Kā pasargāt mīlestību

Kā pasargāt mīlestību

03. May 2017, 11:57 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Runā, ka ar gadiem mīlestība izgaist, to nomaina ikdiena. Cilvēki dzīvo kopā, bet neievēro viens otru un tas sagrauj attiecības un lai tas nenotiktu mums attiecībās ir jāievēro daži likumi. Un tie ir:

1. Attiecībās jāsaglabā seksuālā iekāre. Sekss ir tas, kas atšķir mīlestību no draudzības. Tiklīdz sekss no attiecībām pazūd, pazūd arī mīlestība. Tas nav tikai guļamistabas prieks. Bet nedrīkst aizmirst par ikdienišķiem pieskārieniem, skūpstiem no rītiem. Tas bieži vien ikdienas skriešanā piemirstas un ja otrai pusītei šie mīlestības apliecinājumi ir svarīgi, tad otrs jūtas ‘’pamests novārtā’’.

2. Attiecībās ir jāpatur sava individualitāte. Kad satiekamies mums katram ir savas intereses, mēs viens otru papildinām, bet ja mēs satuvināmies par tuvu, kļūstam par vienu veselu, mēs zaudējam sevi. Mēs darām to, kas patīk otram, nevis ko mēs gribam. Tā mēs savu dzīvi padarām par garlaicīgu. Katram ir jābūt savam hobijam, ik pa brīdim jāatpūšas vien no otra. Esot atšķirīgi, mēs kopā varam būt unikāli, varam atklāt viens otram daudz jauna un vienmēr būs par ko parunāt.

3. Arī pēc bērna piedzimšanas, nedrīkst aizmirst ka esam sievas. Kopā būšanas jēga nebūt nav bērnu radīšana. Tās jēga ir tajā, ka pa dzīvi ejam kopā, jo mūs saista draudzība, fiziskā iekāre, intereses, mēs uzticamies viens otram un palīdzam viens otram. Un bērni tādā ģimenē ir laimīgi, jo viņi redz ka pieaugušie prot mīlēt un izauguši bērni paši veidos stipras attiecības/ģimeni.

“Pienāk laiks, kad tu
ne pēc kā vairs neilgojies:
ne lūpu, ne smaida,
ne mīlas apskāviena,
ne vīra elpas klātbūtnes.
Tev pietiek ar to, ka Viņš ir”
(Antuāns de Sent Ekziperī)

(Foto no interneta dzīlēm)

DĪVA27 DĪVA27 03. May 2017, 12:49

Jāsaka, ka pēc 13 gadu kopdzīves ar vīru, daži punkti ir iezagušies arī mūsu ikdienā. žēl, bet labi, ka ir kāds, kas "iesper" pa pakaļu un parāda to baļķi tavā acī!!!!
Paldies!

lauvinja lauvinja 03. May 2017, 12:31

Otrajam un trešam piekrītu, par pirmo - ļoti, ļoti diskutabli. Dzīve mēdz piespēlēt periodus, kad kaut kādu iemeslu dēļ sekss izpaliek, bet tas notiekti nedrīsktētu būt par iemeslu mīlestības apdzišanai. Un šeit es nerunāju, par "man sāp galva, mīļais", bet par nopietnākiem argumentiem.

laurlapa laurlapa 03. May 2017, 12:20

Paldies par rakstu! 👍😀