Kāds nu bija mans 2014. gads

Kāds nu bija mans 2014. gads

03. Dec 2014, 15:59 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Šajā gadā man viss bija kā pirmo reizi. Pirmā mazulīša vārda diena, pirmā kāzu gada diena, pirmā dzimšanas diena un visi svētki - kā pirmo reizi, jo mūsu dzīvē četrus mēnešus pirms Jaunā 2014. gada, ienāca dēliņš un 2014. gadu mēs sagaidījām kā ģimene, mēs vairs nebijām divi, bet jau trīs.

Pa šo gadu mazais ir paudzies, ir kļuvis aktīvāks un sāk parādīt savu raksturiņu. Lai arī dēliņam ir cits attīstības temps kā viņa vienaudžiem, tomēr viņš jau ir apguvis velšanās prasmi un šobrīd tikai tā arī pārvietojas. Rāpot nemaz viņam nekārojas un dara tikai to ko viņš pats vēlas.

Šis gads ir bijis pilns ar jauniem atklājumiem manā dzīvē. Jo dēļiņa attīstības dēļ ir nācies mācīties un uzzināt daudz lietu un liels palīgs šajā brīdī man ir arī Māmiņu kluba portāls, jo šeit var atrast daudz man interesējošas lietas un forumos var padalīties ar savu pieredzi un lūgt citu māmiņu padomus kuras ir līdzīgā situācijā.

Šogad ir arī izdevies aizmukt no ikdienas rutīnas un pabūt kādā burvīgā vietā tepat Latvijā. Vīriņš mūs visus trīs aizveda atpūsties prom no mājām uz Smiltenes novadu, atpūtas kompleksu ''Trīssaliņas'' un arī trijatā aplūkojām skaistākās Smiltenes novada vietas. Tā bija viena burvīgākajām atpūtām manā mūžā.

Šis gads man bija rūpju un raižu pilns, bet tai pašā laikā tas bija arī mīlestības un pozitīvisma pilns gads un ceru ka nākamais gads būs vēl labāks!

Lai visi būtu laimīgi, kā Ziemassvētku rūķīši!
Lai katram staro eglīte, kā Ziemassvētku saulīte!
Lai visiem jaukas dāvanas, kas iepriecina sirsniņas!