Kādi ir tavi meikapa knifiņi, lai izskatītos jaunāka?

Kādi ir tavi meikapa knifiņi, lai izskatītos jaunāka?

25. May 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grims ir gluži kā laika mašīna, jo ar tā palīdzību varam sev likt izskatīties gan jaunākām, gan vecākām! Ikviens profesionāls grima mākslinieks pateiks, kā panākt katru no efektiem. Atklājam pāris grima triku, kā to izdarīt! Kurš no tiem ir tavējais? 

Vaigu sārtums

Vaigu kauli, kas ietonēti kādā no tumši sarkanajiem toņiem, liks izskatīties vecākai. Lai arī izteikti vaigu kauli seju padara izsmalcinātāku, diemžēl arī vecāku! Piemēram, Marlēna Dītriha pat savās jaunības dienu fotogrāfijās izskatījās ļoti pieaugusi.

Tādēļ, ja kāda iemesla dēļ tev nepieciešams izskatīties vecākai par saviem gadiem, izcel savus vaigu kaulus ar viegli brūnganu sarkano toni. Līdzīgi kā to dara Viktorija Bekhema!

Turpretī svaigie sarkanās krāsas toņi, kas uzklāti uz vaigiem, padara jaunāku. Ja vēlies panākt šādu efektu, izvēlies atsvaidzinošus sarkanos toņus (rozā vai persiku). Piemēram, aktrise Sāra Džesika – Pārkere sārtos toņus mēdz uzklāt augstu uz vaigu kauliem un virs tiem uzziest pilienu lūpu spīduma.

Tonālais krēms un pūderis

Biezs tonālā krēma un pūdera slānis liks izskatīties vecākai. Holivudas grima mākslinieki ir pārliecināti, ka uzklāt biezu pamata kārtu un maskējošo grimu nozīmē savam izskatam piešķirt, apmēram, par divdesmit gadiem vairāk!

Tas tādēļ, ka kosmētika aizblietē krunkas, šādi tās padarot uzkrītošākas, un seja izskatās kā nedzīva maska. Līdzīgi kā Kimas Kardašianas gadījumā.

Turpretī viegla, neuzkrītoša tonālā krēma un pūdera kārta sievieti padara jaunāku. Lai panāktu šādu efektu, ir jāatsakās no biezā, smagnējā grima par labu vieglam, mitrinošam fluīdam, ko uzklāj ar pirkstiem. Smelies iedvesmu no aktrises Šāronas Stounas!  

Lūpu krāsas un acu ēnu struktūra

Vecāku izskatu var panākt, izmantojot matētu lūpu krāsu un acu ēnas. Tātad matēta tekstūra un tumšāki toņi liek izskatīties vecākai un uzsver grumbas, kā arī vizuāli atņem sejai apjomu. Līdzīgi kā, piemēram, dziedātājai Lilijai Alenai.

Turpretī, lai izskatītos jaunāka, jāizvēlas mitra efekta lūpu krāsa ar spīdumu un viegla satīna spīduma acu ēnas dabiskās krāsās, kas nedaudz izkliedēs gaismu un padarīs mazāk redzamas krunkas.

Satīna toņi tavam izskatam piešķirs jauneklīgu mirdzumu un pateicoties mitra efekta spīdumam, tavas lūpas izskatīsies svaigākas un lielākas, gluži kā Dženiferai Lopesai.

Acu zīmulis

Melns acu zīmulis vizuāli padara vecāku. Protams, dūmakaino acu efekts - ar melnu zīmuli ievilktu uzkrītošu līniju acs iekšējā kaktiņā - izskatās iespaidīgi. Tomēr tas sievietei liek gan izskatīties daudz vecākai, gan arī uzsver acu apsārtumu. Līdzīgi kā, piemēram, Milai Jovovičai.

Savukārt viegls, mirdzošs acu zīmulis sniedz pretēju efektu. Ar tā palīdzību acis izskatās gaišākas un akcentētākas, un ļauj izskatīties jaunākai. Šajā ziņā vari ņemt piemētu no aktrises Dženiferas Anistones.

Lūpu spīdums

Lūpu spīdums, kas uzklāts visai lūpu virsmai, sievietei liek izskatīties vecākai.

Jaunas meitenes lūpu spīdumu dažkārt mēdz uzklāt neakurāti – pāri lūpu līnijai, kā, piemēram, aktrise un dziedātāja Mailija Sairusa. Savukārt gados vecākas sievietes, kuras lūpu spīdumu klāj uz visas lūpu virsmas, šādi tikai uzsver grumbas, kas izveidojušās ap lūpām.

Turpretī, lai iegūtu jauneklīgāku izskatu, lūpu spīdumu jāuzklāj tikai apakšlūpas vidū! Šādi savas lūpas atsvaidzināsi, un tās arī izskatīsies pilnīgākas. Šo tehniku izmanto aktrise Andželina Džolija.

Vēl daži grima triki, kas padarīs vecāku: brūna lūpu krāsa, krīta bāla sejas āda, melns acu zīmulis un zilas acu ēnas.

Turpretī jauneklīgāku izskatu iespējams panākt ar šādiem meikapa knifiņiem: gaišām acu ēnām acu iekšējos kaktiņos un zem uzacīm, rozā, persiku un koraļļu toņi, zelta bronzeris, kas uzklāts žokļa līnijai un kaklam un skaisti uzskrullētas skropstas.

 

Kuru no šiem grima trikiem gribētu izmēģināt tu? Kādi ir tavi knifiņi, lai ar meikapa palīdzību izskatītos jaunāka vai vecāka?