Kārtējā rupjā reklāma, šoreiz - "Stv"

Kārtējā rupjā reklāma, šoreiz - "Stv"

20. Jan 2017, 17:29 Ievas_mamma Ievas_mamma

"Stv" - kanāls sievietēm, kuru sieviete - māmiņa šobrīd nevar atstāt ieslēgtu, ja mājās ir bērns apzinīgā vecumā.

Godīgi sakot, man šis kanāls patiesi patīk - sievišķīgs sarunu šovs, kulinārijas raidījumi, patiešām labas filmas. Un tad vēl rupjībām un "nerātnībām" piebāztais šovs "Mīlestības Sala", kuru, nemelošu, šad tad tomēr paskatos - aiz gara laika. Raidījumu rāda atbilstošā laikā - 21.00, kad bērni, vismaz teorētiski, dodas pie miera.

Taču - ko darīt, ja pašu rupjāko momentu rāda dienas laikā, iepriekš nebrīdinot? Ja vēl neesat redzējušas vai kanālu neskatāties, tur ir aina, kurā pārītis gultā zem segas nododas mīlas priekiem, kamēr pārējie savās gultās tajā pašā istabā gavilē. Ar to vēl nepietiek, - kāda sieviete iesaucas;" Un viņa loceklis iziet finiša taisnē!" 

Kā bērnam ko tādu paskaidrot? Un ko šī reklāma māca bērnam, kurš jau ir tādā vecumā, ka apzinās, ko redz? Ka ir labi un pareizi ar kaut ko tik intīmu un privātu nodarboties vesela "līdzjutēju" bara priekšā?

Vai jūs esat redzējušas šo reklāmu? Kāds ir jūsu viedoklis par to?

20. Jan 2017, 21:40 Ievas_mamma

Piekriitu. Pa dienu rāda reklāmu ar nepiedienīgiem skatiem,utt. Labāk šo.kanālu neslēdzu pa dienu.

No sākuma biju vienkārši šokā 😃 Meitiņa man vēl maziņa, neko nesaprot, domāju par citiem vairāk. Mazums, kāds nezinošs vecāks ieslēdz un atstāj TV kaut uz pāris minūtēm, un tieši šāda reklāma. Pasaules gals, protams, nepienāks, bet nepatīkami gan. Gribēju informēt. 😉

Ievas_mamma Ievas_mamma 20. Jan 2017, 20:39 eliiinaa

Tā ir reklāma, kuru kanāls rāda arī pa dienu.😉

pandulaacis pandulaacis 20. Jan 2017, 19:55

Mums vispār TV ir tikai multenēm un "Ugunsgrēkam", nesaprotu, par ko tiek runāts 😀