 11:36

Mana apņemšanās ir - ja ko darīt, tad par 100 %. Esot mājās, nedomāt par darbu un otrādi 😀

Elionore Elionore 06. Jan 2017, 10:35

Šogad apņemos iemācīties šūt ar savu jauno - kā Ziemassvētku dāvanu saņemto šujmašīnu. Mans mērķis - līdz vasarai iemācīties šūt tā, lai varu sev izgatavot fantastisku kleitu, ko vilkt uz māsīcas kāzām. 😀