Kā tievēt pēc ajūrvēdas?

Kā tievēt pēc ajūrvēdas?

13. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klasiskās tievēšanas metodes diez ko nepalīdz? Nemitīgās diētas un svīšana fitnesa zālē tevi dzen izmisumā, jo kārotā rezultāta kā nav tā nav? Ieskaties, kādas tievēšanas metodes iesaka ajūrvēdas speciāliste Inga Ruņģe.

Ajūrvēda māca katrai sievietei pieņemt savu ķermeni tāds, kāds tas ir un individuāli skatīties uz savām emocijām saistībā ar ķermeņa aprisēm. Lai vieglāk būtu sevi izprast, ir vērts aiziet uz konsultāciju pie vēdiskā astrologa. Viņš palīdzēs saprast, kāds ir bijis planētu stāvoklis tad, kad dzimi. Turklāt izvērtēs arī šī brīža zvaigžņu stāvokli. Varbūt tavā dzīvē sācies Jupitera periods, kurš veicina liekā svara vairošanos. Arī pie astrologa iespējams izveidot individuālo ēšanas kalendāru.

Nākamais ieteikums pēc ajūrvēdas – ja kārojas saldumi, ēd tos līdz plkst. 14. Protams, mērenās devās! Bet kāds mazs šokolādes gabaliņš vai neliela kūciņa, kas apēsta līdz plkst. 14 par skādi nenāks.

Bet divreiz mēnesī ievēro atslodzes dienu. Ajūrvēda atslodzes dienas atbalsta ne tikai tādēļ, ka tās palīdz no organisma izvadīt visu lieko, šādi uzlabojot vielmaiņu un mazinot kilogramu skaitu, ko redzi, uzkāpjot uz svariem. Atslodzes dienas palīdz arī uzlabot garīgā ķermeņa veselību. Ja šajā vai no iepriekšējām dzīvēm veidojušies kādi enerģētiskie bloki, tie atslodzes dienu laikā mazinās. Šādi ir pat iespējams izmainīt karmisko likteni! 

Ajūrvēda iesaka atslodzi ievērot 11. un 26. mēness dienā, kas pēc vēdiskā kalendāra ir 11. diena augošājā mēnesī un 11. diena  - dilstošajā. 

Ja pilnībā no ēdiena šajās dienās nespēj atteikties, vari ēst augļus, riekstus un piena produktus. Viss, kas aug zemē un veido sēklas, kā arī gaļas ēdieni šajā dienā nav ieteicami.

Kādas tievēšanas metodes tu esi ievērojusi? Kuras ir efektīvākās?

20140424093446-71191.jpg