Kā ir audzināt bērnu vienai?

27. Jan 2016, 20:26 divudēliņumamma divudēliņumamma

Mans vientuļā vecāka stāsts sākās pirms 3 gadiem un 12 mēnešiem, tulīt būs 4 gadi, jeb no tā brīžā uzzināju, ka esmu stāvoklī.  Šajā ziņā iesācēja nebiju, jo šī man bija otrā grūtniecība, bet pirmās dzemdības un to, ka esmu stāvoklī uzzināju 2011.gada jūnijā, protams sliktas dūšas briesmīga toksikoze, bija manas sabiedrotās.

Sākums bija grūts, biju viena pret visiem, pret visiem tiem kuri teica taisi abortu, bija grūti saprast  ko darīt, beigās izlēmu, bērns būs lai arī ko citi teiktu.

Grūti ir visu laiku.

To,ka audzināšu bērnu viena zināju jau tad kad uzzināju,ka esmu stāvoklī.

Diemžēl man nebija bērna tēvs blakus, kā vairums ģimenēs, jo nebija mums tādas attiecības, man viņš patika, viņš bija un vienmēr būs mana pirmā mīlestība, es viņam nē.

Mans ir prieks, ka man ir dēliņš un jā tieši no šī cilvēka, zinu daudzi nesapratīs, kā viņam tu neko nenozīmēji un saki, ka tev prieks, ka jums ir bērns, bet tā ir.

Ir taču cilvēks no kura zinat, ka gribēsiet bērnu.

Savu bērna tēvu pazīstu kopš 2009. gada nebija tā, ka hoops un ir bērns.

Diemžēl,bet vientuļie vecāki kļūst arvien vairāk, varbūt tāpēc, ka nezinam ko gribam, varbūt tāpēc, ka gribam būt neatkarīgi neuzņemties liekas saistības, tagad kļūst populāras brīvās attiecības.

Kopš bērna tēva neesamības manā dzīve, visa mana uzticība vīriešiem ir pazudusi, nav un viss, zinu tas izklausās muļķīgi, bet tā ir.

Kā lai zin kurš ir īstais kurš tikai gudri mūld.

Būt vienai ar bērnu, audzināt viņu vienai un pietam dēlu ir grūti.

... TIKAI-es ...

28. Jan 2016, 12:33

Kā lai zin kurš ir īstais kurš tikai gudri mūld.

Atbilde-skaties uz darbiem!

28. Jan 2016, 12:32

Es sev apkārt redzu daudz variantus, kur vīrietis apprec sievieti ar 2 bērniem, bērnu utt. Nu jebkurā gadījumā ne vairs vienu pašu. Jāsaka, ka tādā ziņā nav nemaz tik bezcerīgi kā varētu šķist, jo arī tur var nodibināt veiksmīgu ģimeni. Zinu vīrieti, kurš apprecēja sievieti, kurai nevar būt bērni, viņai jau bija 1 adoptēts. Tagad kopā adoptējuši vēl vienu. Arī mana mamma apprecējās otrreiz. Par to kā mums ir gājis, tas ir cits stāsts, bet pieņemu, ka ir daudz pozitīvu variantu. Mamma audzināja 3 bērnus viena. Noderēja vecmammas atbalsts. Jāsaka, ka viss ir iespējams.
Man tieši grūtākais šķiet tas, ka pienāk vecums, kad ir jāiet bērnam dārziņā, mammai darbā, jo mūsu gadījumā bērns ļoti daudz slimo, dārziņā nepatīk. Ja sākumā ar vīru ņēmām lapas uz maiņām tad tagad, kad viņš ir izbraucis, es teju vai mēnesi sēžu mājās uz lapas. Bet ko tur padarīs. Tāda ir dzīve, bērns, veselība un ģimene ir 1. vietā.