№1 Laura: Katra diena kā jauna iespēja un tāpēc izmantošu to...

№1 Laura: Katra diena kā jauna iespēja un tāpēc izmantošu to...

12. Jan 2015, 12:39 lauruxs87 lauruxs87

Tad nu aiziet piesaku arī savu dalību šogad. 

1. Vārds, vecums, foto

Laura , 27 gadi 

20150112120927-48082.jpg

2. Pasaule iedalīta optimistos un pesimistos. Kurš jūsu pārī ir pesimists vai optimists? Kurš no jums dzīvē vairāk pamana pozitīvos mirkļus?

Ja saktos uz savu dzīves skatījumu tad laikam esmu optimists, toties mans vīrs vairāk tomēr ir pesimists. Ja es teikšu ka šodien ārā spīd saulīte un patīkams laiks, man vīrs teiks ka ārā ir sniegs auksti un pūš vējš. Bet laikam nav jā tā ka mans vīrs ir 100 % pesimists ir jau āri šis tas ko viņš redz jauku un pozitīvi un reizēm tieši kad es jūtos ne īpaši labi un varbūt esmu iejutusies pesimista lomā tieši mans vīrs ar optimstisku skatu spēj atgriezt mani manā optimismā. 

3.Kas pēc temperamenta esi tu un tavs partneris: sangvīniķis, holēriķis, flegmātiķis vai melanholiķis?

Agrāk domāju ka esmu flegmātiķis, bet kad sastapu savu vīru tad iepazinu sevi labāk , jo sapratu ka tomēr spēju ārti sadusmoties un tikpat ātri norimt un tad nu secinu ka tomēr esmu holēriķis. Ja domāju par vīru tad viņš gan man ir piera mika , viņu grūti izvest no pacietības tāpēc viņš ir flegmātiķis.

4. Kurš kuru vairāk dzīvē atbalsta - TU viņu vai VIŅŠ tevi?

Katrā dzīves posmā mēs atbalstam viens otru , reizēm vīrs ir tās kas mani atbalsta, piemēram kad vīrs zin kad esmu slima, vai kad jūtos slikti, tad vīrs ir mans atbalsts un stiprais plecs. Protams ir arī reizes kad man ir jātbalsta vīru, jo tieši pie manis vīrs vēršas pēc padomiem. Un tāpēc man ir grūti pateikt kurš kuru atbalsta vairāk. 

5. Kas katram no jums palīdz tikt galā ar ikdienas nogurumu vienā mirklī: vai jums ir sava ātrā recepte vai pagaidām nav izdevies to atrast?

Personīgi man ikdienas nogurumu palīdz noņemt tieši vīrs, jo visu dienu esmu bijusi mājās ar mazo un tad nu dodu vīram pieskatīt mazos kaut uz 10 minūtēm, lai mazliet atpūstos.Toties vīram lai atgūtos no noguruma nepieciešams vien 10 minūtes nosnausties. Bet pavisam ātrā recepte vēl nav. 

6. Vai zinat, kā uzlabot garastāvokli savai otrajai pusītei? JA JĀ, tad kā? Un kas uzlabo jūsu noskaņojumu?

Jā zinu, vīru iepriecina kas gards ko esmu pati pagatavojusi, it seviški kafija ar ābolu plātsmaizi un lai tur obligāti būtu kanēlis un vēl šokolāde. 

Man noskaņojumu uzlabo mana mīļākā mūzika, pastaiga svaigā gaisā un mani mīļie mans vīrs un dēls . 

7. Cik ļoti svarīgs jūsu attiecībās ir humors, vai arī jums attiecības ir tā lieta, kur "nav līdz jokiem"?

Šeit varu teikt tā joki mums ir lai būtu interesantāk dzīvot. Un tieši tas reizēm palīdz uzturēt to mazo dzirkstelīti attiecībās un likt pasmaidīt par sevi un nbūt tik drūmiem. 

8. Vai ir kādi pārbaudīti paņēmieni, ko lietojat, lai nepieciešamības gadījumā, uzlabotu apstākļus attiecībās?

Mums ir jau iestrādājies kā rituāls ik rītu ceļoties viens otram vēlēt LABURĪT un iedot buču arī , dodoties prom mēs vienmēr viens otram sakam es TEVI mīlu. Ja šis lietas kādu dienu ir iztrūkušas, man liekas ka man diena nav sākusies pareizi un tad nu zvanu vīram lai teiktu ka mīlu viņu. Tieši šī frāze katru dienu Es TEVI MĪLU , palīdz atgādināt un uzturēt atiecības. Bet ja jūtu ka nu galīgi ikdienas steigā esam aizmirsuši viens otru tad atrodu iespēju ar vīru pabūt diviem vien, vai tas būtu randiņš , vai pastaiga divatā, nav svarīgi, bet tas ir laiks mums diviem. 

9. Vai jums līdz šim ir radušies kādi "ģimenes jociņi"? Ja jā, tad pastāstiet par tiem!

Nē nekas tāds nenāk prātā. 

10. Vai projektā Labākā sieva piedalāties pirmo reizi? Kāpēc nolēmāt piedalīties šajā gadā?

Piedalos otro reizi. Šoreiz nolēmu piedalīties jo jau pagaišgad guvu tik labas emocijas un nu atkal vēlos piedalīties lai iegūtu ko jaunu un paskatīties uz savām attiecībām no cita skatu punkta. 

20150112124049-86181.jpg