Kāzu pakalpojumu izstāde ''BalticWedding expo Jelgava 2016 ''

Kāzu pakalpojumu izstāde ''BalticWedding expo Jelgava 2016 ''

01. Dec 2015, 12:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar prieku un saviļņojuma  sajūtu vēlamies  paziņot, ka jau 30.janvārī Jelgavā  jau  otro  gadu  pēc  kārtas  norisināsies

Mēs, izstādes  organizatores,  sarūpēsim  apmeklētājiem  svētku  sajūtu, pozitīvas emocijas  un daudz jaunu piedāvājumu un  ideju kāzu  dienas  plānošanai!

''Pierīgas šarms''  šāds  apzīmējums  pavada šī  gada izstādi,  jo vienuviet  būs  sapulcējušies Jelgavas, Tukuma,  Dobeles,   Lielplatones,  Rīgas  un citi Pierīgas  labākie  kāzu pakalpojumu  sniedzēji.

Izstādes  norises   vieta ir  Ģ. Eliasa  vēstures un  mākslas  muzejs,  kas atrodas Akadēmijas ielā  10. Muzejs  laipni  vērs savas  durvis  vaļā, lai  mēs  kopīgi  varam  baudīt kāzu  noskaņas  un iedmesmoties.

20151201120710-65447.jpg

Kas šogad būs  savādāks? Izstāde  ''BalticWedding expo  Jelgava 2016''  šogad  sola  sniegt Jums  iespēju  savām acīm ieraudzīt vintage kāzu kleitas  ar īstiem dzīves stāstiem. Esam sarūpējuši  krāšņo uguns  šovu un iedvesmu stūrīti, lai ikviens no apmeklētājiem var atrast sev interesējošo. Pie  mums būs svinīgi un mierīgi,   skaisti  un noderīgi.  Mūsu dalībnieki  ir  gatavi sniegt  Jums atbildes,  konsultēt, ieteikt  un iedrošināt.   Esam sarūpējuši līgavām iespēju  pielaikot  kāzu  kleitas  izstādes  laikā, šāda  iespēja ir tikai ''BalticWedding expo  Jelgava “ izstādes apmeklētājām.

Izstāde ir  vieta, kur klātienē  iepazīties  ar pakalpojuma  sniedzēju,  uzzināt  cenas,  novērtēt  kvalitāti,  salīdzināt,   jautāt un  saņemt  atbildi,  pasūtīt sev pakalpojumu par izdevīgu cenu, jeb rezervēt  sev vēlamo  jau laicīgi!  Mūsu ieteikums noteikti apmeklēt  izstādes,  noteikti nebaidīties  jautāt, uzzināt,  ierakstīt  un izprašņāt, jo tas viss tiek darīt priekš JUMS!!!

Ko varēs redzēt izstādē? Protams kāzu  kleitas,  aksesuārus, jaunos modeļus  un tendences.  Neatņemama  kāzu  dienas  sastāvdaļa  ir  floristiku un dekorēšana, tādēļ, savām  acīm varēsiet redzēt to izstādes ietvaros.  Arī līgavaiņiem būs kur piesiet   acis,  jo vīriešiem būs pieejami  uzvalki, taureņi, krekli  un citi aksesuāri.  Foto un  video piedāvājumi, kāzu dāvanas vecākiem, vedējiem  un jaunajiem pāriem.  Uz vietas būs apskatāmi   arī laulību gredzeni ,  make up un frizieru pakalpojumi,  šovi un mūzikālie  priekšnesumi.  Svinību vietas, jaunas muižas un ceremonijas iespējas Jelgavā un ne tikai!  Tie ir tikai  daži no pakalpojumiem,  kas būs apskatāmi.

Arī šogad notiks ''Līgavu diskusijas'' kur  līgavas pie kafijas tases varēs apspriest sev vēlamas nianses, jautājumus un dalīties pieredzē ar profesionāļiem un arī savā starpā!!  Diskusijām jāpiesakās sūtot savu vārdu, uzvārdu un kāzu datumu uz epastu: filmstudio@inbox.lv Ja ir vēlamās tēmas, jautājumi, uz kuriem vēlaties saņemt atbildes, droši varat iesūtīt arī jautājumus. Mūsu speciālisti labprāt sniegt atbildes uz tiem!

Gaidīsim Jūs 30.janvārī sākot ar 12:00 līdz 18:00 Akadēmijas  ielā  10, Jelgavā.

Tiekamies izbaudīt ''Pierīgas šarmu '' kopā!!

 Ieeja ar ielūgumiem 

www.balticwedding.lv

filmstudio@inbox.lv

mob:26872239