Jogas festivālā apzinies enerģiju, izplet to un pacel jaunā līmenī

Jogas festivālā apzinies enerģiju, izplet to un pacel jaunā līmenī

13. Jun 2014, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saulgrieži ir brīnumains laiks, kad tveramā pasaule satiekas ar netveramo, daba un cilvēks saplūst vienotā veselumā un katrs rasas piliens, zāles stiebriņš, lapiņa ir spēcinošas enerģijas pilni. Saule apstājas, un ļauj būt ‘šeit un tagad’. Tas ir laiks, kurā varam būt ar sevi un sajust savu patieso potenciālu, enerģiju. Ikkatram ir iespēja savu enerģiju pacelt jaunā līmenī, izplest un, galvenais, apzināties.

Siguldā, atpūtas kompleksā „Brūveri” jau otro gadu norisināsies Starptautiskais Saulgriežu Jogas un Mūzikas Festivāls. Ikviens ir aicināts apmeklēt festivālu 20.-22.jūnijā, atvērties Saulgriežu enerģijai un izbaudīt pasaules mūziku jau ieskaņas koncertā 19.jūnijā ar mūziķiem Mirabai Ceiba. Gan iesācēji, gan jau pieredzējuši jogas praktizētāji varēs atrast sev interesējošas nodarbības, lekcijas un vienkārši pavadīt laiku dabā, mūzikas skaņas un Saulgriežu svinībās.

Viens no festivāla pasniedzējiem, Fateh Singh, pats nāk no Vācijas. Viņš kopš 1996.gada ir mācījies un praktizējis jogu Indijā un Ņūmeksikā tiešā Kundalini jogas meistara Jogi Badžana vadībā. Fateh Singh ir zāļu pazinējs, Kundalini jogas skolotājs un dziedinātājs.

Fateh Singh māca meditatīvo dziedināšanas mākslu Sat Nam Rasayan, ko var iemācīties ikviens. Tā ir pašdziedināšanās metode, kas izārstē kaites, pievēršas nelīdzsvarotībai un blokiem, gan fiziskiem, gan garīgiem, kā arī var mazināt depresiju, stresu, vai arī to var izmantot, lai diagnosticētu konkrētas fiziskas slimības un to cēloni. Dziedniecība rada dziļu miera stāvokli pašam dziedniekam, jo nepieciešams ienākt meditatīvā stāvoklī un paplašināt apziņu.

Fateh Singh māca arī Breathwalk (meditācijas un elpošanas tehnika, ko praktizē staigājot) un jogas numeroloģiju. Viņš piedāvā seminārus, ievadkursus un intensīvas prakses, kā arī medicīniskas konsultācijas un individuālas konsultācijas numeroloģijā.

Viņš ir viens no jogas mācības sadarbības platformas "World of Yoga" dibinātājiem. No 1999. līdz 2008. gadam Fateh Singh bija produktu attīstības vadītājs “Yogitee” Eiropas uzņēmumā. 2008. gadā Fateh Singh izveidoja  “Hari's Treasure” uzņēmuma Eiropas filiāli.

Nodarbības Fateh Singh un citu pieredzējušu pasniedzēju vadībā Tevi sagaida festivālā „Brūveros”...Saulgrieži, dziedināšanās, saplūšana ar dabu un pašam ar sevi. Dažādu valstu mūziķi, mūzikas ritmi un skaņas. 

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ BIĻETES UZ JOGAS UN MŪZIKAS FESTIVĀLU!

20140505191004-26497.jpg

www.solsticeyogafestival.com