Kāda dīvaina diena

Kāda dīvaina diena

17. Feb 2017, 10:10 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Ir februāra vidus. Aiz loga drūms un pelēks, koki kaili un pelēki, baltā sniega sega izčab nebūtībā. Šajās pelēkajās dienā minūtes velkas tik lēni, darbs tiek darīts automātiski, neko negribas. Bet tad iedomājos kā gribētos kaut kur aizbraukt prom un uz mirkli aizmirsties - nedomāt par ikdienas lietām. Gribās būt vasarā, kad ārā ir silti, spoži spīd saulīte, kad daba zied un smaržo. Ļauties sapņiem par atvaļinājuma laiku, kā gribētos beidzot izgulēties - par ko varu, tiešām, tikai sapņot, jo kamēr ir bērns par izgulēšanos nevar būt ne runas. Kā gribētos, laiku tikai sev - gulēt saulītē un neko nedarīt. Gribētos atpūsties no visa, pat no bērna un vīra. Es ļoti mīlu savu vīru un dēliņu. Nezinu vai drīkst tā teikt, bet man visa ir par daudz, par daudz bērna, par daudz vīra. Dēliņš mūžīgi slimo un ir vairāk mājās, kā bērnudārzā un par cik mazais bieži slimo, tad vīrs ir kļuvis par dēliņa aprūpētāju, kamēr esmu darbā.

Es nekādā ziņā nenožēloju savu dzīvi, es esmu laimīga. Tikai gribās vismaz vienu dienu miera, kārtīga miega un dienu tikai sev - nekā nedarīšanai.

Vai es esmu slikta mamma un sieva?

princesemince princesemince 17. Feb 2017, 15:47

Tagad taču moderni teikt - jūties nogurusi? aizbrauc uz SPA 😃 Ja nopietni, tad kaut kur tajā teicienā ir taisnība. Ir jāapdomā, kas būtu darbība/notikums, kurš iedotu gabsliņu laimes sajūtas.

Ilvija82 Ilvija82 17. Feb 2017, 10:25

Piekrītu lauvinja!

lauvinja lauvinja 17. Feb 2017, 10:17

Tak paņem brīvu dienu/diennakti un atpūties, tāpat iedod brīvu dienu vīram. Pēc tam būsiet atpūtušies un laimīgāki!

Šādi mazi restartiņi ir dikti labi!