Kā samazinā celulītu 14 dienās? Eksperiments ar Pranamat ECO

Kā samazinā celulītu 14 dienās? Eksperiments ar Pranamat ECO

14. Jun 2017, 10:05 FejuFeja FejuFeja

“Labāk vienreiz pašai izmēģināt nekā 100 reizes dzirdēt un lasīt citu atsauksmes”, nodomāju, kad jau kārtējo reizi dzirdēju par Pranamat ECO paklājiņu paveiktajiem brīnumiem.

Tāpēc aicinu Tevi sekot līdzi manam, jaunās mammas, eksperimentam ar Pranamat. Ražotājs sola, ka jau divu nedēļu laikā, ja katru dienu vismaz 2 reizes uz paklājiņa pagulēšu vien 15 minūtes, būs redzami pirmie uzlabojumi. Mazināšoties apelsīna miziņas efekts. Lai gan celulīts man nav ļoti izteikts, taču samazināt to var vienmēr.

Kamēr vasara vēl tikai domā, vai iet garām, vai piestāt arī Latvijā, es ķeros pie eksperimenta!

Apņēmības pilna esmu nopirkusi pretcelulīta eļļiņu, ar kuru jāiemasē problēmzonas pēc gulēšanas uz paklājiņa.

Sākam!

Kāds pirmais iespaids? Atzīšos, biju domājusi, ka lotosa ziediņi būs gumijoti, bet ne jau nu tik asi! Ellīgi asi! Uzkāpju uz paklājiņa ar basām kājām un tūlīt nolecu kā dzelta. Sāp! Toties mans vīrs gluži kā tāds faķīrs var stāvēt uz paklājiņa minūtēm vien. Nākamais solis – apsēžos uz paklājiņa... dīdos, dīdos, jo sāp taču. Bet ko tikai skaistuma dēļ neizdarīsi! Un es gribu būt skaistāka.

Esmu izmēģinājusi arī gulēšanu uz paklājiņa. Pirmās divas 15 minūšu reizes aiz muguras. Ziniet, gulēt ir pat ļooooti patīkami. Ja vien būtu vairāk laika, noteikti gulētu ilgāk un biežāk, jo tā foršā kņudināšana... Tieši tas, kas vajadzīgs jaunajai mammai – labsajūtas uzlabošana un brītiņš sev vienlaikus.

Ziniet, kā beidzās mana pirmā eksperimenta diena? Es uz paklājiņa aizmigu! Tumsā pamodos un skrēju smērēties ar eļļiņu. Tātad, tas vien ir rādītājs, ka gulēšana uz Pranamat ECO paklājiņa arī atslābina.

Pēc gulēšanas uz paklājiņa, uz ādas ir daudzi mazi, sarkani punktiņi no adatiņām. Ādu patīkami kņudina.

20170614100511-38878.jpg

Protams, līdztekus paklājiņa lietošanai, jāizmanto pēc katra “seansa” pretcelulīta eļļiņa un nedrīkst aizmirst arī par ūdens dzeršanu.

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:27

Tabletes pret celulītu - http://cellinea.se

FejuFeja FejuFeja 20. Jun 2017, 09:32 dince94

Mans paklājiņš - 100 eur

dince94 dince94 14. Jun 2017, 21:50

Sveiki . Cik maksā?