Jaunā "Māmiņu kluba" vadītāja - Rūta Dvinska

Jaunā "Māmiņu kluba" vadītāja - Rūta Dvinska

12. Sep 2019, 08:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Intrigu plīvurs nu ir kritis! Mūsu Māmiņu Kluba komandai kā jaunā Māmiņu Kluba raidījuma vadītāja kanālā STV Pirmā pievienojusies 2 bērnu māmiņa, TV seja Rūta Dvinska, kura ir viena no aktīvākajām māmiņām.

No sirds sveicam mūsu pulkā!

Lūk, ko Rūtai Dvinskai nozīmē šis jaunais izaicinājums: "Piedzimt par mammu? ir labākais, kas ar mani dzīvē ir noticis. Tajā pašā laikā es arī apzinos, ka tas ir ne tikai atbildīgākais, bet arī izaicinošākais amats pasaulē, tāpēc kaut kādā ziņā tas ir likumsakarīgi, ka tieši šobrīd pievienojos Māmiņu Kluba komandai. Pret šo jauno ampluā izturos ar lielu atbildību, kāpju jaunajā izaicinājumā ar patiesi lielu prieku. 

Mammas, manuprāt, ir kā nerakstīta un nedefinēta komūna. Tā ir "aizmugure", kuru ikdienā izjūtu gan virtuālajā, gan reālajā dzīvē. Jebkuram, kurš iesaistās bērna audzināšanā- gan mammām, gan tētiem, omītēm un opīšiem, būtiski just, ka neesam vieni šajā lielajā izaicinājumā- bērniņa gaidīšanā un audzināšanā.

Lai mēs visi šajā jaunajā sezonā tiekamies Māmiņu Kluba TV raidījumā zilajos ekrānos katru svētdienu, kā arī sajūtu līmenī izjūtam atbalstu, jo tāds projekts kā Māmiņu klubs kas šajā dzīves posmā ir absolūti nepieciešama dzīves sastāvdaļa.

Veidosim šo sajūtu kopā ik svētdienu rītos TV ekrānos kanālā STV Pirmā un citās sociālo mediju platformās. Mums viss izdodies! Kopā!"

Uz tikšanos jaunajos raidījumos no 6.oktobra!