Jaunā gada apņemšanās - atgūt formu!

Jaunā gada apņemšanās - atgūt formu!

03. Jan 2017, 07:53 Mar&Co Mar&Co

Kad Ziemassvētki nosvinēti, Jaunais gads sagaidīts un pīrāgi noēsti, laiks ko apņemties! Vairums sieviešu un jauno māmiņu izvirza mērķi- atgūt formu pēc bērniņa dzimšanas.

Lai gan apritējuši tikai 2 mēneši kopš pasaulē nācis dēliņš, jau ar 2.  janvāri esmu uz strīpas. No 19 grūtniecībā uzņemtajiem kg palicis tikai 1 bez īpašas piepūles, taču viss neslēpjas ciparos.  Jāatgūst ķermeņa tvirtums, jāaudzē muskuļi un jāpalīdz liekajai ādai sarauties. Patiesībā vesels pulks  jauno oktobrēnu2016 mammu gatavas sportot, jo esam sociālajos tīklos apvienojošās viena mērķa vadītas. 

Kā tievēsim/sportosim mēs, un kā to var darīt ikviena mamma!?

1.Visa pamatā, protams, ir veselīgs un sabalansèts uzturs, lai barojošās māmiņas mazulim nodotu visu to labāko. No kāda našķa arī nevajag atteikties, ja ļoti vēlies, jo enerģija tiešām ir nepieciešama. 

2. Esam izveidojušas izaicinājumu telefona aplikācijā Endomondo, kur apkoposim noietos, noskrietos kilometrus un sadedzinātās kalorijas. Iepriekš esam arī piefiksējušas  sevi fotokamerā un noņēmušas mērus. Protams, ikviena tievētgribētāja var to darīt arī individuāli vai izvēlēties citus aplikācijas izaicinājumus. 

3. Kā pamatu visas mammas izmantojam vienotu sporta programmu. Šādas programmas atrodamas internetā, un katra interesente var atrast sev piemērotāko vingrojumu kompleksu. Liels palīgs ir arī youtube, kur smelties idejas un vingrot kopā.20170102234707-52120.jpg

Svarīgi ir ne tikai apņemties, bet arī rīkoties. Lai nezustu motivācija, svarīgi citai citu atbalstī un iedrošināt! Tie var būt arī mājinieki, vīrs utt. Un nevajag aizbildināties, ka mazulis "paņem" visu tavu laiku! Sāc jau šodien! 

Kā Tu, atguvi formu pēc bērniņa? Dalies un iedvesmo arī citas!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Jan 2017, 08:40

Liels prieks lasīt blogus! Es ar savām 2015.gada oktobra mammām visu pagājušo gadu sacentāmies Endomondo, piedalījāmies Sieviešu skrējienā un devāmies garās pastaigās! Arī šajā gadā esam apņēmušās turpināt! Lai izdodas arī jums un ar interesi sekošu līdzi!

mamma88 mamma88 03. Jan 2017, 07:30

Laiks visu salika sava vieta,bet vislabak lidzeja darbs pec bka.
P.s. man interese ka mammas,kuram ir dvini vai berni ar mazu vecuma starpibu atguva formu?Tur tiesam ar to laika atrasanu ir ka ir...