Kas šobrīd vajadzīgs tavai sejas ādai? Mitrināšana!

Kas šobrīd vajadzīgs tavai sejas ādai? Mitrināšana!

19. May 2015, 10:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Kurš ir labākais produkts sejas ādas mitrināšanai pavasarī,” vēlas noskaidrot kāda no portāla lasītājām. To stāsta dermatoloģe Līga Jacēviča. 

Kā novērojusi speciāliste, tieši atūdeņota sejas ādas, kuru ziemas laikā nelabvēlīgi ietekmējis sausais gaiss, ierasti ir lielākā problēma, kas pavasarī satrauc daudzas sievietes. Tādēļ šobrīd ādu vajadzētu pamodināt – attīrīt un mitrināt.

„Vieni no šobrīd revolucionārākajiem sejas ādas kopšanas līdzekļiem ir micelārie ūdeņi, kurus arī pati esmu iecienījusi. Tie paveic visu – gan noņem no sejas netīrumus, gan attīra un tonizē ādu.

Protams, atkarībā no sejas ādas tipa (tā ir taukaina, sausa vai jutīga), pats galvenais šobrīd - pavasarī, ir to mitrināt!

Kādu konkrēti līdzekli, ko lietot, gan ir grūti ieteikt, jo tas jāvērtē ļoti individuāli, atkarībā no tā, cik ļoti ziemas laikā āda ir cietusi.

Tomēr noteikti ir vērts apmeklēt kosmetologa konsultāciju un veikt arī kādu dziļāku sejas ādu mitrinošo procedūru,” pārliecināta Līga Jacēviča.

Vēl, jau domājot par gatavošanos vasarai un sauļošanās sezonai, dermatoloģe iesaka lietot antioksidantus.

A un E vitamīns, beta karotīns, selēns un cinks tavai sejas ādai noteikti nāks tikai par labu!

„Lai uzlabotu sejas ādas stāvokli, pavasarī var izmantot vitamīnus, kas paredzēti iekšķīgai lietošanai. Tomēr tad gan jāatceras – lai panāktu redzamu efektu un jūtamus uzlabojumus, mazāk par trim mēnešiem tos lietot nav nekādas jēgas.

Tas skaidrojams ar to, ka deviņdesmit dienas ir tas laika posms, kurā šie vitamīni iesaistās organisma dzīvības procesos, un kad varam gaidīt rezultātu,” stāsta dermatoloģe Līga Jacēviča.

Izvēlies dermokosmētikas Pharmaceris A produktu līniju!  

 20150518142354-56289.jpg

Maigas putas sejas mazgāšanai - PURI - SENSILIUM

Efektīvi nomazgā netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. D-pantenols un allantoīns nomierina sakairinātu ādu.

Ļoti maigas un patīkamas lietošanai, pateicoties putu sastāvam. Nomazgā un mitrina nekairinot ādu. 

20150518142302-32648.jpg

Dziļi mitrinošs sejas krēms - VITA - SENSILIUM

Glucam® nodrošina perfektu ādas mitrināšanu, piesaistot ūdeni, mīkstinot ādu un atjaunojot tās elastību. Krēms novērš kairinājumu un mazina apsārtumu. Pateicoties UVA un UVB filtriem sastāvā, ieteicams lietot kā dienas krēmu. Mitrina un bagātina ādu to nekairinot. Krēms satur pārtikas emulgatorus, kas atbilst visstingrākajām kvalitātes prasībām, tadēļ krēms ir īpaši maigs.  

20150518142232-87492.jpg

Multi-lipīds barojošs sejas krēms - LIPO - SENSILIUM

Šis maigais lipīdais krēms baro ādu, padara to elastīgu un nekairinot, atjauno lipīdu slāni. Krēms perfekti mitrina ādu, pateicoties augu vaskam, kas pasargā to no ūdens zuduma.

Āda kļūst maiga un mīksta, pateicoties glicerīnam un nātrija hialuronātam.

Krēma sastāvā esošais D-pantenols novērš kairinājumu, mazina apsārtumu un reģenerē ādu.

Kādu sejas ādu mitrinošo līdzekli izvēlies tu?