Kam ir jāpievērš uzmanība izvēloties tīrīšanas līdzekļus? + KONKURSS!

Kam ir jāpievērš uzmanība izvēloties tīrīšanas līdzekļus? + KONKURSS!

20. May 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TRI-BIO sniedz padomus- “Kam ir jāpievērš uzmanība izvēloties tīrīšanas līdzekļus?”

20170518182354-27261.jpg20170518182400-40946.jpg

Ekoloģiskajam marķējumam

Ražotāji bieži mēdz maldināt pircējus ar uzrakstu: EKOLOĢISKS. Ja produkts ir tiešām ekoloģisks, uz iepakojuma ir jābūt atrodamam ekoloģiskam marķējumam.

Pazīstamākie no tiem ir:

Produkta koncentrācijai un tam, lai produkti ir ekonomiski lietošanā

Ļoti bieži nākas pamanīt, ka veikala plauktā stāv divi vienāda tilpuma produkti, viens būs 20 mazgāšanas reizēm, bet otrs 30 mazgāšanas reizēm. Uzmanība nav jāpievērš tilpumam vai cenai, bet jāparēķina jau konkrēti, cik izmaksās viena mazgāšanas deva vienai mazgāšanas reizei.

Produkta sastāvā nav smaržvielas, krāsvielas un citas toksiskas vielas

Ir ļoti būtiski, lai produkts nesatur smaržvielas un krāsvielas. Tāpat jāpievērš uzmanība, lai produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus u.c. toksiskas vielas. Tieši smaržvielas ir vislielākais riska faktors, kurš provocē un ierosina alerģijas. Ļoti bieži cilvēki dzīvo ar uzskatu: ”Man jau nav alerģijas, nav astmas vai jutīgas ādas, man nav nepieciešamības pēc specializētiem ekoloģiskiem līdzekļiem!” Tieši pretēji, saslimšana ar alerģijām un astmu ir jau galējā stadija, kad organisma aizsargspējas un imunitāte ir traucēta. Visas smaržvielas un krāsvielas, kā arī kaitīgās vielas nonāk saskarē ar mūsu ādu un organismu. Izvēloties ekoloģiskus produktus, mēs izvēlamies savai veselībai un videi drošāko alternatīvu.

Lai jau plašāk iepazīstinātu ar sevi, TRI-BIO varēsi šogad satikt Māmiņu Kluba Festivālā. Mūsu zinošie speciālisti sniegs konsultācijas un atbildēs uz visiem Jums interesējošiem jautājumiem, kā arī būs iespēja iegādāties mūsu produktus uz vietas, par īpašām cenām. Esam sagatavojuši īpašas atrakcijas, dāvaniņas un pārsteigumus.

Lai prieks būtu dubultīgs, izsludinām konkursiņu:

“Komentāros ieraksti trīs ieteikumus, kādēļ Tu izvēlētos vai ieteiktu TRI-BIO produktus?”

No visiem konkursa dalībniekiem izlozēsim trīs laimīgos, kurus pārsteigsim Māmiņu Kluba Festivāla laikā!

Uz tikšanos jau 27.maijā, atpūtas parkā “Ziemeļblāzma”

Tiima Tiima 21. May 2017, 22:49

Ģimene kuplāka kļuva pirms 1,5 gada, kad arī sāku vairāk pievērsties eko mazgāšanas līdzekļiem, konkrētos gan neesmu lietojusi, taču labprāt izvēlētos, lai izmēģinātu, jo ticu, ka spēs attaisnot 3 svarīgus faktorus:
- ikdienā svarīgi, lai tīra grīda, jo mēdz ēdamas lietas nokrist un izkrist no mutes, kas tik pat ātri tiek paceltas un ieliktas atpakaļ;
-trauku tīrība, spoži un gurkstoši arī mazuļa ēdienreižu piederumi;
- tīras, ar neuzbāzīgu smaržu ikdienas drēbes-kas var būt labāks mazulim! 😀
Ticu, ka šīs 3 lietas TRI-BIO spēs nodrošināt!!!

20. May 2017, 23:07

Līdz grūtniecības laikam eko tīrīšanas līdzekļi man bija kaut kas svešs un nepazīstams. Kāpēc? Iespējams, likās pārāk dārgi un nebiju īsti pētījusi, kas tur tik īpašs. Tikai apzinoties, ka drīz mūsu ģimenē ienāks mazulis, kuram gribas visu, visu to labāko, sāku aizdomāties un pētīt dziļāk, kas tad īstie ir šie eko tīrīšanas līdzekļi.

- Tie ir videi un cilvēkam draudzīgi, bioloģiski sadalās

- Nesatur fosfātus, krāsvielas, smaržvielas, toksiskas vielas

- Hipoalerģiski

19. May 2017, 18:37

Esmu lietojusi TRI-BIO atkaļķotāju. Iemesli, kāpēc to izvēlos:
1) eko (cita sadzīves ķīmija mūsu mājās netiek lietota), tātad nekā lieka - ne smakas, ne biezinātāji, šķidrinātāji, utml nevajadzīgi vides piesārņotāji
2) ērti lietot (šķidro līdzekli vienkārši nomērīt vāciņā)
3) patiešām veic savu funkciju (lietojot atkaļķotāju drēbes ir izmagātas tīras ar minimālu mazgāšanas līdzekļa daudzumu)

nosiguldas nosiguldas 19. May 2017, 13:51

Mūsdienu cilvēka lielākā bagātība ir laiks. Trio-bio rūpējas par mūsu dzīves kvalitāti, veselību un vidi, kas ir svarīgs nosacījums produkta iegādei, ja mēs rūpējamies par nākošo paaudzi.
- Trio bio produkcija ir iedarbīga un ekonomiska lietošanā.
- Tā ir pieejama par draudzīgu cenu
- Tā ir patīkama lietošanā. Ātri un iedarbīgi tiek galā ar uzdoto uzdevumu, kas ietaupa mūsu tik dārgo laiku.

sandux sandux 19. May 2017, 12:07

Ja jau ir problēmas ar alerģijām, īpaši ieteikumi nemaz nav nepieciešami. Bet tomēr - ja negribi izaicināt likteni, indēt savu un bērnu organismu - lieto ekoloģiskus produktus! Un patīkami, ja tas arī ir bet kairinošām vielām, uzbāzīgas smaržas (atceries taču sižetu par sievieti, kuru piemeklēja īpaši smaga astmas lēkme no sabiedriskā transporta pieturvietā reklāmas nolūkos izvietotā mazgāšanas līdzekļa smaržas?). Un Tri-Bio ir arī ekonomisks - tas nozīmē, ka labs ne vienmēr ir dārgs!
Izmēģināsi?👍

19. May 2017, 09:12

Man nav jāsaka "izvēlētos", es jau izvēlos šos un līdzīgus mazgāšanas līdzekļus. Kopš esmu māmiņa, esmu krietni pārdomājusi sadzīves ķīmijas lietošanu. Šos mazgāšanas līdzekļus pirmkārt izvēlos, jo nav spēcīgo smaržvielu. Esmu par šķidrajiem mazgāšanas līdzekļiem- ērti un praktiski. Un treškārt, paredzēti jutīgai ādai. Tā kā drēbes nešķiroju, tad mazgāju gan ģimenes , gan bērna drēbes kopā. Bērnam āda ir tīra un tādu to gribas arī uzturēt, izvēloties mazgāšanas līdzekļus.

mincenee mincenee 19. May 2017, 08:30

Man ļoti patika universiālais grīdas līdzeklis, jo nav smakas, videi draudzīgs un nebojā rokas. Izmantoju, lai izberztu grīdas savai mazajai rāpotājai. Turklāt, lieliski izņēma visus ieēdušos netīrumus no linoleja. Tagad nopirkām arī veļas mazgāšanas līdzekli gan sev, gan bērnu. Iztīra labi un nav spēcīgs aromāts. Un nav kaitīgs mazuļa ādai. No draugiem ar tikai tās labākās atsauksmes par Tri-bio produktiem esmu dzirdējusi.