Jaunums Māmiņu Klubā: Attiecību skola no 20.novembra!

04. Nov 2020, 12:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir zināms, ka attiecības ir jālolo tāpat kā ziedi dārzā. To apliecina arī psihoterapeita Andra Veselovska teiktais, ka veselīgu attiecību pamatprincips ir, ka tajās investē abi, jo pretējā gadījumā attiecības neizdosies.

No š.g. 20.novembra Māmiņu Kluba Vecāku skolā pieejams 4 online lekciju cikls “Attiecību skola”, ko vadīs psihoterapeits Andris Veselovskis.

Psihoterapeits norāda, ka svarīgākais kritērijs, lai izdotos labas attiecības, ir, ka tām ir jānes augļi, abiem partneriem ir jāaug, jāveido karjeras un jābūt veseliem. “Kopumā attiecības dod vairāk plusu nekā mīnusu. Protams, tajās ir arī grūtības, ierobežojumi, mīnusi un atbildība, taču kopumā attiecībās būt ir izdevīgāk,” saka “Attiecību skola” vadītājs.

Viņš norāda, ka situācijās, ja attiecībās rodas problēmas, vai ar kaut ko netiek galā, galvenais ir izturēt emocijas un nepadarīt esošo situāciju sliktāku. Psihoterapeits Andris Veselovskis: “Nespridzināt, nepārmest otram, neskriet uzreiz projām un nesaraut attiecības, bet gan padomāt un meklēt risinājumu! Ļoti svarīgi ir runāt, komunicēt, censties problēmas risināt un nepaslaucīt tās zem tepiķa.” Viņš ir pārliecināts, ka gluži tāpat kā mācāmies lasīt un rakstīt, arī attiecības ir jāmācās, jo zināšanas vai māka komunicēt nerodas pati no sevis. “Tas prasa laiku, pacietību,” uzsver psihoterapeits, piebilstot, ka “Attiecību skolā” tiks runāts par to, kā savstarpēji sarunāties un komunicēt, lai paliktu kopā, saglabātu attiecības un tās būtu auglīgas.

Māmiņu Kluba Vecāku skolā jau no 20. novembra tiks atklāts 4 Online lekciju cikls, kurā būs iespēja iepazīt veiksmīgu attiecību pamatprincipus, uzklausīt padomus, kā augt un veidot harmoniskas pāru attiecības ilgtermiņā, kā arī rast atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem.

PIESAKIES LEKCIJĀM ŠEIT

 

"Attiecību skola" būs piemērota gan pāriem, gan arī tiem, kuri vēl tikai meklē vai būvē savas ideālās attiecības, kā arī lielisks atbalsts, ja meklē nākošās attiecības pēc šķiršanās! Turklāt, Online lekciju laikā būs iespēja uzdot anonīmi savus jautājumus un izstāstīt savu pieredzi, kuru pārrunāt kopā ar psihoterapeitu.