Jaunums! Multi-Solution Gel atrisinās ādas problēmas

Jaunums! Multi-Solution Gel atrisinās ādas problēmas

03. Mar 2015, 09:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunākais produkts, kas papildina IBUKI līniju ir Multi-Solution Gel (gēls, kas atrisina daudzas ādas problēmas), neatliekamā palīdzība ikvienai neparedzētai jūsu skaistuma problēmai. 

Kam tas paredzēts? Gels paredzēts sievietēm vecumā no 25-35 gadiem, kuru neparedzamā dzīvesveida rezultātā āda var kļūt trausla un viegli ievainojama.

IBUKI līnijas produkti iedarbojas uz 3 ādas līmeņiem: Tie nodrošina hidratāciju, uzlabo ādas stāvokli un aizkavē problēmu rašanos. Tagad Multi-Solution Gel ir labākais palīgs visām neparedzētām ādas problēmām.

„Dzīve ir neparedzama, bet āda tāda nedrīkst būt.”

Shiseido radīja IBUKI Multi-Solution Gel, kā jaunu ļoti nepieciešamu skaistumkopšanas produktu. 

 20150303093947-39755.jpg

SHISEIDO

IBUKI MULTI SOLUTION GEL,

NEATLIEKAMĀ PALĪDZĪBA ĀDAS ATJAUNOŠANAI LIETOŠANAI JEBKURĀ LAIKĀ

Āda ir neparedzama un vienmēr, kad vien jums nepieciešams izskatīties nevainojami labi, uz ādas parādās diskomforta un ādas līdzsvara traucējumu pazīmes. Šis ļoti praktiskais mini-izmēra gels vienkārši pārnēsājams rokassomiņā vai kabatā, vienmēr pa rokai jebkurai neparedzētai ādas problēmai. Elegants papildinājums jūsu ikdienas skaistumkopšanas rutīnai, kas drīz kļūs kā reflekss un rituāls.   

NEATLIEKAMĀ PALĪDZĪBA SKAISTUMKOPŠANĀ:

TIKAI DAŽAS SEKUNDES UN JŪSU ĀDA IR GLĀBTA NEATKARĪGI NO APSTĀKĻIEM 

Jūs esat birojā, saviesīgā pasākumā vai iepirkšanās ceļojumā un pēkšņi ielūkojoties spogulī jūs ievērojat uzkrītošu defektu uz ādas. Bet jums nav iespējas ļaut procesam ritēt savu dabisko gaitu vai noslēpties no visiem mājās. Vienalga vai tas ir izsitums, paplašināta pora, apsārtums vai ādas sausums, vienkārši paņemiet IBUKI Multi-Solution Gel. Atskrūvējiet vāciņu, noņemiet to, viegli ar pirkstu galiem uzklājiet plānu kārtiņu uz bojātās zonas un ļaujiet iedarboties. Tas ir neredzams ar garantētu efektu pat uzklāts uz jūsu meikapa.    

Multifunkcionāls un viegli pārnēsājams IBUKI Multi-Solution Gel ir jūsu skaistuma sargeņģelis. Tas dodas jums palīgā, kad vien nepieciešams – pēc jūsu rīta skaistumkopšanas rituāla vai pat pa virsu uzklātajai dekoratīvajai kosmētikai. IBUKI Multi-Solution Gel aizsargā ādu pret laika apstākļu, piesārņojuma, neveselīga uztura, miega trūkuma, stresa, pārmēru slodzes vai pēkšņu pārdzīvojumu radīto nelabvēlīgo ietekmi. Tas ir jūsu nevainojamais aizsargs. 

20150303094037-88453.jpg

ĀTRAS UN DAUDZVEIDĪGAS IEDARBĪBAS SKAISTUMA FORMULA

KAS ĻAUJ VISU KONTROLĒT

IBUKI Multi-Solution Gel ir revolucionārs risinājums visām ādas problēmām.

Tiklīdz jūs pamanāt apsārtumu, ādas sausuma zonas vai kādu citu ādas problēmu, vienkārši lietojiet šo gelu līdz problēma izzūd.

Uzklājiet uz bojātās ādas zonas, nobeidzot rīta ādas kopšanas procedūru, pa virsu meikapam vai uzklājiet kā masku un ļaujiet pa nakti tai iedarboties.

Jau nākamajā dienā rezultāts būs redzams.

 20150303094027-56091.jpg

TRĪSKĀRŠS ASTIPRINĀJUMS

EFEKTĪVAI IBUKI MULTI-SOLUTION GEL IEDARBĪBAI 

1/ Tas aizsargā šūnu struktūru un raga kārtu – ar īpašo zieda formas micellas tehnoloģiju.

2/ Tas stimulē un atjauno novājinātu ādas barjerfunkciju – ar Phyto Target kompleksu, kas  intensīvi uzlabo novājināto ādas barjerfunkciju, palīdzot atjaunot ādas pretestību.

3/ Tā atjaunojošā darbība vērsta tieši uz problēmas iemeslu – ādas raupjumu, redzamām porām, izsitumiem (Glicirizīnskābe, Glicilglicīns, Salicilskābe, Peonijas saknes ekstrakts )

 

Sastāvdaļas, kuras iedarbojas tieši uz izsitumiem, raupjumu un porām bīstamajām baktērijām, iekļūst tieši ādā, lai ātri novērstu ādas problēmas.

 

IBUKI MULTI-SOLUTION GEL

Veikalos: Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana, Elkor

30ml, cena 45,50 EUR