Kartupeļu un krēmsiera RASA sacepums ir ļoti vienkārši pagatavojams un ir ļoti garšīgs.
Sacepumam būs nepieciešams:
- apmēram 800 g kartupeļu;
- 200 g kūpinātas gaļiņas;
- 1 paciņa RASA krēmsiers ar gailenēm un baravikām;
- 1 ola;
- 1 neliels puravs;
- 1 sīpols;
- dilles, pētersīļi;
- sāls, pipari.
Nomizojam un sarīvējam kartupeļus skaidiņās.
Sagriežam gaļu, puravu un sīpolu. Visu uz pannas apcepam.
Apcepto gaļu, puravus un sīpolus liekam klāt kartupeļiem.
Pievienojam olu un krēmsieru RASA ar gailenēm un baravikām, sāli un piparus.
Visu kārtīgi samaisām.
Masu liekam cepamā traukā un cepam 200 grādos apmēram 1 stundu.
Sacepums ir gatavs. Pārkaisām ar zaļumiem.
Pasniedzam sacepumu ar ko vēlamies. Mani bērni ēda ar krējumu.
Vīrs sacepumu baudīja ar skābiem kāpostiem un krējumu.
Sacepumu var pasniegt arī ar svaigiem salātiem. Kā nu kurš vēlas.
Sacepums ir ļoti garšīgs, vismaz mana ģimeneļoti slavēja.
Labu apetīti!
Vēsma
Man prieks, ka mana ideja noderēja.