Jaunums! Banānu ķermeņa kopšanas līdzekļu sērija

Jaunums! Banānu ķermeņa kopšanas līdzekļu sērija

13. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

100% vegāniska ķermeņa kopšanas līnija ierobežotā daudzumā

The Body Shop šajā sezonā vēlas iekārdināt ar gardu jaunumu - banānu ķermeņa kopšanas līniju, kas pieejama ierobežotā daudzumā. Banāni ir pasaulē iecienītākais un populārākais auglis – mēs tos baudām ikdienas maltītēs, un aizrautīgi dalāmies ar iecienītām banānu receptēm sociālajos tīklos. Bet kas padara tieši šo, 100% vegānisko produktu līniju tik īpašu?

NEAPRAKSTĀMI GARDA UN AROMĀTISKA BANĀNU ĶERMEŅA KOPŠANAS LĪNIJA

Nav iespējams pretoties šim uzmundrinošajam ķermeņa kopšanas režīmam ar nogatavojušos banānu aromātu, kas izraisa atkarību. Aromātu papildina saldo banānu lapu un kokosriekstu koksnes maigās notis. Produktu kopjošo sastāvu bagātina ilgtspējīgā veidā iegūts biezenis no defektētiem banāniem, kurus pārtikas industrija izbrāķējusi.

Šīs kolekcijas produkti pieejami krāsainā, līksmā un izsmalcinātā iepakojuma dizainā, iedvesmojoties no koši dzeltenajiem, tekstūras bagātajiem banāniem.

20180412105143-23057.jpg

20180412105203-10089.jpg

20180412105218-40145.jpg

ZĪMOLA JAUNĀKAIS PAPILDINĀJUMS BANĀNU ĶERMEŅA JOGURTS

Maini savus ķermeņa ādas kopšanas paradumus ar jaunajiem, viegli absorbējošiem ķermeņa jogurtiem. Šī atsvaidzinošā želejveida formula iesūcas mitrā ādā dažu sekunžu laikā, nodrošinot 48 stundu mitrināšanu. Mums un jums par prieku -  jogurts ir pieejams arī banānu līnijā.

Uzputots un bagātināts ar Godīgas Tirdzniecības mandeļu pienu no Spānijas, Godīgas Tirdzniecības banānu biezeni no Ekvadoras, biofermentētu hialuronskābi, un augu izcelsmes glicerīnu, lai saglabātu nepieciešamo mitruma līmeni ādā.

94% PIEKRĪT

ĀDA JŪTAS MITRINĀTA

 

87% PIEKRĪT

PRODUKTS UZREIZ IESŪCAS ĀDĀ*

*Testa, kurā piedalījās 104 vīrieši un sievietes, rezultāti.

GO BANANAS ATTĪRI UN MITRINI ĀDU AR AROMĀTISKO DUŠAS KRĒMU UN ĶERMEŅA SVIESTKRĒMU

Attīri ādu ar neaprakstāmi gardo un bagātīgo Banānu dušas krēmu. Pēc tam atveldzē un pabaro to ar banānu ķermeņa sviestkrēmu - jaunāko papildinājumu ikonisko sviestkrēmu kolekcijā.

NEAIZMIRSTI PAR BANĀNU MATU KOPŠANAS LĪNIJU UN IZBAUDI AUGĻU AROMĀTU NO MATU GALIŅIEM LĪDZ PAPĒŽIEM

Papildini savu ikdienas ķermeņa kopšanas režīmu ar barojošo Banānu šampūnu, kondicionieri un 100% vegānisko barojošo Banānu matu masku. Pēc lietošanas mati būs mīkstāki, spīdīgāki un iesmaržināti ar neatvairāmu augļu aromātu.

BAGĀTINĀTI AR GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS ORGANISKO BANĀNU BIEZENI NO EKVADORAS

Vai Tu zināji? The Body Shop cenšas samazināt ražošanas atkritumu apjomu, un tāpēc savām vajadzībām izmanto tikai pārtikas industrijai nederīgus banānus. The Body Shop neuztrauc, kāda ir banānu forma vai izmērs. Godīgas Tirdzniecības banānu biezeni ilgtspējīgā veidā iegūst kooperatīvs El Guabo, Ekvadorā. El Guabo maksā godīgu samaksu mazajiem zemniekiem. Banānu audzēšanas industrija ir bēdīgi slavena ar lētā darbaspēka izmantošanu, bet, pateicoties sadarbībai ar The Body Shop, kooperatīvs spēj konkurēt ar lielajām banānu plantācijām.