Komentāru KONKURSS: Es mīlu Māmiņu Klubu, jo...

Komentāru KONKURSS: Es mīlu Māmiņu Klubu, jo...

08. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīlestība ir tāda netverama parādība, kuru var sajust, bet nevar saskatīt. Gluži kā elektrību! Pateicoties mīlestībai pasaule top labāka, krāsaināka. Tieši tāda, kurā ikviens no mums vēlas dzīvot un uzaudzināt savus bērnus.

Bet kas tad ir mīlestība?

Ja pieaugušie apgalvo, ka mīlestība ir mūsu īpašās attiecības un sajūtas pret savu mīļoto un īpašajiem cilvēkiem, tad bērniem gan viss ir daudz, daudz vienkāršāk. Bērni mīl mammu, tēti, suni, nesen uzdāvināto lelli, šokolādi ar krāsainajām končām un, galu galā, arī brīvdienu rītus, kad visi ir kopā.

Mēs ļoti ceram, ka Tu, domājot par mīlestību, savā sirdī kādu stūrīti esi atvēlējusi arī Māmiņu Klubam, tāpēc, gaidot 14.februāri, mums ir jauns konkurss!

Konkursa noteiktumi ir pavisam vienkārši!

Tepat komentāros turpini teikumu: Es Mīlu Māmiņu Klubu, jo....

Un tas arī viss! 19.februārī izlozēsim laimīgo, kas saņems balvu!

BALVA

Māmiņu Kluba T-krekls Tavam bērniņam,

lai Māmiņu Klubs ar jums būtu pēc iespējas tuvāk!

20180207165425-61120.jpg

Konkursā izlozēsim 2 krekliņus - vienu starp portāla dalībniekiem, bet otru - Facebook.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 08. Feb 2018, 13:24

Es mīlu Māmiņu Klubu, jo ļoti patīk tā atgriezeniskā saite starp raidījuma komandu un skatītājiem, proti, Māmiņu Kluba komandu vienmēr ir interesējis citu viedoklis, neskaidrās atbildes un dzīves stāsti - viss ir reāls, patiess un ar reālām personām galvenajā lomā. Zinu, ka šeit vienmēr varēšu rast atbildes uz neskaidrajiem jautājuemiem, jo MK strādā paši jaukākie, izpalīdzīgākie un par ģimenēm domājošie cilvēciņi ❤❤❤
Un vēl - MK portāls ļoti patīk gan jauko blogeru dēļ, gan arī bieži izsludināto konkursiņu dēļ - Paldies Jums par to 😉

08. Feb 2018, 12:06

Es mīlu MK, jo MK mīl mūs. Vienkārši. Tik ilgu laiku jau būts kopā, vairāk kā 5 gadi. Nevaru vairs iedomāties ka MK nebūtu. Īpaši jau nodarbības un speciālistu konsultācijas. Ļti noderīgi raksti un sižeti TV raidījumā. Paldies, ka rūpejaties par vecāku izglitošanu un arī mieru. Kad ģimenē ienāk bērni, mēs bieži esam apjukuši un satraukušies, bet atminos ka pašā sākumā tieši MK smēlos vislielāko zināšanu grozu - hendlinga jodarbībās, zīdīšanas konsultācijās un vēl un vēl. Paldies.

nosiguldas nosiguldas 08. Feb 2018, 11:18

es mīlu māmiņu klubu, jo tās ir mājas kurās gribās atgriezties😀

manderina manderina 08. Feb 2018, 11:07

Es mīlu māmiņu klubu, jo tas dod atbildes uz sasāpējušiem, prieka pilniem, interesantim jautājumiem un liek sirdij just atbalstu, ka ir vēl kāds, kas Tevi saprot. 😀 Tik vienkārši vārdi, jo Jūs arī esat vienkārši un patiesi, kas ir pats svarīgākais!

sandux sandux 08. Feb 2018, 10:57

Es mīlu Māmiņu klubu, jo tas jau daudzus gadus mainās tikai uz augšu, joprojām prot pozitīvi pārsteigt, ir interesants, interaktīvs un vienkārši superīgs! Ja kaut kāda iemesla dēļ MK pazustu no manas dzīves, es tiešām sajustos bēdīga un ar tukšumu krūtīs...🌷

mmammamm mmammamm 08. Feb 2018, 09:50

Es mīlu māmiņu klubu, jo patiesi , tas ir kā gudrā māte google , te vienmēr var atrast sev aktuālu un noderīgu informāciju , te viemēr ‘iemetot’ kādu sāpi vai jautājumu ,vari saņemt gudru mammu , lielisku speciālistu un zinošu ,pieredzes bagātu līdz līdzcilvēku padomu,atbildi un atbalstu ! Šī ir īstā vieta ,kur dalīties ar pieredzes stāstiem !
Viena dikti unikāla un forša lieta ir sekot līdzi super bēbīšu grūtniecības norises un dzemdību stāstiem ! Es mīļumu ar interesi lasu ,klausos un skatos katru lietu ,par ko mums stasta māmiņu klubs . Tas tik tiešām ir fantastiski ! Palieciet tikpat lieliski ,interesanti un unikāli ! Un ar atgriešanos , Kristīne Virsnīte! 🌷