JAUNUMS! Superfood maskas sejai, kas satur 100% veģetāras sastāvdaļas!

JAUNUMS! Superfood maskas sejai, kas satur 100% veģetāras sastāvdaļas!

25. Aug 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šobrīd visi sociālajos tīklos daudz runā par Superuzturu (Superfood) - gan dažādi aktīvi un populāri Instagram lietotāji, gan Tavi draugi, kuri piekopj veselīgu dzīvesveidu. Šis uzturs sastāv no produktiem, kas ir īpaši vērtīgi gan organisma veselībai, gan skaistumam, un nav brīnums, ka tos tik daudz piemin un lieto. Kamēr Tu savu organismu spēcini un atjauno ar asaī ogu un ogles veselības kokteili, kas liek Tavam organismam justies lieliski, iespējams būs nedaudz jāpiepalīdz, lai arī Tava āda izskatītos tikpat veselīga un starojoša.

Tādēļ esam radījuši mūsu JAUNĀS iedarbīgās sejas maskas. Katra no tām ir rūpīgi izstrādāta, ņemot vērā ādas īpašās vajadzības, un bagātīgi piepildīta ar dabīgām sastāvdaļām. To sastāvā tiek izmantotas 100% veģetāras sastāvdaļas (mūsu Himalaju ogļu, Britu rozes un Amazones asaī maskas ir pat 100% vegānas), un produktu formulās netiek izmantoti parafīni, silikoni un minerāleļļas. Ir atlasītas tikai pašas izcilākās receptes, kurās izmantots skaistumkopšanas superuzturs - sākot no Himalaju kokoglēm, līdz pat Amazones asaī ogām. Ikviena no produktu kārbiņām satur īpašu, brīnumainu, attīrošu un barojošu spēku. Iedvesmojāmies no skaistumkopšanas tradīcijām dažādās pasaules malās, lai palīdzētu Tavai ādai izskatīties un justies tik pat labi, kā jūtas Tavs organisms.

 20160817163510-52962.jpg

ATTĪRI MANI NO TOKSĪNIEM- 100% VEGĀNA HIMALAJU KOKOGĻU ATTĪROŠA MASKA

Ādai, kuru nepieciešams attīrīt no netīrumiem un toksīniem, lai palīdzētu tai atgūt veselīgu jaunības starojumu.

Iedvesmojoties no ajūrvēdas tradīcijām, mūsu aktīvā mālu maska satur spēcīgas sastāvdaļas: 

• Bambusa kokogles no Himalaju kalnu pakājes palīdz attīrīt ādu no netīrumiem un liekā sebuma.

• Zaļās tējas lapas no Japānas bagātīgi satur antioksidantus un katehīnus, un nodrošina iedarbīgu pīlingu ādai.

• Godīgas Tirdzniecības organiskā tējas koka eļļa no Kenijas palīdz ādai izskatīties tīrākai.

 

ĀDA JŪTAS ATTĪRĪTA, 92% PIEKRĪT*

ATTĪRĪTAS NOSPROSTOTĀS PORAS, 92% PIEKRĪT*

PORAS IZSKATĀS MAZĀKAS, 90% PIEKRĪT*

*Lietotāju testa, kurā piedalījās 114 sievietes un vīrieši, rezultāti

“Ogles jau izsenis ir pazīstamas, pateicoties to īpašajām attīrošajām spējām, un šobrīd tās ir kļuvušas par vienu no jaunākajiem superproduktiem. Ogles piesaista un uzsūc toksīnus pirms tos uzsūc kuņģis, neļaujot tiem nonākt asinsritē. Tāds pats mehānisms piešķir spēku mūsu Himalaju ogļu attīrošajai maskai, kas nodrošina aktīvu attīrošu iedarbību uz ādas. Šī maska satur vienas no izcilākajām dabiskajām attīrošajām sastāvdaļām. Himalaju ogles ir radītas, lai izvadītu toksīnus. Šī efektīvā sastāvdaļa ir apvienota ar Godīgas Tirdzniecības ietvaros iegūtu organisko tējas koka eļļu, lai nodrošinātu tūlītēju atsvaidzinošu un nomierinošu rezultātu. Sastāvs papildināts ar Japānas zaļās tējas lapām. Tās bagātīgi satur polifenolus (unikāls antioksidants, kas aizsargā pret brīvajiem radikāļiem, atjauno un aizsargā ādu no baktērijām), tādus kā flavonoīdus un katehīnus, tanīnus un citus antioksidantus.” - Jennifer Hirsch, mūsu skaistumkopšanas botāniķe

Tūlīt pēc lietošanas: āda ir dziļi attīrīta, no tās izvadīti toksīni, attīrītas nosprostotās poras. Rezultātā, āda izskatās gluda un starojoša.

Regulāri lietojot: āda izskatās atguvusi savu jaunību un veselību, tā jūtas pilnībā atjaunota.

 20160817163438-16252.jpg

MITRINI MANI- 100% VEGĀNA BRITU ROZES MITRINOŠA MASKA

Ādai, kuru nepieciešams atveldzēt un atjaunot nepieciešamo mitruma līmeni, lai tā atgūtu svaigu starojumu.

Iedvesmojoties no eiropiešu vannas rituāliem, mūsu atsvaidzinošā želejveida maska satur īstas, dabīgas sastāvdaļas:

• Īstas, ar rokām plūktas rožlapiņas, un rožu esence no Lielbritānijas. Tās palīdz atjaunot nepieciešamās mitruma rezerves ādā.

• Mežrozīšu eļļa no Čīles, bagātīgi satur Omega 3 un 6, un palīdz tonizēt ādu.

• Godīgas Tirdzniecības organiskā alveja no Meksikas, kas pazīstama, pateicoties tās maigajai, nomierinošajai iedarbībai uz ādas.

 

ĀDA JŪTAS MITRINĀTA, 92% PIEKRĪT*

ĀDA IZSKATĀS TONIZĒTA, 86% PIEKRĪT*

ĀDA JŪTAS NOMIERINĀTA, 86% PIEKRĪT*

*Lietotāju testa, kurā piedalījās 111 sievietes un vīrieši, rezultāti

“Īpaši šai maskai The Body Shop meklēja sastāvdaļu savā dzimtenē - Lielbritānijas laukos. Sadarbojoties ar bioloģisko saimniecību Herefordšīrā, ir iegūta izcila, britu klasikas cienīga, aromātiska skaistumkopšanas sastāvdaļa. Nomierinošā, tonizējošā un mitrinošā rožu esence piešķir ādai tūlītēju, veselīgu starojumu. The Body Shop rožu esence ir dabīgs ādas mitrinātājs. Lai papildinātu tās mitrinošās un atsvaidzinošās īpašības, izmantojam jau zināmo Godīgas Tirdzniecības organisko alveju no Meksikas. Tā ne tikai mitrina, bet arī palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni ādā. Pēdējā sastāvdaļa ir mežrozīšu eļļa no Čīles. Mežrozīšu eļļa bagātīgi satur ādai tik nepieciešamās neaizstājamās taukskābes omega 3 un 6, kas ir tādas pašas taukskābes, no kurām ir veidotas mūsu šūnas.” – Jennifer Hirsch, mūsu skaistumkopšanas botāniķe

 

Tūlīt pēc lietošanas: ādā ir atjaunots nepieciešamais mitruma līmenis, un tā jūtas īpaši gluda, zīdaini maiga un tonizēta. 

Regulāri lietojot: āda atgūst svaigu jaunības starojumu.

20160817163453-52277.jpg 

PABARO MANI! 100% VEĢETĀRA- ETIOPIJAS MEDUS BAROJOŠA MASKA

Ādai, kurai nepieciešama intensīva barošana, lai tā no jauna kļūtu maiga un gluda.

Iedvesmojoties no āfrikāņu īpašajiem dziedinošajiem un nomierinošajiem rituāliem, mūsu īpaši maigā, kūstošā medus maska satur pašas izcilākās dabīgās sastāvdaļas:

• Godīgas Tirdzniecības medus no Etiopijas, kas bagātīgi satur barojošas vielas, un atjauno mitruma līmeni ādā. Rezultātā, izslāpusi āda tiek pabarota.

• Godīgas Tirdzniecības marula eļļa no Namībijas - auksti spiesta eļļa ar ļoti vieglu tekstūru, kas ir zināma, pateicoties tās spējai atjaunot un uzlabot ādas elastību.

• Godīgas Tirdzniecības organiskā olīveļļa no Itālijas bagātīgi satur omega 9 taukskābes, kas palīdz uzlabot ādas elastību un novērst tās sausumu.

 

ĀDA JŪTAS PABAROTA, 85% PIEKRĪT*

ĀDA JŪTAS MAIGĀKA UN TVIRTĀKA, 85% PIEKRĪT*

ĀDA JŪTAS ATVELDZĒTA, 83% PIEKRĪT*

*Lietotāju testa, kurā piedalījās 118 sievietes un vīrieši, rezultāti

 

“Mēs pazīstam medu kā produktu, kas ir spēcīgs enerģijas avots, un vienlaikus tas ir arī superprodukts. Medus bagātīgi satur antioksidantus, tam piemīt dabiska antibakteriāla iedarbība. Medus ir arī brīnišķīgs mitrinātājs, jo tas piesaista tik nepieciešamo mitrumu uz ādas virskārtas.. Īpaši lutinošā maskas tekstūra ir izveidota, sajaucot Godīgas Tirdzniecības marula eļļu no Namībijas un itāļu olīveļļu ar Godīgas Tirdzniecības medu. Rezultātā tiek iegūts bagātīgas, zeltainas konsistences šķidrums, kam piemīt nomierinošas un mitrinošas īpašības, lai intensīvi pabarotu ādu. Šādā kombinācijā mitrināšana palīdz uzlabot ādas dabīgo aizsargbarjeru, līdz ar to tā spēj labāk darboties pati, un rezultātā tā ir tvirtāka, maigāka un pilnībā atjaunota.” - Jennifer Hirsch, mūsu skaistumkopšanas botāniķe

 

Tūlīt pēc lietošanas: āda jūtas dziļi pabarota, gluži kā uzpildīta, tvirta un atpūtusies.

Regulāri lietojot: āda izskatās maigāka, gludāka un smalkās rieviņas redzami samazinātas.

20160817163527-88322.jpg 

PADARI MANAS ĀDAS TONI VIENMĒRĪGU! 100% VEĢETĀRA ĶĪNAS ŽEŅŠEŅA UN RĪSU SKRUBJA MASKA

Pelēcīgai ādai, ar nevienmērīgu ādas toni, kurai nepieciešama intensīva kopšana.

Ķīnas tradīciju iedvesmota, mūsu krēmīgā skrubja maska satur dabīgas sastāvdaļas, kuras ir iegūtas Ziemeļaustrumu Āzijā un Dienvidamerikā.

• Žeņšeņa ekstrakts no Ķīnas, jo tam piemīt ādu tonizējošas un stimulējošās īpašības, kas palīdz atjaunot ādu.

• Rīsu ekstrakts no Ķīnas tradicionāli tiek izmantots, lai mitrinātu un uzlabotu ādas toni.

• Godīgas Tirdzniecības organiskā sezameļļa no Namībijas bagātīgi satur oleīnskābi un linolskābi, lai mīkstinātu ādu.

ĀDA IZSKATĀS SVAIGĀKA, 91% PIEKRĪT*

ĀDA JŪTAS ATJAUNOTA, 91% PIEKRĪT*

REDZAMI IZLĪDZINĀTS ĀDAS TONIS, 89% PIEKRĪT*

*Lietotāju testa, kurā piedalījās 109 sievietes un vīrieši, rezultāti

 “Rīsi ir viens no svarīgākajiem pārtikas produktiem vairāk kā pusei pasaules iedzīvotāju, un nepārsteidz, ka tie ir pasaules senāko skaistumkopšanas līdzekļu pamatā. Pētījumi liecina, ka rīsu ekstraktam piemīt nomierinošas īpašības, kas palīdz nomierināt sakairinātu ādu. Vēl tūkstošiem gadus vecs ķīniešu medicīnas balsts ir žeņšeņs. Žeņšeņs ir piecus tūkstošus gadus sens ķīniešu superprodukts, kas izslavēts ar spēju uzlabot imunitāti un atjaunot enerģijas resursus. Bagātīgi satur aktīvas augu izcelsmes barības vielas, katehīnus, tanīnus, kā arī holorgēnskābi. Pētījumi liecina, ka žeņšeņs stimulē asinsriti ādas virsējos slāņos, uzlabojot šūnu atjaunošanās procesus. Maskas pamatā ir Godīgas Tirdzniecības ietveros iegūta sezameļļa un šī sviests, kuri padara produkta tekstūru krēmīgu un maigi mitrina un atjauno ādu.” Jennifer Hirsch, mūsu skaistumkopšanas botāniķe

 

Tūlīt pēc lietošanas: āda izskatās svaiga, atjaunota, samtaini gluda un redzami samazinātas poras.

Regulāri lietojot: redzami samazinātas ādas nepilnības, izlīdzināts ādas tonis. Āda izskatās starojoša un jūtas atjaunota.  

20160817163421-92159.jpg 

ENERĢIZĒ MANI! 100% VEGĀNA AMAZONES ASAĪ OGU MASKA

Ādai, kurai nepieciešams tūlītējs atsvaidzinājums, lai novērstu noguruma un stresa radītās sekas.

Iedvesmojoties no Amazones cilšu rituāliem, mūsu sulīgā, atsvaidzinošā maska satur iedarbīgas dabīgas sastāvdaļas no Dienvidamerikas.

• Asaī ogu ekstrakts no Brazīlijas bagātīgi satur antioksidantus un C vitamīnu, kas efektīgi palīdz samazināt noguruma pazīmes.

• Guaranas sēklu ekstrakts no Brazīlijas ir iecienīts, jo tam piemīt enerģiju piešķirošas īpašības, jo augstā koncentrācijā satur kofeīnu..

• Godīgas Tirdzniecības babasu eļļa no Brazīlijas ir iedarbīga riekstu eļļa, kurai piemīt mīkstinošas, nogludinošas un ādu atjaunojošas īpašības.

 

ĀDA IZSKATĀS MAZĀK NOGURUSI, 87% PIEKRĪT*

ĀDA JŪTAS TONIZĒTA, 87% PIEKRĪT*

ĀDA IZSKATĀS STAROJOŠA, 85% PIEKRĪT*

*Lietotāju testa, kurā piedalījās 103 sievietes un vīrieši, rezultāti

 “Brazīlijas asaī ogas bagātīgi satur vitamīnus un antioksidantus, kas lieliski tonizē ādu, kura pakļauta dažādiem izaicinājumiem – apkārtējās vides piesārņojumam, stresam un mūsdienu dzīves stilam. Asaī ogas tikušas izmantotas Amazones tradicionālajā medicīnā kā līdzeklis, kas palīdz ārstēt dažādas ādas slimības. Asaī bagātīgi satur tādus pašus polifenolus kā zaļā tēja, kurai piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības. Brazīlijas guarana ir iecienīta, jo tā augstā koncentrācijā satur kofeīnu, kam piemīt enerģiju palielinošas īpašības. Šī sastāvdaļa ir iecienīta, jo lieliski tonizē ādu. Pateicoties Godīgas Tirdzniecības organiskai babasu eļļai, tiek spēcināts ādas lipīdu aizsargslānis. Šī mitrinošā maska burtiski uzlādē Tavu ādu.” - Jennifer Hirsch, mūsu skaistumkopšanas botāniķe

Tūlīt pēc lietošanas: āda izskatās atsvaidzināta un pabarota, redzami gludāka un starojoša.

Regulāri lietojot: ādas tekstūra kļūst redzami uzlabota, āda izskatās tīrāka un veselīgāka.

 

KĀ VIENLAIKUS LIETOT DAŽĀDAS MASKAS

Kaut arī katram no mums ir kāds noteikts ādas tips, tomēr dažādām sejas zonām varētu būt nepieciešama atšķirīga kopšana. Jaunākā skaistumkopšanas tendence ir tāda, kad tiek lietotas divas vai pat vairākas maskas dažādās sejas zonās, lai nodrošinātu nepieciešamo kopšanu katrai no tām.  

Šeit būs divi piemēri, kā lietot šo metodi, izmantojot mūsu zīmola jaunākos produktus. Šīs jaunās skaistumkopšanas tendences lielākais ieguvums – Jūs varat izmantot jebkuru masku kombināciju, kas ir piemērotākā konkrētām ādas kopšanas vajadzībām.

ATJAUNOJOŠA UN ATSVAIDZINOŠA SEJAS KOPŠANA

Ādai, kura zaudējusi savu svaigumu un starojumu, izskatās stresa nogurdināta.

Uz pieres un deguna uzklāj Amazones asaī ogu masku.

Nākamais solis – uz vaigiem izmanto Etiopijas medus barojošo masku.

Noslēgumā uzklāj Britu Rozes mitrinošo masku uz zoda, un ļauj maskām darboties uz ādas 5 līdz 10 minūtes.

 20160817163615-21080.jpg

PATS NEPIECIEŠAMĀKAIS ĪSTAM PROFESIONĀLIM

Maskas uzklāšanai izmanto mūsu JAUNO sejas maskas otu, lai uzklātu produktu tikpat profesionāli kā kosmetologs. Tā ir izstrādāta, lai vienmērīgi, precīzi un gludi uzklātu jebkuru masku.

20160817163655-42996.jpg