Kādēļ sievietes harmonijas pamatā ir labs vīrietis?

Kādēļ sievietes harmonijas pamatā ir labs vīrietis?

20. Oct 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

To, ka katrai mums jābūt harmonijā un līdzsvarā un tikai tad jutīsimies īsti apmierinātas ar dzīvi, šķiet zinām visas, vai ne? Bet, cik lielu lomu mūsu dzīvē spēlē tieši vīrietis un kādēļ tas ir tik svarīgi? Jautājam Sieviešu Kluba ekspertei Ingai Ruņģei, ajūrvēdas speciālistei.

Izrādās tikai tad, kad esam harmonijā ar sevi un apkārtējiem, varam sasniegt sajūtu – esam veiksminieces. Un labākais – harmoniskām sievietēm tiešām veicas gan darbā, gan attiecībās, gan ģimenes dzīvē un pat personīgajā izaugsmē. 

Tā kā mūsu uzdevums ir būt mātēm un atbildīgajām par ģimenes emocionālo stāvokli, vissvarīgāko lomu mūsu harmonijā spēlē tieši vīrietis. Tas vīrietis, ar kuru vēlamies radīt bērnus. 

Inga Ruņģe, speciāliste, var godīgi atzīt, ka pašai šādu vīrieti ir izdevies atrast un viņa tiešām jūtas harmoniska un līdzsvarota. „Kopš esmu sevi atradusi un sapratusi, kādai man ir jābūt, kā arī esmu atradusi labu tēvu saviem bērniem, jūtos laimīga. Katrs ģimenē varam darīt, ko vēlamies un visi kopā būt harmonijā. Sievietēm būtu jāzina, ka ir ļoti svarīgi saņemt vīrieša akceptu saviem hobijiem un aizraušanām. Gudra sieviete arī zinās, kas jādara, lai šo akceptu arī vienmēr saņemtu. Kādēļ tas ir tik svarīgi? Jo vīrietis vēlas, lai viņa sieviete savos dzīves notikumos dalās ar viņu. Viņam ir svarīgi uzzināt sievietes domas visos dzīves jautājumus,“ skaidro speciāliste.

Tādēļ nedrīkst aizmirst par sirsnīgām sarunām un atklātību ik katru mīļu dienu. Atklāti sarunāties vienam ar otru – arī tas ir viens no mūsu uzdevumiem. 

Kā veidot harmoniskas attiecības? Kur meklēt sevī spēku un kā vairot harmoniju? Galu galā – kā atrast īsto vīrieti?