Kā mainās pāra attiecības pēc bērniņa dzimšanas?

Kā mainās pāra attiecības pēc bērniņa dzimšanas?

14. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Attiecības pēc mazuļa ienākšanas dzīvē mainās, un ne vienmēr uz to pusi, uz kuru vēlamies. Lai pārmaiņām būtu gatavi abi jaunie vecāki, tām ir jāgatavojas. Nāc uz psiholoģes Diānas Zandes un viņas vīra, konsultējošā speciālista Jura Sērmukša semināru pāriem „Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā”!

Kas mainās pēc mazuļa dzimšanas?

„Pienākot nopietnām pārmaiņām, tās izjūt visa ģimene. Tad, ja cilvēki līdz šim ir dzīvojuši pārī, bet pēkšņi ģimenē ienāk mazulītis, pāra attiecības ir jāmaina, jo tās gluži fiziski nevar palikt tādas, kādas bijušas iepriekš!

Pirmais gads pēc bērniņa nākšanas pasaulē ir ārkārtīgi skaists, bet vienlaikus, tas arī ir pārpilns dažādu risku pāra savstarpējām attiecībās.

Ko uzzināsi seminārā

Tādēļ šajā seminārā uzzināsiet par pirmo gadu pēc mazuļa nākšanas pasaulē, par brīdi, kad partneri no pāra statusa pārtop trijādē, un kļūst par ģimeni ar bērniņu.

Parasti līdzīgus seminārus pasniedz speciāliste – sieviete. Tomēr pārī ir gan sieviete, gan arī vīrietis! Tieši tādēļ šis seminārs būs jo īpašs – to vadīšu kopā ar savu vīru!

Viņš vairakkārt ir kļuvis par tēti un zina, kādas pārmaiņas pēc bērna dzimšanas ir sagaidāms, turklāt viņš ir arī konsultējošs speciālists, kurš šobrīd studē psiholoģiju,” stāsta Diāna Zande.

 

Nāciet uz semināru „Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā” un uzziniet, kāds „manevrs” nepieciešams jūsu attiecībās, tajās ienākot mazulītim! Gūsiet gan praktiskas zināšanas, gan reālu pieredzi, kuru likt lietā, lai sekmīgi kļūtu par vecākiem, ļaujot augt bērniņam un vienlaikus justies labi pašiem!

PIESAKIES SEMINĀRA APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>