Kakls jutās krietni labāk ar Faringonex!

Kakls jutās krietni labāk ar Faringonex!

16. Mar 2014, 22:23 mamma27 mamma27

 

Aerosols satur propolisu un ārstniecības augu ekstraktus.  
Ārstniecības alteja un piparmētra labvēlīgi ietekmē elpceļu veselību.Meža malva labvēlīgi ietekmē rīkles un elpceļu veselību, mīkstina kaklu.Mārsils labvēlīgi ietekmē augšējo elpceļu veselību un veicina to sekrēciju, ir spēcīgs antioksidants.
Islandes ķērpis ir spēcīgs antioksidants, labvēlīgi ietekmē elpceļu veselību. Austrālijas tējas koks aizsargā organisma šūnas no oksidatīvā stresa.

20140316222226-13009.jpg

 

Izlasot aprakstu man iepatikās un nolēmu izmēģināt. Es ar kakla sāpēm un balss saišu pārpūli šobrīd slimoju bieži ,jo strādāju skolā. Pēc dekrēta un BKA atsākt diendienā runāt skaļā balsī ir grūti,balss nespēj pierast un nedēļas beigās kakls sāk sāpēt.Tad nu ik pa laikam lietoju kādu pūšamo līdzekli vai sūkājamās tabletes ,lai mīkstinātu kaklu.

Šim līdzeklim man ļoti iepatikās garša- patīkama, salda kā jau propolis, arī atsvaidzinoša,ko dod piparmētra. Jau pirmajā dienā priecājos par sūkājamajām tabletēm,kas man noderēja ļoti gan starpbrīžos,kad jutu ,ka sāk kakls palikt tāds dīvains gan arī dodoties mājas. Viegli paņemamas līdz. Brīvdienās cītīgi pūtu atkal aerosolu un jāatzīst ,ka tiešām palīdzēja.

Ja ir nopietāka saslimšana,tad nezinu vai līdzētu,bet pie vieglām kakla sāpēm, noteikti.Arī mans puika izmēģināja,jo viņš šad tad pakrekšķina pēc baseina vai arī kad saskrējies pa āru,tad arī viņam pāris dienas papūtu kaklā ,lai nerodas iekaisums un tiešām šķita ,ka paliek labāk.

Kopumā secināju,ka noteikti izvēlētos labāk sūkājamās pastilas,jo tās ir vieglāk paņemt līdz un lietot arī ārpus mājām. Patika viņu ātrā iedarbība un kakla nomierināšana. Aerosolam to tūlītējo efektu nevarēja novērot, tas iedarbojās tomēr pēc pāris dienu lietošanas.

mamma27 mamma27 17. Mar 2014, 09:27 dzada_2012

Sveika.esmu lietojusi faringosprey,bet man viņš nepatīk-pareizāk sakot tā garša ir pretīga.Bērni gan labprāt pūš un arī ārstē viņš labi,bet es pati sev nevaru viņu dabūt iekšā😃
Cenu tiešām nezinu! šis sprejs ir gardāks un manuprāt ,ja lieto pēc instrukcijas ik pēc 2 stundām iepūšot kaklā,tad arī jābūt rezultātam.Man ar to regulāro pūšanu gāja kā gāja, kad strādāju,tāpēc es labāk sūkāju tās pastilas/. Bet kopumā domāju,ka noteikti sev varētu araī iegāāties,kad šis būs beidzies ,jo manam dēlam (6gadi) arī patika un viņš teica ,ka paliek kaklam labāk.