Joga advokātiem /sēdoša darba veicējiem/!

Joga advokātiem /sēdoša darba veicējiem/!

22. Apr 2014, 21:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinām apmeklēt jogas nodarbības par ziedojumiem - Joga Advokātiem (sēdoša darba veicējiem) 24. aprīlī plkst.19:45 – 21:15.

Nodarbība veidota pēc Hatha jogas principiem, kur uzsvars likts uz mugurkaula veselību, mierīgu un kontrolētu elpu un netraucētas dzīvības enerģijas plūsmas nodrošināšanu. Īpaši tiek ņemta vērā advokātu/ sēdoša darba ikdienas darba specifika. Advokāta darbs fiziskā aspektā pamatā ir sēdošs darbs, turpretī mentāli – domāšanas process pastāvīgi ir ļoti aktīvs un sasprings. Tā rezultātā ķermenim trūkst kustību, prātam – miers. Joga ļauj atgūt prātam un ķermenim nepieciešamo līdzsvaru.

Lūk, daži no svarīgākiem iemesliem, kādēļ pasaulē arvien vairāk advokātu saviem kolēģiem iesaka jogu:
• Joga palīdz uzlabot ķermeņa fizisko veselību un mazina advokāta sēdošā darba radīto diskomfortu. Jogas pozas nostiprina dziļo vēdera un muguras muskulatūru, kas palīdz izvairīties no mugurkaula deformācijām; ķermenim piemērotā veidā izkustina locītavas, kompensējot ikdienas kustību trūkumu. Lai sasniegtu maksimāli pozitīvu efektu, pozu izpilde tiek kombinēta ar piemērotu elpošanas tehniku.
• Joga tiek uzskatīta par vienkāršāko un iedarbīgāko līdzekli saspringtā prāta atbrīvošanai un nomierināšanai. Vienā no senākajiem avotiem „Joga sutras” ir norādīts - „joga ir prāta viļņu apstāšanās”. 
• Joga palīdz uzlabot profesionālās spējas. Noteiktas jogas pozas attīstīta mērķtiecību, pārliecību par savām spējām, uzlabo koncentrēšanās spējas. Regulāra jogas prakse nostiprina pašdisciplīnu un spēju pārvarēt saspringtas (stresa pilnas) situācijas.
• Advokāti, palīdzot klientiem, bieži aizmirst parūpēties par sevi. Advokāti ir ļoti aizņemti. Atļauties kaut nedaudz laika sev jau ir liels ieguvums.

Nodarbība notiks:
24. aprīlī plkst.19:45 – 21:15

Nodarbības cena: ZIEDOJUMI Labo Sajūtu Laboratorijas telpu labiekārtošanai

Nodarbību vadīs jogas pasniedzēja Ilvita Klavina

PIESAKIES:
www.karstajoga. lv
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)