№13 Lana: Ko Tu darītu, ja es būtu mēnesi komandējumā?

№13 Lana: Ko Tu darītu, ja es būtu mēnesi komandējumā?

12. Jan 2015, 15:48 Cielavinna Cielavinna

Labdien! Gribēju uzreiz pateikt lielu paldies par to, ka arī šogad norisinās šis burvīgais konkurs, kas ļauj ielūkoties dziļāk sevī un savā partnerī. Ikdienas steigā gadās vienam par otru aizmirst un šāds projekts ļauj apstāties, ievilkt elpu, paskatīties vienam uz otru, pasmaidīt un lieku reizi pateikt- es Tevi mīlu.

Runājot par iepazīšanās anketu, tad jautājumi ļoti labi, var pat teikt samērā viegli, vienīgais uz ko grūtāk bija atbildēt tas ir uz 4 jautājumu, jo nācās apjaust to cik patiesībā daudz priekš manis dara mans dzīves draugs un cik mazs es no tā visa esmu novērtējusi

Mana, mūsu iepazīšanas anketa jeb pieteikums dalībai šajā projektā.

Mans vārds ir Lana. Esmu 27 gadus jauna, dzīves priecīga meitene, kas vienkārši vēlas būt laimīga. Sakarā ar to, ka vīrs nevēlējās, lai viņa foto šeit tiktu publicēts, tad varu pateikt to, ka esmu kopā ar ļoti gādīgu, mīlošu vīrieti, kas cenšas mani pieņemt tādu kāda esmu.

Pēc manām domām pasaulei vajadzētu sastāvēt tikai un vienīgi no optimistiem, jo dzīvot ir tik skaisti, nekam negatīvajam nevajadzētu aizēnot šo dzīvot prieku. Dzīvojam vienu dzīvi un jāmācas to izbaudīt tā, lai negatīvā tajā nebūtu nemaz. Smaidam biežāk un dzīve kļūs gaišāka. Ar šo ievadu gribēju parādīt, ka esmu neglābjama optimiste, kas it visos un visur cenšas saskatīt to pozitīvo. Kad mūsu ģimenē ienāca bērniņš, es sāku saprast to, ka nevar nokārt degunu un jāiet uz priekšu ar gaišām domām, jo bērns mācās no mums un man girbas viņam sniegt tikai un vienīgi to labāko. Līdz ar mazo piedzimu es, bet jau daudz labākā veidolā kā iepriekšs. Runājot par otru pusīti, tad viņš mums svārstās starp optimistu un pesimistu. Vienā vārdā viņu var noraksturot kā reālistu, kas stabili stāv uz zemes un spēj pārvarēt visas melnās dzīves līnijas, nesatricināmā mierā. Viņš ir laimīgs, kad tādi esam mēs, līdz ar to es viņam mācu saskatīt dzīves gaišo pusi. Mēs viens otru turam balancā šai jomā.

Izteikts sangviniķis ES- viegli atrod kontaktu ar nepazīstamiem cilvēkiem, daudz mīl uzturēties sabiedrībā, ātri pielāgojas jauniem apstākļiem. Ar labu humora izjūtu, nepārspējams runas talants, dzīvespriecīgs, ar lielu enerģiju un labas aktiera dotības. Jūtas ātri parādās un tikpat ātri arī izzūd, tās ir mainīgas un nepastāvīgas, emocionālie pārdzīvojumi nav dziļi, tie ir virspusēji. Ir izteikta mīmika, vitāls kustībās. Ilgojas pēc jauniem iespaidiem, savus impulsus pietiekoši neregulē, nemāk izveidot noteiktu dzīves ritmu un pie tā pieturēties. Vienā vārdā pa gaisu!

Melanholiķis starp flegmatiķi VIŅŠ- runa un mīmika ir mierīga, darbība līdzsvarota un lēna. Jūtas ir dziļas un pastāvīgas. Atslābinātība stājā un kustībās, mīl komfortu. Pret apkārtējiem cilvēkiem ir pieklājīga un laipna izturēšanās. Neatlaidīgs un pacietīgs darba rūķis, viņš reti kad izrāda neapmierinātību, nav tieksme uz afektiem. Pirms lēmumu pieņemšanas izvērtē savus spēka un resursu iespējas. Iesākto lietu vienmēr noved līdz galam. Sabiedrībā ir vidēji aktīvs, nemīl tukšas sarunas, taupa spēkus un cenšas tos lieki netērēt. Raksturīga stabila un nemainīga domāšana, stingri turas pie sava viedokļa, nemaina dzīvē pieņemtos lēmumus. Nelabvēlīgos apstākļos flegmatiķis ir vienaldzīgs pret apkārtējiem, slinks, ar nabadzīgi izteiktām emocijām, ar tieksmi dzīvot pēc vecajiem paradumiem.

Ja attiecībās viens ir pārmērīgs optimists, tad otram vajaga būt reālistam, kas spēj ik pa laikam, noturēt uz zemes. Mans vīrietis man ir stabils balsts, aiz kura paspārnes jūtos droši un aizsargāti. Es zinu, ka kopā ar viņu viss būs labi, lai vai ko nāktos piedzīvot. Viņš atradīs izeju ikvienai problēmai. Viņš atbalsta mani ik uz soļa, izdabā man. Citreiz paliek bēdīgi no tā, ka viņš ir tik labs, bet es savukārt citreiz to pat nenovērtēju. Laikam viņš mani ir par daudz izlaidis, ka daudzas lietas es saprotu kā pašsaprotamas. Nav jau tā, ka es viņu neatbalstītu, es viņu uzklausu, palīdzu kā vien varu, bet uz doto mirkli viņš ir tas, kas atbalsta mani.

Ikdiena ir kā vāvere ritenī, kas griežas un griežas, bet arī vāvere kādreiz nogurst, tā ir arī ar mums. Es atgūstu spēkus ejot vannā, kura ir ēterisko eļļu apvīta. Ūdens mani nomierina, lai gan es pat nemāku peldēt. Savukārt viņš atgūst spēkus, skatoties savus iecienītos seriālus vai vienkārši sēžot pie datora un uzspēlējot kādas spēles. Citreiz laba lieta ir vienkārši klusums.

Viņš pasmaida ik reizes, kad es bez prasīšanas uztaisu tēju vai kafiju, savukārt es, ja mājās ir sušī. Viņš ir liels tējās cienītājs, es liela sušī ēdāja.

Pēs vīra vārdiem, dzīvojot ar mani, bez humora neiztiksi. Viņš domā ka esmu staigājoša blondīne, kas vienmēr pateiks, ko tādu ko cits nekad nedadomāsies konkrētā situācijā pateikt. Šis mans vieglums, dod mūsu attiecībām odziņu, jo ar mani nekad nav garlaicīgi.

Ja runājam par attiecību uzlabošanu, tad vienozīmīgi, tas ir kopīgs ceļojums. Ceļojums tā ir aizbēgšana no ikdienas, tā ir spēja paraudzīties vienam uz otru citā gaismā, tas ir laiks divatā, piedevām ceļojumā to iepazīsti jaunas vietas, līdz ar to tie ir jauni iespaidi, jaunas emocijas. Ja jūtu, ka mūsu attiecībās iezogās rutīna, tad laiks doties pēc jauniem iespaidiem.

Ģimenes joki parasti aizskar sadzīviskas lietas- ej blondīnīt, liekam tiesības vai koncervu ataisāmais Tevi jau gaida u.c. Visvairāk viņš uzjautrinās par maniem telefona zvaniem, kad ilgāku laiku ir prom, tad tik nākas dzirdēt- ak, Tu mana blondīnīte.

Šai projektā piedalos otro gadu pēc kārtas. Dalība šādā projektā man nāk par labu, jo tādā veidā paraugos uz savām attiecībām no cita skatu punkta un liek vairāk novērtēt cilvēku, kurš man ir līdzās.

Vēl viens gads un vēl viena iespēja man, mums saprat to, kas ikdienā paskrien garām.

20150112124049-86181.jpg

 

Cielavinna Cielavinna 20. Jan 2015, 20:21 Chinguliite

Nennem galvaa to, ko vinna saka, bet pasmaidi par to, ka muusdienaas ir taadi cilveeki..

Cielavinna Cielavinna 20. Jan 2015, 20:19 Chinguliite

Man prieks, ka ir veel kada kas turas pretii kkengu veceneem😃😃🤓|

Cielavinna Cielavinna 20. Jan 2015, 20:18 Chinguliite

Pilniigi piekriitu! Ja cilveekam vieglaak paliek kladzinaassana par to, ka vinnas viirs ir ssaads un taads paraada to, ka bez viira vinnai nav nekaa. Mums ggimenee esam divi individuaalli kas veido vienu veselu un katram ir savi sasniegumi, tapeec mees nestaastam citiem cik mees viens otram labi, jo varam paraadiit cik passi esam labi ar izdariito.

20. Jan 2015, 19:47

Tagad klūpiet man virsū. Esmu gatava tam 😃😃😃

20. Jan 2015, 19:46

Un patiešām mēdz būt amati, kuros strādājot pa sociālajiem tīkliem publicēties nebūtu vēlams. Un tas ir jāsaprot, nevis jāuzstāj kaut kāda sava "tupa" patiesība-"tavam vīram kauns par tevi"... Tu Tigerpelit nezini, kā ir patiesībā un kā nav !!!

20. Jan 2015, 19:43

Es ar uzskatu, ka nav jālielās ar savu vīru.
Un kādreiz, kad biju draugiem.lv NEKAD nepublicēju kopbildes ar vīru! Arī bērna foto NEKAD nelikšu sociālajos tīklos, tad kad bērns izaugs, un ja vēlēsies uz priekšu, lai liek.
Man ar besī šitā lielīšanās ar savu vīru... Tāda plika "krāniņu mērīšanās". Ok Tigerpelitei ir piena vannas, un kas tur vēl... bet man zelta kalni. Katrs vīrietis iepriecina kā māk, viņas vecis spēj romantisku vannu ar pienu uzmuķīt, mans skaistus auskarus uzdāvināt, bet romantiski rīta kafiju nejēdz pagatavot.
iegrieza tas, ka Tigerpelite uzrakstīja, ka man tik čīkstētājas blogi, es netaisos tai "lielībniecei savu laimi te izpaust" , jo mana patiesā laime, ne tuvu nav pasakām... 😀

20. Jan 2015, 19:36

Es par Tevi, uz priekšu Labākā Sieva Cielaviņa ! 👍

Cielavinna Cielavinna 20. Jan 2015, 06:26 Tigerpelite

👋👋👋👋👋

Cielavinna Cielavinna 19. Jan 2015, 18:39 Tigerpelite

Manaa profilaa nav mana beerna bildes vai viira, tavaa ir. Es no klluudaam maaacos un nelielos ar to, kas man dots.

Cielavinna Cielavinna 19. Jan 2015, 18:37 Tigerpelite

ps. Man neskauzz citu dziive, jo man ir viss ko varu veeleeties un piedevaam vienmeer atbalstu tos, kam dziivee neiet. Man nav visai pasaulei jaapieraada cik labs man viirs, jo taada riiciiba ir vienkaarssi smiekliiga.

Cielavinna Cielavinna 19. Jan 2015, 18:34 Tigerpelite

Neuztraucies, vinnss nekaunaas! Vinnam galiigi vienalga, tas kas notiek sseit, it iipassi mana komunikaacija ar dazzaam kkengaam! Tas ko Tu raksti liidzinaas kaut kam taadam- man mutee vairaak rupiibas esmu baigi krutaa. Aizdomaajies vienreiz par to, ka pieaugusi sieviete nevar buut taada kkenga. Tu tiessaam esi smiekliigs cilveeks.
Ja praatinns veel ir, tad negaidu atbildi. Veelu veiksmi kkengaassanaa taalaak, apkauno taalaak sevi.

Cielavinna Cielavinna 19. Jan 2015, 12:06 Tigerpelite

Piedevām kaunēties varētu Tavs vīrs, ka viņam sieva ir tāda kāda Tu esi! Man nav jālielās ar savu otru pusīti, lai justos labā. Es neskandinu pa visu pasauli, cik mans vīrs ir super-duper, kā dari to Tu. Laikam Tev ir svešs jēdziens- privātā dzīve, vai tas ka ne visi bārsta savu bērnu bildes vai vīra, pa portālu.

Cielavinna Cielavinna 19. Jan 2015, 12:03 Tigerpelite

Kā jau minēju vari domāt kā gribi, vai kā Tev gribas, lai būtu, jo īstenībā Tu ļoti maldies😀 Nomierināšau mans vīrs nav policists😀 Piedevām policija sdarbs nav viens no netīrākajiem, ja sēdēt kabinetā ir netīrs darbs, nu nezinu.
Vienīgais, ko Tev nobeigumā gribas pateikt, neesi tik skaudīgs cilvēks, kas nemāk pieņemt, ka kādam iet labāk par pašu. Ja Tu domā, ka ar saviem komentāriem kļūsti labāka, tak lūdzu uz priekšu. Smieklīga esi pati ar saviem izteicieniem, uzvedību, ķengāšanu, Tu neesi šeit viena no gudrākajām mammām un prieks, ka tā nedomāju es viena. Turpmāk pie maniem blogiem raksti ko gribi, jo atbildes no manas puses nebūs.

Cielavinna Cielavinna 18. Jan 2015, 23:16 Tigerpelite

Dziivo taalaak savaa mazajaa pasaulee, kuraa neko taalaak par savu degungalu neredzi.

Cielavinna Cielavinna 18. Jan 2015, 22:53 Tigerpelite

Kaa jau teicu, Tev to nesaprast😀😀 ka ir cilveeki, kas straadaa atbildiigos amatos vai nopietnaa darba vietaa....Visi jau nevar buut celtnieki.

Cielavinna Cielavinna 18. Jan 2015, 22:28 Tigerpelite

Ir cilveeki, kas straada taadaas darba vietaas, kur ssaada veida publikaacija ir lieka, bet Tev jau to nesaprast!

Cielavinna Cielavinna 18. Jan 2015, 21:49 Tigerpelite

Tu jau paliec smiekliiga😃😃😃😃 Vieniigajam kam jaakaunaas ir Tavam dziives biedram, dziivojot kopaa ar zaabaku😃😃