Lietu kārtība ietekmē mūsu iekšējo harmoniju!

Lietu kārtība ietekmē mūsu iekšējo harmoniju!

11. Feb 2016, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas, kā veidojam un iekārtojam savu apkārtējo vidi, mūs ietekmē. Senās Ķīnas mācības Fen šui filozofija var nākt talkā, lai sakārtotas kļūtu ne tikai lietas ap tevi, bet arī tava iekšējā pasaule! Par to vairāk stāsta Fen šui speciāliste Dita Blūma.

Ļoti daudzi izvēlas apmeklēt pēdējā laikā jau par modes lietu kļuvušo jogu, tomēr, kā uzskata Dita Blūma, tam nav jēgas, pirms nav savākta un sakopta vide ap tevi!

Mājoklis atspoguļo to, kas notiek tevī pašā. Gluži tāpat kā kārtība rokassomiņā, liecina par to, cik sakārtotas, vai gluži pretēji – nesakārtotas, ir tavas domas!

Varētu rasties jautājums, vai tad, ja savedīsi kārtībā savu rokassomu, pēkšņi, pašas no sevis, sakārtosies arī domas? Pamēģini! Pavēro, kā tev šo kārtību izdosies uzturēt, jo tas, ka savu somiņu sakārtosi vienreiz, vēl ne par ko neliecinās.

Ir svarīgi savas lietas kārtot pastāvīgi un apzināti, regulāri piedomājot pie somiņas satura. Redzēsi, cik daudz nāks jaunu ideju, kā sakārtosies domas! 

Fen šui speciāliste apgalvo, ka tas ir praksē daudzkārt pārbaudīts.

Ja vēl neesi noticējusi, saved kārtībā arī savas automašīnas salonu un naudas maku!

Galvenais, kas jāatceras – pie tā jāpiedomā visu laiku! Nekas neizdosies, ja vienreiz sakārtosi, bet pēcāk tik un tā ļausi sev apkārt valdīt nekārtībai.

Vai esi pamanījusi šādu saistību?