Kā es iepazinos ar Māmiņu klubu

Kā es iepazinos ar Māmiņu klubu

05. Feb 2018, 11:24 danjux danjux
Ar Māmiņu klubu pirmo reizi iepazinos caur TV ekrāniem, kad mans pirmais dēliņš vēl bija tikai puncī. Tas bija 2012. gada sākumā - tātad principā ar Māmiņu klubu esmu pazīstama jau 6 gadus. Toreiz visa šī māmiņu padarīšana priekš manis bija jauna un nezināma pasaule - visu informāciju tvēru kā mazs bērns ar plati atvērtu muti, acīm un ausīm.
 
Vēlāk jau piereģistrējos arī Māmiņu kluba portālā un aizejot dekrētā, cītīgāk pievērsos dažādas informācijas lasīšanai arī šeit. Un tā - 2012.gada nogalē sagaidīju savu pirmo dēliņu! Un, lai arī cik daudz informācijas mēs būtu lasījušas pirms bērniņa ienākšanas ģimenē, tad, kad tas beidzot patiešām notiek, šķiet, ka neko vairs neatceries :) Toreiz Māmiņu klubā meklēju atbildes par bērniņa aprūpi, pirmo piebarojumu utt. 
 
Šo gadu gaitā es laikam sevi vairāk raksturotu kā tādu mammu "lasītāju", jo portālā lasu sev interesējošo informāciju vai arī caur Internetu meklēju atbildes uz sev interesējošo jautājumu un tādā veidā nonāku uz Māmiņu kluba portālu. Noteikti neesmu no mammām "blogotājām" :) Taču hmmm... nevar teikt, ka šo gadu laikā neesmu bijusi aktīva mamma! ESMU GAN! Kad manam dēliņam bija pus gadiņš, Ventspilī noorganizēju Lielo ratu pastaigu! Toreiz ratu pastaiga Ventspilī notika pirmo reizi un par spīti tam, ka lija šausmīgs lietus, bijām 11 mammas, 2 tēti un 12 bērniņi! 
 
20180205111728-97360.jpg

Atceros, ka toreiz Māmiņu kluba portālā pirms lielās pastaigas tika izveidots arī forums, kur iepazīties un sarakstīties pastaigu biedrenēm dažādās Latvijas pilsētās. Ventspils grupā iepazinos ar ļoti jaukām mammām un kopīgas pastaigas turpinājām vēl ilgi! Forumā apspriedāmies galvenokārt jau par bērniem, dienas režīmiem un spriedām par kopīgām pastaigām. 
 
Nākamajā gadā jau gaidīju, kad Māmiņu klubā atkal parādīsies informācija par Lielo ratu pastaigu. Tad jau atkal uzņēmos organizēšanu un daudz laicīgāk visu izdevās saorganizēt. Tad pasākums jau izauga līdz 27 mammām, 10 tētiem un 31 bērniņam! Bija ļoti forši un draudzīgi.

20180205111819-76028.jpg
 
Ko tad vēl šo gadu laikā esmu darījusi? Esmu diezgan daudz paceļojusi, jo ir sarakstīti diezgan daudz "Vasaras gidu" blogi. Esmu piedalījusies arī konkursos - šeit jāsaka paldies Māmiņu klubam par foršajiem konkursiem un vērtīgajām balvām. Mans lielākais laimests noteikti bija dzemdību soma (šī bija tiešām fantastiska dāvana, kas noderēja sagaidot jau otru dēliņu).

Kad pirmais dēliņš bija paaudzies, tad Māmiņu klubu caur TV ekrānu un portālā lasīju daudz mazāk. Taču, kad pieteicās otrs dēliņš, Māmiņu klubu atsāku lasīt jau diezgan regulāri un cītīgi sekoju līdzi grūtniecības kalendāram. Un tā - 2017.gada jūlijā sagaidīju savu otro dēliņu. Tagad joprojām turpinu Māmiņu klubu portālu gan lasīt, gan skatīties TV, gan Online TV. 
 
Paldies par to, ka esat un palīdzat mums dzīvot māmiņu pasaulē! :)