Kā es pirmo reizi mūžā zivju eļļu dzēru

Kā es pirmo reizi mūžā zivju eļļu dzēru

27. Nov 2013, 21:39 Banija Banija

Man ļoti garšo zivis. Gan svaigas, gan sālītas, gan ceptas, gan kūpinātas. Nesmādēju ne saldūdens, ne jūras zivtiņas, taču pēdējā laikā tās sanāk uzturā lietot samērā reti.

Zinot, ka zivis uzturā jālieto regulāri, lai organisms uzņemtu visas nepieciešamās vielas, ar prieku piekritu piedalīties avantūrā un izmēģināt Jonax Zivju eļļu Omega-3. Jāteic gan, ka neatceros, ka kādreiz savā apzinīgajā mūžā būtu zivju eļļu lietojusi. Ir tikai dzirdēti nostāsti par to, cik tā nebaudāma.

Pienāca pirmais vakars, vakariņu laikā ieņēmu pirmo „devu” Jonax Zivju eļļas Omega-3. Atzīšos un neliekuļošu, ka bija jāpieliek lielas pūles, lai to noturētu sevī :D Garšoja apmēram kā eļļa, kas izkasīta no pannas pēc zivju cepšanas. Pagāja otrais, trešais vakars, es apzinīgi turpināju lietot zivju eļļu.

Kādus uzlabojumus savā organismā ievēroju pēc eļļas lietošanas? Jāteic, ka neesmu pārvērtusies par Duracell zaķi, kurš var skriet bez apstājas 24 stundas no vietas, taču viens gan – mati ir kļuvuši ievērojami veselīgāki un arī biezāki. Nezinu, vai tas ir tieši zivju eļļas devums, taču, ja nav, tad tā ir ļoti liela sakritība, jo matu veselīgumu ievēroju tieši tad, kad kādu laiciņu biju lietojusi eļļu.

Esmu no tiem, kuriem „krašķ” locītavas. Tādēļ ceru, ka ilgstoša zivju eļļas lietošana palīdzēs arī mazināt šo kaiti.

Rezumējot gribu teikt, ka tad, kad būs izdzerta iesāktā Jonax Zivju eļļas Omega-3 pudelīte, noteikti nākamreiz izvēlēšos lietot kapsulas. Domājams, tās būs vieglāk dabūt lejā un šo procesu nepavadīs rīstīšanās :D

Veselību mums visiem!

Banija Banija 02. Dec 2013, 14:09 bārbala zāle

Nē, līdz šim nekas nav aizaudzis.