Kad cita acī redzam skabargu ,bet savā neredzam baļķi.

Kad cita acī redzam skabargu ,bet savā neredzam baļķi.

02. Aug 2013, 12:09 nosiguldas nosiguldas

Mēs visas esam tik dažādas, bet mūs vieno tas, ka esam sievietes, mātes un mēs visas viena vai otra iemesla dēļ esam biežas vieses Māmiņu kluba portālā.

Mēs kopā jūtam līdz viena otrai un palīdzam, ja tas nepieciešams, bet tomēr laiku pa laikam kļūst skumji.

Kas tas "Niks"priekš mums ir , iespēja būt savādākai, parādīt, ka es esmu ideāla. Ja palasa blogus, tad liekās, ka visas, kas šeit blogo ir vienkārši eņģeļi, viņas nepīpē un nekad nedzer, viņas savus bērnus nebar un kur nu vēl kādreiz ieper. Visas ir ideālas draudzenes un sievas un tāpēc, ka viņas ir pratušas iekārtoties šajā dzīvē viņām ir tiesības citus sodīt un nopelt.

VAI TIEŠĀM TĀ IR , KA JUMS NAV NEVIENA MELNUMIŅA, UN JA TĀ ARĪ IR, KAS JUMS IR DEVIS TIESĪBAS NIEVĀJOŠI IZTURĒTIES VAI IZTEIKTIES ,

Katrai no mums ir savs noslēpumu skapis, kurā glabājas mūsu skeleti un par to zinam tikai mēs un ja jūs mēģināsiet apgalvot, ka tā nav, tātad šoreiz jāsaka, ka jūs runājat nepatiesību. Vai tas tomēr nav iemesls reizēm noklusēt pirms sodīt, vai nekomentēt, ja nav iespējams pateikt ko labu.

Te nu es atgriezīšos pie vakardienas raksta par pīpēšanu.

Mīļā "smaidīgā", kas Jums ir devis tiesības apspriest mani portālā kā personību, vai apšaubīt manas profesionālās spējas. Es gribētu zināt, kurā brīdī mēs esam kļuvušas draudzenes, vai ienaidnieces. Katrai no mums ir savs viedoklis un ne vienmēr tam varu piekrist es, vai arī Jūs, bet tas nedod tiesības pāriet uz personībām.

Daudzas meitenes rakstot min, ka ir ticīgas, tā kā es neesmu kristīta, iespējams izteikšos neprecīzi, varēsiet mani palabot. "LEPNĪBA ir viens no cilvēka lielākiem grēkiem. "

Katra no mums pati izvēlās to tēlu, kāds viņai ir piemērots un tikai pati atbild savas sirdsapziņas priekšā, ja melo, vai izliekas, bet es,  un domāju, ka būs arī tās, kas man piekritīs, nevēlos, lai tas atsauktos uz mani.

Vēlreiz vēlos piebilst vispirms paskatīsimies uz sevi un tad apspriedīsim citus un pirms, mēs komentējam viena vai otra domas, padomāsim, vai ir vērts, ja neesam spējīgas pateikt ko konstruktīvu......

Ar cieņu

no siguldas

nosiguldas nosiguldas 04. Aug 2013, 10:27 vabole_1

tā ir neuzvarama cīņa un tapēc es pavisam nevainīgi ieteicu, ka var iegādāties gaisa attīrītāju, ko mamiņa uztvēra kā apvainojumu, bet tā ir izeju, jo nav jāboja nervi ar kaimiņiem un bernam nav jaelpo cigarešu dūmi. Par vedeklu, tad Jūs ialasījāt neuzmanīgi, man ir dēls, bet vedeklas man nav, es komentāros runāju par viņa draugu un viņa orto pusīti.

nosiguldas nosiguldas 04. Aug 2013, 10:19 vabole_1

👋man nav vedeklas......

nosiguldas nosiguldas 04. Aug 2013, 10:18 vabole_1

😀nav nekāda naida, tikai dažādu viedokļu apmaiņa. Par smēķēšanu runājot, es neesmu nekad smēķējusi, bet kā reiz tur, kur es strādāju ir ļoti daudz smēķētāju jaunas sievietes, bieži pat stāvoklī. Smēkētāju pēc statistikas ir daudz vairak nekā to, kas nesmeķē un tā ir viņu izvēle un es noteikti nepiekrītu, ka tas ir iemesls iesaistīt šādās situācijās policiju. Lai ko mēs teiktu par policiju, šie iclvēki ir cienāmi kaut par to, ka veic ļoti smagu darbu un bieži šādi sīkumi ir tie, kas prasa daudz nevajadzīgu pēļu, tā vietā, lai viņi varētu darīt daudz svarīgākas lietas.

nosiguldas nosiguldas 04. Aug 2013, 10:09 smaidiga24

Labrīt Lita. žēl ka tomēr Jūs neko neesat sapratusi ne tajā rakstā, ne šajā. Jūs esat ļoti simpātiska meitene un laba māmiņa savam mazulim, bet lai klutu par pieaugušu cilvēku iespējams vēl nepieciešama pieredze. Jau iepriekš rakstīju, ka otru cilvēku var saprast tikai tad, ja savā dzīvē esi saskārusies ar līdzīgām situācijām. Es savā dzīvē esmu daudz sasniegusi tikai tapēc, ka nonākot pie vienas no dzīves robežām pateicu, ka vēlos ko vairāk. Man ir ļoti augstas prasības pašai pret sevi un tapēc esmu prasīga pret citiem, bet nekad neesmu aizmirsusi savu dzīves ceļu un tapēc uzskatu, ka viena no būtiskām cilvēka rakstura īpašībām ir līdzjūtība. Es ilgus gadus nodarbojos ar labdarību un tapēc esmu bijusi lieciniece dažādām situācijām. Pat ļoti turīgā ģimenē, dzīve var mainīties pavisam neilgā laikā sieviete, kas bija paraugs acu priekšā kļuva atkarīga no alkohola un bērni dienām dzīvoja badā un turpretī meitene, kam bija nepilni 19 ar saviem diviem bērniem pabalstīja savu draudzeni, kas bija stāvoklī un bija gatava pamest savu bērnu. tapēc arī biju neiecietīga pret tavu kategorisko nostāju pret konkrēto situāciju. Bet lai nu kā, ar to arī mēs esam īpašas, ka esam dažādas.

nosiguldas nosiguldas 03. Aug 2013, 23:33 smaidiga24

kapēc gan nepatīk kritika, konstruktīva kritika ir vērā ņemama, ja tā ir pareizā vietā un pareizā laikā😀

nosiguldas nosiguldas 03. Aug 2013, 23:25

lai lasītu kādu kā grāmatu cilvēku ir jāpazīst ļoi labi, Jūs uzņematies lielu atbildību, raksturojot Jums pavisam nepazīstamu cilvēku, pie tam izsakot diezgan tiešus draudus par iespējamu viņa tuvāko nākotni. Man dzīve ir iemācījusi pozitīvi uztvert tāda veida komplimentus un es no sirds Jums novēlu, lai Jums piepildās viss, ko velat man dubultā.

nosiguldas nosiguldas 03. Aug 2013, 09:56 maija

šajā rakstā vairāk gāja runa par komentāriem. 😀

nosiguldas nosiguldas 03. Aug 2013, 09:54 lucky82

Paldies par Jūsu izsmeļošo komentāru, gribu gan piebilst, ka komentārs ir izrauts no konteksta, kas noteikti nav ētiski un ar pavisam citu domu kā Jūs vēlaties parādīt, Par manu izskatu un Jūsu vērtējumu. Es no sirds Jums novēlu laimi jo tik daudz žulti izliet uz nepazīstamu cilvēku var tikai dziļi nelaimīgs cilvēks, es patiesi novēlu, lai Jūsu dzīvē viss būtu labi, bet tā kā Jūs esat jauna komentētēja, es domāju, ka esam pazīstamas un es pat nojaušu, kas ūs esat, tapēc vēl jo vairāk novēlu Jums veiksmi un saticību ģimenē.

nosiguldas nosiguldas 02. Aug 2013, 15:19 smaidiga24

😀veiksmīgu Jums /Tev nedēļas nogali. Dusmas bojā skaistumu.

nosiguldas nosiguldas 02. Aug 2013, 14:25

😀

nosiguldas nosiguldas 02. Aug 2013, 14:18 smaidiga24

paldies par atbildi😀, man ir prieks, ka to ievērojāt, tas tikai parāda to, ka bez darba pienākumiem es paspēju arī pabūt māmiņu klubā. Žēl, ka Jūs tā arī neko neesat sapratusi, bet derētu.

annijalise annijalise 02. Aug 2013, 12:50

man arī gribas dikti piekrist nosiguldas, ka reizēm man šķiet ka šeit ir tikai veiksmīgo un pareizo mammu klubs.
nu personīgi es ar vīru tik tiešām ne smēķēju, ne dzeru, esam laimīgi laulībā, bet ne jau tāpēc es drīkstu kādu nosodīt, pamācīt, tāpēc es bieži labprāt dalos pieredzē.
tik tiešām būsi vērīgākas arī pret citiem.