Kāpostu šnicele

Kāpostu šnicele

24. Aug 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja kāds tavā ģimenē apgalvo, ka viņam negaršo kāposti, tad šādi pagatavoti tie garšos ikvienam! Izmēģini!

Sastāvdaļas

neliela kāpostgalva apm. 1 kg
1/2 gl. milti
1/2 gl. rīvmaize
2 olas
olīveļļa
krējums pasniegšanai
sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Kāpostgalvai noņem augšējās lapas, izgriež kacanu un novāra sālsūdenī līdz gatavībai. Kāpostgalvu pārliek sietā, lai notek liekais ūdens.
  2. Vienā bļodā sajauc rīvmaizi ar miltiem, otrā bļodā uzputo olas ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
  3. Kāpostgalvu sadala atsevisķās lapās. No lapām izgriež resno kātu, saloka lapu kā konvertu un panē rīvmaizē, olā un tad vēlreiz rīvmaizē.
  4. Pannā uzkarsē eļļu un cep šniceles no abām pusēm līdz tai veidojas zeltaina garoziņa.
  5. Šniceles pasniedz siltas ar krējumu.

Lai garda katra diena!

Māmiņu Klubs

Recepti piedāvā www.bonappetit.lv

20160729223108-85673.jpg