Jauna mājvieta?! Kā pārvarēt bailes no pārmaiņām?

Jauna mājvieta?! Kā pārvarēt bailes no pārmaiņām?

03. Nov 2015, 18:27 Ilvija82 Ilvija82

Labvakar!

Sen nekas nav rakstīts, jo patreiz galva pilna visādu citādu domu. 

Pārdomas par darba gaitu atsākšanu, par Rainera vietu dārziņā un, visbeidzot, par jauna mājokļa iegādi.

Jau krietnu laiciņu domas par plašāka dzīvokļa iegādi mūs ar vīru ir pilnīgi pārņēmušas. Patreiz dzīvojam vienistabas dzīvoklī, mazais dēlēns čuč 10 cm attālumā no mūsu gultas savā gultiņā. Dažkārt ir tāda sajūta, ka viņš gulētu mūsu gultā. Mazais aug un kļūst saprātīgāks, arī mēs saprotam,  ka pavisam, pavisam drīz būs klāt tas mirklis, kad viņš būs gatavs dzīvoties savā istabā. Tā nu pieņēmām lēmumu, ka laiks iegādāties plašāku dzīvokli. Sākās tā meklējumi....sapratām, ka kredītsaistības nevēlamies uzņemties.....cik labi, ka ir vecāki no kuriem naudiņu paņemsim bezprocentu kredītā....:) Bet tas mani baida - naudiņa būs jāatdod, dzīvoklis būs jāiekārto, visas tās formalitātes....bet izvēles nav......ir jārīkojas un jāriskē.....

Kā pārvarēt bailes no pārmaiņām?

 

Jauku vakaru vēlot,

Ilvija.

Ilvija82 Ilvija82 04. Nov 2015, 20:56 cecii

Zinu, ka visgrūtāk būs iekārtot, bet mans vīrs prot gatavot mēbeles, tāpēc ceru, ka būs nedaudz lētāks prieks!

cecii cecii 03. Nov 2015, 19:46

Ar dzīvokļa iegādi līdzīgi kā ar dzemdībām -kamēr vēl viss tapšanas procesā, piezogas bailes, neziņa. Kad darījums sāk notikt, tad vienkārši iet un dara, kamēr ir rezultāts. Mēs arī tikko kā jaunajā mājvietā. Vis vis grūtākais bija izremontēt un iekārtot. Tas prasīja ārprātīgu darbu un kaudzi naudas, bet mēs to paveicām.

Cielavinna Cielavinna 03. Nov 2015, 19:29

Psihologs teica, ka visaam paarmainnaam cilveeks pielaagojas sessos meenessos. Mees ar ssogad paarvaacaamies no saakuma bija gruti, tikai tagad paliek vieglaak emocionaali.