Kad būs projekta "Labākā sieva 2014" apbalvošanas ceremonija?

Kad būs projekta "Labākā sieva 2014" apbalvošanas ceremonija?

17. Feb 2014, 15:05 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Projekts "Labākā sieva 2014" ir galā. Jaunu uzdevumu vairs nebūs. Visi blogi ir saņemti, un tagad tie visi ir jāizlasa, jānovērtē, jāizpēta vēlreiz balvu fonds un jāsarīko apbalvošanas ceremonija.

Kad tā notiks? Šo jautājumu šodien saņemam no daudziem. Precīzs datums pašlaik nav zināms. Bet tiklīdz tas būs skaidrs, paziņosim par to savlaicīgi. Tā ir bijis vienmēr un būs arī šajā reizē.

Ceremonija, saprotams, būs virtuāla.

Bet tikties un sarīkot reālu pasēdēšanu par godu projektam, droši varat, organizējot to pašas, mīļās projekta dalībnieces!

Projekts "Labākā sieva" satura ziņā ir ļoti apjomīgs. Jā, blogi tiek lasīti arī visu šo nedēļu garumā, bet pamata darbs sākas pēc tam, kad kļuvis skaidrs, kuras no jums izpildījušas visus uzdevumus. Un tad vēlreiz tiek lasīti katra dalībnieka blogi atsevišķi, sākot no pirmā, līdz pēdējam, lai pavērotu notikumu, attiecību attīstības dinamiku, sajūtas, un arī ieguldīto darbiņu. Tas ir apjomīgs darbs, kas prasa laiku, jo nākošā stadija ir izvēle, ko mēs redakcijā vēlreiz visu pārrunājot, izsecinot, izdarām, diskusijas laikā.

Ir ļoti labi saprotams, ka gribat pēc iespējas ātrāk uzzināt rezultātus, bet neskrieniet notikumiem pa priekšu. Jūs, galu galā, nepildījāt uzdevumus ķeksīša pēc, un arī mēs nevērtēsim ķeksīša pēc.

Atcerieties arī to, ka projekts paralēli notiek gan mūsu, gan krievu portālā, kur arī bija ļoti daudz dalībnieču, un jāizlasa ir katras dalībnieces visi blogi. Attiecīgi - blogu apjoms ir tiešām iespaidīgs.

Bet pagaidām, kamēr gaidāt svinīgo apbalvošanas ceremoniju, ieklausieties psiholoģes Alikas Sorokinas teiktajā, kas bija rakstīts pie pēdējā uzdevuma:

"Manas dārgās, no visas sirds jums saku paldies par jūsu atbildēm un katra uzdevuma realizāciju! Paldies par atklātajiem blogiem un jaunajām idejām! Jūs visas esat labākās sievas un katra no jums - pati pilnība. Lūdzu, neaizmirstiet, šis projekts nav Oskara ceremonija, mēs neizvēlamies labākās sievas titula īpašnieci. Šis projekts jums deva iespēju pārdomām un analīzei. Jūsu pieredze ir nenovērtējama dāvana un atbalsts visiem, kas lasīja jūsu blogus un bija kopā ar jums visu šo četru nedēļu laikā. Un balvas ir tikai patīkams papildinājums un iespēja jūs iepriecināt."

20140120080729-41857.jpg

PROJEKTA

"LABĀKĀ SIEVA 2014":

FORUMS - IENĀC UN PIEVIENOJIES SARUNĀM!

20140217142859-39840.jpg

MK portāla redaktore, Kristīne

annijalise annijalise 18. Feb 2014, 10:05

lai jums izdodas ar izvērtēšanu🌷🌷🌷