Kam jābūt Tavas kosmētikas somiņas „must have” šovasar?

24. May 2017, 00:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties vasarai, kad daba kļūst krāšņāka, laiks iepriecināt arī sevi, izceļot savu dabisko skaistumu. Priekšroku šovasar dod vieglai kosmētikai, kura ne tikai izcels Tavu skaistumu, bet vienlaikus arī kops sejas ādu.

Kādi soļi jāievēro, lai pareizi uzklātu kosmētiku un tā saglabātu savu noturību pēc iespējas ilgāku laiku?

  1. Attīri ādu!
  2. Tonizē ādu!
  3. Mitrini ādu!
  4. Uzklāj savai ādai piemērotu dekoratīvo kosmētiku.
  5. Dienas laikā neaizmirsti sejas ādu atsvaidzināt, izmantojot, piemēram, Dr.Hauschka sejas toniku, kas vienlaikus gan kops ādu, gan fiksēs pūderi un tonizēs.

Izvēloties sev piemērotāko dekoratīvo kosmētiku, pievērs uzmanību, lai tā ne tikai izceltu Tavu skaistumu, bet arī vienlaikus rūpētos par sejas ādu. Piemēram, Dr. Hauschka sastāvā atradīsi ārstniecības augus un īpaši atlasītus mikropigmentus, kas palīdzēs nodrošināt starojošu un dabīgu ādas izskatu, vienlaikus ādu arī ārstējot, kopjot un nomierinot.

20170523102608-29932.jpg

Taču kam šovasar noteikti jābūt Tavā kosmētikas somiņā?

Dr. Hauschka grima māksliniece Diāna Godmaša iesaka:

  1. Tonālais krēms. Tas vienlaikus arī palīdzēs mitrināt sejas ādu un iegūt skaistu, starojošu izskatu. Tonālā krēma sastāvā esošā kokosriekstu eļļa, granātābolu sēklu ekstrakts intensīvi kops un mitrinās sejas ādu.
  2. Lūpu krāsa. Kā iesaka grima māksliniece, svarīgi ir katrai sievietei atrast sev piemēroto lūpu krāsas toni, taču Dr. Hauschka gadījumā lūpu krāsa, pateicoties tajā esošajiem mikropigmentiem, pielāgosies Tavam dabīgajam lūpu tonim. Tas nozīmē, ka pat tad, ja abas ar draudzeni uz lūpām uzklāsiet vienu un to pašu lūpu krāsu, tās tonis katrai no jums izskatīsies atšķirīgi. Šovasar izmēģini Dr.Hauschka lūpu krāsas toni Nr. 12, kurā esošais vēsi sarkanais pigments lieliski piestāv Latvijas sievietēm.
  3. Dr. Hauschka apjoma skropstu tuša violetā plūmju tonī, kas eleganti palīdzēs izcelt Tavu acu krāsu, vienlaikus neradot smaguma efektu, kā tas mēdz būt ar melnām skropstu tušām.
  4. Uzacu un skropstu veidošanas želeja – palīdzēs skropstām un uzacīm piešķirt formu un tās nofiksēs, padarot skropstu tušas efektu vēl intensīvāku.
  5. Koriģējošs pūderis – būs lielisks palīgs sievietēm ar sarkaniem ādas kapilāriem, lai tos nomaskētu un padarītu sejas ādu perfektu.
  6. Dr. Hauschka caurspīdīgie zīmuļi acīm un lūpām – lai izceltu acu skaistumu, savukārt, caurspīdīgais lūpu zīmulis palīdzēs nofiksēt lūpu krāsas kontūru visas dienas garumā, lai tā neizplūstu un neizsmērētos.