Ja kāds tavā ģimenē apgalvo, ka viņam negaršo kāposti, tad šādi pagatavoti tie garšos ikvienam! Izmēģini!
Sastāvdaļas
neliela kāpostgalva apm. 1 kg
1/2 gl. milti
1/2 gl. rīvmaize
2 olas
olīveļļa
krējums pasniegšanai
sāls, pipari
Pagatavošana
- Kāpostgalvai noņem augšējās lapas, izgriež kacanu un novāra sālsūdenī līdz gatavībai. Kāpostgalvu pārliek sietā, lai notek liekais ūdens.
- Vienā bļodā sajauc rīvmaizi ar miltiem, otrā bļodā uzputo olas ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
- Kāpostgalvu sadala atsevisķās lapās. No lapām izgriež resno kātu, saloka lapu kā konvertu un panē rīvmaizē, olā un tad vēlreiz rīvmaizē.
- Pannā uzkarsē eļļu un cep šniceles no abām pusēm līdz tai veidojas zeltaina garoziņa.
- Šniceles pasniedz siltas ar krējumu.
Lai garda katra diena!
Māmiņu Klubs
Recepti piedāvā www.bonappetit.lv