№9 Linda: Jauns gads - jauni piedzīvojumi

№9 Linda: Jauns gads - jauni piedzīvojumi

12. Jan 2015, 14:45 čabule čabule

1. Vārds, vecums, foto

Linda, 24

20150112144410-71418.jpg

2. Pasaule iedalīta optimistos un pesimistos. Kurš jūsu pārī ir pesimists vai optimists? Kurš no jums dzīvē vairāk pamana pozitīvos mirkļus?

Mēs ar vīru optimisti un pesimisti esam uz maiņām, pirmdienās, kad viņam jāiet uz darbu, optimiste esmu es, jo vīriņš visu laiku kaut ko neapmierināts nevar atrast un nereti ir aizgulējies un steidzīgs..  Nedēļas nogalēs, kad man ir sakrājies nogurums no mājas darbiem un bērna neizsīkstošās vēlmes pēc uzmanības, bet vīrs vēl strādā- par optimistu sāk pārvērsties viņš, jo zina, ka nākamā nedēļa viņam būs brīva no oficiālā darbiņa. Nedēļā, kad vīriņš ir nosacīti brīvs, optimisti esam abi- ir jau daudz lietu par ko priecāties un kad esam kopā pasaule tiešām rādās ļoti spilgtās krāsās.

3. Kas pēc temperamenta esi tu un tavs partneris: sangvīniķis, holēriķis, flegmātiķis vai melanholiķis?

Lai atbildētu uz šo jautājumu, izpildiju testu internetā un noskaidroju, ka man atbilst holēriskais temperamenta tips- atvērti, sabiedriski, dod priekšroku plašam paziņu lokam, attiecības vairāk attīstās plašumā nekā dziļumā. Dod priekšroku darbam ar cilvēkiem, nevis ar lietām, parasti atklāti pauž savas emocijas, bet ir emocionāli nenoturīgi - nelīdzsvaroti, viegli satraucami, emocijas spēcīgi ietekmē viņu uzvedību. Varētu pilnīgi piekrist šādam savam raksturojumam.

Par vīru bija jādomā diezgan ilgi, pēc manām domām viņš ir vairāk pa vidu  flegmātiķim un holēriķim, no pārējiem diviem tipiem viņam atbilst ļoti maz  īpašību. Viņš man tāds mierīgs, patīk darīt un ja darīt, tad visu līdz galam (atšķirībā no manis, jo bieži iesākto pametu pusratā), bet tajā pašā laikā viņš ir diezgan neiecietīgs pret trūkumiem, daudzās situācijās pat pārāk ātras dabas. Dusmojas reti, bet ja dusmojas, tad noteikti ir iemesls. Patīk uzturēties lielās kompānijās, bet neaizmirst arī par to, ka mājās pie ģimenes ir vislabāk.

 4. Kurš kuru vairāk dzīvē atbalsta - TU viņu vai VIŅŠ tevi?

Te nu atkal uz maiņām, tāpat kā atbildot uz otro jautājumu. Atbaltam viens otru tad, kad tas ir nepieciešams un nevar izmērīt, kurš to dara vairāk un kurš mazāk.

5. Kas katram no jums palīdz tikt galā ar ikdienas nogurumu vienā mirklī: vai jums ir sava ātrā recepte vai pagaidām nav izdevies to atrast?

Vislabāk palīdz- vai nu pastaiga kopēja, lai izvēdinātu galvu, vai arī sekss. Kad vēl nebija bērna, tad bieži izstaigājāmies un tad kaislīgi pamīlējāmies un viss nogurums bija kā ar roku atņemts, tagad gan izmantojam tikai vienu no paņēmieniem- atkarīgs no situācijas.

6. Vai zinat, kā uzlabot garastāvokli savai otrajai pusītei? JA JĀ, tad kā? Un kas uzlabo jūsu noskaņojumu?

Manam vīrietim mīlestība iet caur vēderu, tā nu ir, lai savam mīļumam uzlabotu dienu, vienkārši jāuzklāj skaisti galds un jāpasniedz vakariņās kāds gardums un vislabāk arī saldais. Bet lai uzlabotu garastāvokli man, vīriņš ļauj man vienkārši pabūt vienai, pieskata meitiņu un pēc stundiņas sev- jūtos kā no jauna piedzimusi..

7. Cik ļoti svarīgs jūsu attiecībās ir humors, vai arī jums attiecības ir tā lieta, kur "nav līdz jokiem"?

Mums ļoti patīk smieties, visu laiku viens otru izjokojam, daudzus jociņus citi varētu arī nesaprast, bet galvenais, ka mēs tajā visā jūtamies labi un ērti. Patīk arī „strīdēties” vienkārši tā pa jokam, citējot kādu filmu- piemēram ‘Limuzīns jāņu nakts krāsā’.  

 8. Vai ir kādi pārbaudīti paņēmieni, ko lietojat, lai nepieciešamības gadījumā, uzlabotu apstākļus attiecībās?

Izrunāšanās, bet ja tas nepalīdz- izbļaušanās vienam uz otra. Tas palīdz, kad emocijas ir izliktas, tad vairs nav par ko strīdēties.  Varbūt esat dzirdējušas par to, ka cilvēki iet jūras malā lai izkliegtos- ziniet, tas palīdz.. mēs arī tā daram, pēc tam ļoti sasmejamies un mūsu attiecībās viss atkal ir kārtībā.

9. Vai jums līdz šim ir radušies kādi "ģimenes jociņi"? Ja jā, tad pastāstiet par tiem!

Tā uz sitiena ikdienā lietojamos jociņus, kurus drīkstētu stāstīt publiski nevaru izdomāt. Bet mēs visu laiku jokojam par vīra svaru. Kad vēl mācījos koledžā, likām ģipšus viens otram (studenti) un tad nu sanāca, ka tajā dienā vajadzēja braukt uz vīra darbu dokumentu kaut kādu viņam aizvest. Izdomāju, ka ģipsi nost neņemšu. Aizbraucu un kolēģi mani ieraudzija pirms vīra , teicu, ka viņš naktī man uzgūlās un salauza roku :D lieki teikt, ka šis joks ir iegājis vēsturē .

10. Vai projektā Labākā sieva piedalāties pirmo reizi? Kāpēc nolēmāt piedalīties šajā gadā?

Piedalos šajā projektā pirmo reizi. Šoreiz vienkārši konkurss iekrita acīs, parasti palaižu to garām , tāpēc arī īsti nesekoju līdzi. Jauns gads- jāmetās iekšā jaunos piedzīvojumos.

20150112124049-86181.jpg