Jūrmalā norisināsies jau trešā Saulainā nakts

Jūrmalā norisināsies jau trešā Saulainā nakts

18. Oct 2013, 15:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

18.oktobrī, plkst. 18:00 – 22:00, notiks jau trešā Saulainā nakts – krāšņs pasākums, kas apvieno lielisku izklaidi un unikālu atlaižu piedāvājumus.

„Saulainā nakts” ir svētki gan pastāvīgajiem klientiem, gan arī lieliska iespēja jebkuram interesentam iepazīties ar „Baltic Beach Hotel” plašā piedāvājuma klāstu.

Tikai Saulainajā naktī visi interesenti varēs iegādāties priekšapmaksas kartes, kas 2 mēnešu laikā sniedz 50% atlaidi dzīvošanai viesnīcā un 25% atlaidi SPA centra, sporta centra, kā arī restorānu il Sole un Caviar Club pakalpojumiem. Tā ir vienreizēja iespēja saplānot pirmssvētku sezonas skaistumkopšanas kūri vai vienkārši mierīgas rudenīgas SPA brīvdienas.

Šī gada „Saulainā nakts” ir veltīta tuvojošos svētku tematikai, tāpēc apmeklētājiem būs iespējams gan iepazīties ar svētku rīkošanas iespējām „Baltic Beach Hotel”, vērot Jaungada nakts pasākuma prezentāciju, izvēlēties skaistākos galdu klājumus, nobaudīt svētku torti, uzzināt, kā jaunākos skaistumkopšanas knifus, piemērīt karnevāla atribūtiku un pat sākt izvēlēties dāvanas.

Vienīgi 18. oktobrī restorānā "Caviar Club" (šis restorāns tikko ir atzīts par labāko ēdināšanas uzņēmumu Jūrmalā viesnīcu restorānu kategorijā) būs iespējams nobaudīt 5-ēdienu degustācijas ēdienkarti par īpašu cenu - 18 LVL / 25.61 EUR 1 personai, ar katram ēdienam piemeklētu vīnu – 29 LVL / 41 EUR 1 personai. Tāpat šai vakarā restorānos „Caviar Club” un „il Sole” būs iespējams iegūt jaunas zināšanas par vīnu kultūru, apmeklējot degustācijas un iegādājoties iepatikušos vīnu. Viesi tāpat būs aicināti apmeklēt improvizētus kokteiļu salonus. Savukārt pirts kompleksa „the Баня” banketu zālē būs atvērts alus bārs.

SPA centrs sagaidīs ar jaunumiem skaistumkopšanas pasaulē. Šeit notiks Baltic Beach Hotel SPA centra sezonas produktu prezentācija un veselības kokteiļu degustācija. Visi interesenti varēs saņemt pieredzējušu kosmetologu konsultācijas. Aktīva dzīvesveida piekritēji novērtēs sporta centra speciālistu padomus un īpašās ekspress nodarbības.

Pasākuma laikā būs iespējams arī uzzināt vairāk par īpašajiem „Baltic Beach Hotel” SPA centra jaunumiem – Jūrmalas Medicīnas centra (sadarbībā ar Jūrmalas slimnīcu) un Latvijas Amerikas Acu centra filiāles atvēršanu.

Tik krāšņs pasākums nav iespējams bez sadarbības partneriem un katru gadu „Baltic Beach Hotel” „Saulainās nakts” programmas veidošanā iesaistās aizvien jauni uzņēmumi, bagātinot pasākuma norisi. Šogad apmeklētājus priecēs: luksusa universālveikala „Podium” jauno kolekciju modes skate, starptautiskā juvelierizstrādājumu zīmola „TENZO” unikālo rotu ar krāsainiem dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem prezentācija, pasākumu noformējuma aģentūras „Will Happen” un floristikas mākslas burvju „Dizaina parks” galdu klājuma paraugi svinībām u.c.

Improvizētajā fotosalonā būs iespējams iegūt ekskluzīvu foto uz „Saulainās nakts” milzīgās saules fona,  pielaikojot kādu no Kostimi.lv aksesuāriem.

Vakara vadītājs – elegantais un šarmantais Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns.

Ieeja bez maksas.