Kāzu dienasgrāmata: Kāzu datums - zināms!

Kāzu dienasgrāmata: Kāzu datums - zināms!

23. Apr 2018, 14:21 DreamComeTrue DreamComeTrue

Vakardien devāmies visi 5 uz dievkalpojumu Turaidas Evanģēliski Luterāniskajā baznīcā. Es, Gatis, Gustavs, Ralfs un Mia. Dievkalpojumi ir mūsu ģimenes tāda maza, bet neatliekama sastāvdaļa. Kā nekā .. mans topošais vīra tēvs - ir mācītājs! 
Pēc jauki un nedaudz aktīvi pavadīta dievkalpojuma (Jo Ralfiņš izpaudās pa pilnu programmu), bija laiks aprunāties ar mācītāju. Mūs interesēja tas vai mūsu izvēlētais datums ir pieejams .. un kādas ir samaksas par visu to pasākumu .. :) 
Tad nu mums par milzīgu prieku - 11.08.2018. ir mūsu kāzu datums. Cenas zināmas - tam naudiņa tiks atlikta jau maijā. 

Šodien toties .. pēc radošās darbošanās mājās - pavasara tīrīšanas .. es sāku likt kopā viesu sarakstu, un meklēt idejas kāzu ielūgumu tekstam .. visdrīzāk - zinot mani, pati to sacerēšu. Dizainu šajās brīvdienās uztaisīs mīļotais, atliks tikai ievākt visu radu adreses .. lai tas būtu nedaudz īpašāk, kā vienkārši nodot rokās. 

Ļoti priecājos, ka kāzas mums būs tieši augustā. Es būšu jau atlabusi pēc dzemdes kakla tīrīšanas, un arī visi skaistākie ziedi, gardākie augļi un sulīgākie dārzeņi būs jau mūsu piemājas dārzā .. kas dod LIELAS iespējas ieekonomēt. 

Neesmu vēl izlēmusi par to, kādu gribu savu kāzu pušķi. Zinu tikai to, ka gribu lai tā krāsas ir kā odziņa visam manam kopistiskajam tēlam. Ar topošo vīru izlēmām, ka mašīnu īsti rotāt negribam, tik cik skaistas lentītes pie durvīm piesiet. MILZĪGS darbs tiks ieguldīts baznīcas rotāšanā .. vēl no paša rīta mana labākā draudzene brauks skatīties kā tur viss notiek un izskatās. 

Vēl tikai nieka 3 ar pusi mēnešu .. un tā diena būs klāt, tik DAUDZ un reizē, ne tik DAUDZ vēl jāizdara. Tiešām esmu sajūsmā .. ka mūsu kāzu diena būs bez stresa .. un bez liekiem satraukumiem. Viss mierīgi, ģimeniski .. un mājīgi. :) 

Nepacietībā gaidot to dienu .. 
Kristiāna. 

SauleDace SauleDace 23. Apr 2018, 15:47

Es savu kazu pušķi izdomāju doenu pirms.kāzām, nepatika gatavie pušķi. Pēcpusdienā braucām pirkt ziedus vecakiem un Sakta puķu tirdziņā uzrunaja frēzijas un baltas rozites, tas ari nopirkam, pardeveja smuki apgrieza lapinas un palidzeja salikt kopa ar frezijam. 😀