Kā televizors man palīdzēja atgūt formu

Kā televizors man palīdzēja atgūt formu

02. Sep 2013, 12:24 Banija Banija

Televizors, ja pie tā pavada pārlieku daudz laika, ir viena nelāga lieta, piekritīšu, bet ar mēru taču drīkst. Kaut vai noskatīties savu iemīļoto pārraidi, ziņas un reizi pa reizei atslodzei arī kādu filmu. Jautāsiet, kā TV man palīdzēja pēc mazuļa piedzimšanas atgūt sākotnējo un, iespējams pat vēl labāku nekā iepriekš, formu? Par visu pēc kārtas.

Mūsmājās bija mīļa TV kaste, kuru vecāki man pirms vairākiem gadiem bija uzdāvinājušu par godu augstskolas absolvēšanai. Normāla izmēra TV kaste, uz kuras īpaši vietu bija iemīļojuši putekļi. Bet tad, kādā agrā decembra rītā, izdzirdēju no blakus istabas lielu troksni. Izrādās, no sienas bija nokrituši piestiprinātie grāmatu plaukti un krītot uz zemes nogāzuši arī televizoru. Neko darīt, mana dāvana bija pagalam. Īpaši par to nebēdāju un kādu laiku nodzīvojām mājās bez televizora. Līdztekus tam katru dienu mājās veicu dažādus vingrojumus, lai uzlabotu savas auguma aprises.

Pirms Ziemassvētkiem nolēmām iegādāties jaunu televizoru. To gudro, kurš saprot mūs no viena vārda un mājiena. Atvedot to mājās, atklājām, ka tajā iebūvēta arī speciāla fitnesa programma. Iesākumā pret to biju samērā skeptiska, turpināju vien savā nodabā pildīt presītes un veikt pietupienus, bet tad ziņkārība ņēma virsroku. Kad mājās nebija dzīvesbiedra, ieslēdzu Fitnesa aplikāciju, izpētīju to un biju patīkami pārsteigta par tās daudzajām iespējām – vingrojumi ķermeņa nostiprināšanai, iesācējiem, kājām, rokām, presītei utt, utt. Tad nu dažas dienas testēju vingrojumus, līdz beidzot izvēlējos, kuri ir vislabāk uzveicami un iet pie sirds. Izveidojot tajā savu profilu, ik dienas varu nu sekot līdzi, aptuveni cik kaloriju vingrošanas laikā sadedzinu, kā arī to, kā mainās mans svars.

Tagad katru dienu, kamēr dēlēns pēc nakts miedziņa ar smaidu uz lūpām dodas izpētīt, kas dzīvoklī pa nakti mainījies, 50 minūtes no vietas vingroju, ik pārdienas mainot programmas, lai tās neapniktu. Dienās, kad neesmu izpildījusi sevis nosprausto uzdevumu, nepārtraukti mieru neliek sirdsapziņa. Iespējams, pie vainas mana vēlme visu izdarīt perfekti, tādēļ pa šiem daudzajiem mēnešiem esmu izlaidusi vien uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas vingrošanas reizes, kad, piemēram, dēlēnam ir bijis pārlieku slikts noskaņojums vai arī mājās bijuši viesi. Dienās, kad nevingroju, nostaigāju vairākus km garus gabalus.

Kā ir mainījies mans svars pa šiem mēnešiem? No 70 kg tas nokrities līdz 63 kg. Iespējams, kāds teiks, ka tas nav daudz, bet man pietiek. Pats ķermenis ieguvis patīkamas aprises. Roku āda vairs ļengani neatkarājas, jo nu ir pamanāmi skaisti muskuļu uzkalniņi, arī vēders nu kļuvis daudz savāktāks un vingrāks.

Vai arī Tu ikdienā vingro?

Paldies 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 02. Sep 2013, 12:34

TIK lieliska iespēja izmantot visu,ko sniedz TV iespējas 😀 Malacis un no 70 uz 63 kg ir ļoooooooti labs sasniegums!