Kas aktuāls Māmiņu Kluba Vecāku skolā šonedēļ?

Kas aktuāls Māmiņu Kluba Vecāku skolā šonedēļ?

10. Jul 2023, 19:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vecāku skolā ik nedēļu organizējam lekcijas un praktiskas nodarbības gan topošajiem vecākiem, gan arī ģimenēm, kuras jau sagaidījušas savu mazulīti, taču vēlas paplašināt savas zināšanas par mazuļa aprūpi, audzināšanu, attīstību un veselību. 

Bet tas vēl nav viss! Māmiņu Kluba Vecāku skolā topošās un jaunās māmiņas gaida īpašas lutināšanas programmas, kā arī iespēja izkustēties jogas nodarbībās, kā arī daudzas citas vērtīgas tikšanās ar atzītiem un iemīļotiem speciālistiem.

Māmiņu Kluba Vecāku skolā no 10. līdz 16. jūlijam

11. 07. Dzemdību pozu un elpošanas vingrinājumu nodarbība kopā ar Klaudiju Hēlu KLĀTIENĒ

Fizioterapeites Klaudijas Hēlas dzemdību pozu un elpošanas nodarbībā izmēģināsim dažādas iespējamās dzemdību pozas, apgūsim kustības, kas var palīdzēt kontrakciju laikā un mācīsimies elpošanu, kas noderēs gan kontrakciju laikā, gan arī dzemdību beigu posmā. Nodarbībā arī topošie tēti varēs apgūt paņēmienus, kā praktiski palīdzēt. savām partnerēm

14.07. Pirmās palīdzības ABC bērnam KLĀTIENĒ

Kā rīkoties gadījumā, kad bērns guvis savainojumu vai bērna veselībai draud briesmas, līdz ar to izšķirošanas ir pieaugušo zināšanas un prasmes pareizi sniegt pirmo palīdzību? Lekciju Māmiņu Klubā vada NMPD neatliekamās medicīnas ārsta palīgs Alvis Osmanis.

Lekcijā uzzināsi, kā soli pa solim rīkoties gadījumos, kad bērns:

  • Guvis apdegumus
  • Nokritis no augstuma;
  • Saindējies ar ķīmiskām vielām;
  • Aizrijies;
  • Guvis brūci;
  • Guvis elektrotraumu;
  • Slīkst;
  • Kā arī citās situācijās, piemēram, bērnam piesūkusies ērce u.c.

Visām Diānas Zandes E-lekcijām -50% atlaide!

No 6. līdz 20.jūlijam Māmiņu Kluba Vecāku skolā tevi sagaida Diānas Zandes dienas! To laikā visām Diānas Zandes e-lekcijām dāvinām 50% atlaidi, lai tu varētu gūt praktiskus ieteikumus, kā sagatavoties otrā bērniņa ienākšanai ģimenē, atbalstītu savu bērnu dažādos vecuma posmos, veidotu harmoniskas attiecības ar savu atvasīti, kā arī palīdzētu mazajam sagatavoties bērnudārznieka gaitām.

MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLAS

NODARBĪBU KALENDĀRS

www.maminuklubs.lv/vecaku-skola