Jauna nostiprinoša un modulējoša produktu līnija "Roots of strength™"

Jauna nostiprinoša un modulējoša produktu līnija "Roots of strength™"

21. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs, The Body Shop uzskatām, ka nozīme ir pozitīvai enerģijai, nevis vecumam. Tiem cilvēkiem, kuri rūpējas par savu ādu, ķermeni, prātu un dvēseli, gadu skaits ir tikai nenozīmīgs skaitlis. 

The Body Shop vienmēr ir novērtējis dabas dāvātos spēka avotus. Arī šoreiz, iedvesmojoties no dabas, radīta īpaši iedarbīga nostiprinošu un modulējošu sejas kopšanas produktu līnija Roots of Strength™. Mēs nekļūstam jaunāki, bet varam panākt, ka, gadiem ejot, mēs joprojām izskatāmies labi un enerģijas pilni.

Tradicionālā Ķīnas medicīna ir atstājusi nozīmīgu mantojumu un zināšanas, kā prasmīgi izmantot dabīgas izcelsmes sastāvdaļas.

Ķīnieši jau daudzus gadsimtus ādas kopšanā izmanto dažādas saknes. Ķīniešu medicīnā saknes tiek izmantotas imunitātes spēcināšanai, tāpēc līnijas Roots of Strength™ produktus bagātina trīs spēcīgu augu sakņu ekstrakti, lai nostiprinātu un spēcinātu* ādu. Mēs izvēlējāmies ingvera, ženšeņa un ruskusa saknes. 

*Āda kļūst tvirtāka, stingrāka, kā no jauna piepildīta, tās elastība tiek būtiski uzlabota 

NOSTIPRINOŠS UN MODULĒJOŠS SEJAS KOPŠANAS REŽĪMS

20180220113352-95992.jpg

ESENCES LOSJONS

Šis atsvaidzinošais esences losjons ir nozīmīgs ikdienas sejas ādas kopšanas solis pēc attīrīšanas, lai palīdzētu sagatavot un aktivizēt ādu labākai produktu iedarbībai. Produktā apvienots atspirdzinošs ūdens svaigums un mitrinošas želejas nodrošināts komforts.

LIETOJOT REGULĀRI**

  • Āda jūtas gludāka
  • Āda jūtas labi mitrināta
  • Ādas tekstūra izskatās uzlabota

 

**Rezultāti testam, kurā piedalījās un produktu lietoja 104 sievietes

20180220113333-54242.jpg 

SERUMS

 

Tā sastāvā ir 99% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas, un atlikušais 1% pievienots produkta drošai lietošanai. Šis nostiprinošais serums viegli klājas un iesūcas ādā. Āda jūtas labi mitrināta un izskatās gludāka, tvirtāka un kā no jauna piepildīta, nostiprinātas sejas kontūras.

LIETOJOT REGULĀRI** 

  • Āda jūtas tvirtāka
  • Āda izskatās no jauna piepildīta
  • Āda jūtas īpaši spēcināta

**Rezultāti testam, kurā piedalījās un produktu 28 dienas lietoja 53 sievietes

[ROUNDEL]

PĒC 4 NEDĒĻĀM IR SAMAZINĀJIES GRUMBU SKAITS, TO APJOMS UN GARUMS

20180220113409-97130.jpg 

 SEJAS KRĒMS 

Šis zīdainais krēms ir bagātīgs un vienlaikus ar ļoti vieglu tekstūru. Tas ir netaukains uz ādas, un tam piemīt svaigs, nedaudz pikants aromāts. Produkta atsvaidzinošais sastāvs palīdz ādai izskatīties tvirtākai un gludākai.

LIETOJOT REGULĀRI**

  • Āda jūtas tvirtāka
  • Āda jūtas stingrāka
  • Āda jūtas īpaši spēcināta

**Rezultāti testam, kurā piedalījās un produktu 28 dienas lietoja 123 sievietes

100% VEGĀNISKS

BEZ MINERĀLEĻĻAS, VAZELĪNA, SILIKONIEM

DABAS SPĒKS JAUNA NOSTIPRINOŠA UN MODULĒJOŠA PRODUKTU LĪNIJA ROOTS OF STRENGTH™

ATGRIEŽOTIES PIE THE BODY SHOP SAKNĒM 

Saknes ir īpašs dabas dārgums, jo tām piemīt neparasti spēcinošas un atjaunojošas īpašības. Saknes aug dziļi zem zemes un nodrošina augus ar to dzīvībai tik nepieciešamām barības vielām. Lai nodrošinātu ādai kopšanu, kas sniedz redzamus rezultātus, mēs izvēlējāmies trīs īpaši spēcīgu augu saknes un ieguvām īpaši iedarbīgus ekstraktus. 

1. INGVERA SAKŅU EKSTRAKTS

No Madagaskaras zaļajiem līdzenumiem

Tam piemīt atjaunojošas īpašības

The Body Shop ingvera sakņu ekstraktu ilgtspējīgā veidā iegūst zemnieki, kuri turpina izmantot tradicionālās lauksaimniecības metodes mantotas no paaudzes paaudzē.

 

2. ŽENŠEŅA SAKŅU EKSTRAKTS

No Dzjiliņa provinces Ķīnā

Tam piemīt nostiprinošas īpašības

Viena no vērtīgākajām augu izcelsmes sastāvdaļām Ķīnā. The Body Shop produktos izmantotās ženšeņa saknes audzē kalnu ieplakās, un tās ievāc vietējie zemnieki un zemnieku kooperatīvi.

 

3. RUSKUSA SAKŅU EKSTRAKTS

No Eiropas ozolkoku mežiem

Tam piemīt stimulējošas īpašības

Ruskuss aug ozolkoku mežos Francijā, Turcijā, Albānijā un Bulgārijā. The Body Shop produktos izmantotās ruskusa saknes vietējie zemnieki ievāc ar rokām.

 

BAGĀTINĀTS AR GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS SOJAS EĻĻU

 

Godīgas Tirdzniecības sojas eļļu mēs iegūstam no Gebana kooperatīva Brazīlijā. Gebana ražo sojas eļļu bez ĢMO klātbūtnes no sojas pupiņām, kas izaudzētas ar bioloģiskās lauksaimniecības metodēm Igvasu upes ielejās. Šajā kooperatīvā ir apvienojušās aptuveni 350 ģimenes, no kurām lielākā daļa ir mazie lauksaimnieki. Mēs sadarbojamies jau kopš 2006. gada, jo Gebana kooperatīvs atšķiras no pārējiem sojas audzētājiem un ražotājiem, nodrošinot ilgtspējīgas lauksaimniecības metodes un bioloģisko ražošanu.

THEBODYSHOP.COM

The Body Shop ir starptautisks skaistumkopšanas zīmols, ko 1976.gadā Anglijas pilsētā Braitonā izveidoja Anita Rodika. The Body Shop cenšas radīt pasaulē pozitīvas pārmaiņas - zīmola piedāvātie sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi un make-up produkti ir dabas iedvesmoti un radīti ētiskas un ilgstpējīgas uzņēmējdarbības ceļā.  The Body Shop kā viens no pirmajiem uzņēmumiem noticēja idejai, ka bizness var kalpot labiem mērķiem un šī pārliecība joprojām ir mūsu zīmola darbības pamatā. Šodien mums ir vairāk kā 3’000 veikalu 60 valstīs visā pasaulē