Jaunā ARTDECO Bronzing kolekcija “Feel the Summer it-Piece

Jaunā ARTDECO Bronzing kolekcija “Feel the Summer it-Piece

06. May 2020, 12:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunā ARTDECO Bronzing kolekcija “Feel the Summer it-Piece” izstaro vasaras vieglumu. Pirmās gada siltās un saulainās dienas nes sev līdzi brīvdienu sajūtu un pacilātu garastāvokli. Šīs vasaras modes un skaistuma pasauļu trends ir dabas materiālu iedvesma. Šī gada “must have” aksesuārs ir rafija – neatkarīgi vai tā ir iekļauta apģērbā, rokassomiņā vai pūdera iepakojumā. Koši rozā un oranžie toņi, kā arī niansēti dabīgie zemes toņi veidos ideālu vasaras meikapu. Izteiksmīgi mirdzošas lūpas, apvienojumā ar produktiem, kas sniedz mirdzoši bronzētas sejas ādas izskatu radīs ideālo šīs vasaras koptēlu.

Ierobežotās kolekcijas bronzējošais vaigu sārtums Bronzing Blusher “good vibes” sniedz svaiguma efektu vienā mirklī. Trīs maigas, viegli mirdzošās krāsas piešķir Jūsu vaigiem veselīgu mirdzumu. Mazās, mirdzošās pērļu daļiņas piešķir lielisku nobeigumu. Bronzing Blusher sastāvam nav pievienoti parabēni vai smaržvielas un ir pieejams modīgajā rafija iepakojumā, kam piemīt izsmalcināts dizains. Katrs eksemplārs ir unikāls.

Ierobežotās kolekcijas bronzējošais pūderis All Seasons Bronzing Powder ir daudzkrāsains bronzeris, kas sniedz Jūsu ādai dabisku, saules noskūpstītu mirdzumu. Šīs vasaras must have pūderis sastāv no trīs dažādām krāsām, kuras var sapludināt, lai radītu dažādas kombinācijas, kas pielāgojas Jūsu ādas tipam un tonim. Tos var uzklāt gan atsevišķi, gan visus kopā. Neuzkrītošais pērļu mirdzums atstaro gaismu, sniedzot ādai vēl lielāku mirdzumu. Maigā, ilgnoturīgā tekstūra ir viegli uzklājama un sniedz viegluma sajūtu ādai. Īpašais pigments garantē vienmērīgu toņa uzklāšanu un novērš pigmentāciju.

All Seasons Bronzing Powder sastāvā nav pievienotas smaržvielas vai parabēni, taču ir pievienots ādu mitrinošais E vitamīns.

Iedarbība uz ādu ir dermatoloģiski pārbaudīta.

Ierobežotās pieejamības bronzeris Glow Bronzer “summer glow” apvieno bronzējošo pūderi un hailaiteri vienā produktā. Minerālu sastāvdaļas, kas nesatur minerālos esošās eļļas un parabēnus, sniedz ādai dabīgu, saules iedeguma mirdzumu. Smalki samaltā, vizuļojošā vizla sniedz Jūsu ādai svaigu mirdzumu. Ekskluzīvais dabīgās rafija, trīsdimensiālais pūdera iepakojums padara Glow Bronzer par īstu sensāciju. Pateicoties modernajam rafija iepakojumam, katrs eksemplārs ir unikāls.

Iedarbība uz ādu ir dermatoloģiski pārbaudīta.

Angel Eyes “black” N°1 skropstu tuša, nesatur smaržvielas un nodrošina elpu aizraujošu, klasiski melnu skatienu. “Azure” N°6 sniegs jūsu skropstām vasaras zilu izskatu. Smalkā otiņa ir perfekti piemērota pat visīsākajām skropstām. Lielākā otas daļa rada apjomīgu acu efektu. Ideāli līdzsvarotā vasku kombinācija vienlaikus nodrošina ne tikai maksimālu apjomu, bet arī mitrina skropstas.

Angel Eyes skropstu tuša ir piemērota jutīgai ādai.

Hot Chili Lip Booster lūpu balzāms pastiprina jūsu dabīgo lūpu toni, sniedzot tām izteiktu mirdzumu. Stimulējošais sarkanā pipara ekstrakts nodrošina neatvairāmu lūpu toni un maksimālu apjomu. Lūpu spīduma mikrocirkulācija var radīt nelielu kņudošu sajūtu lūpās. Nelielās spīguļu daļiņas atstaro gaismu un rada vēl apjomīgāku un iekārojamāku lūpu efektu. Mūsu kolekcija tiek papildināta ar jaunu “Rosy chilli” N°3 rozā toni.

Hot Chili Lip Booster nav ieteicams lietot uz sasprēgājušām vai kairinātām lūpām.

Color Lip Shine lūpu krāsas sastāvā nav pievienoti parabēni vai smaržvielas. Lūpu krāsa pārsteidz ar tā viegli mirdzošo toni. Mirdzošie polimēri nodrošina maksimālu lūpu komfortu un mitrināšanu. Gēlveida lūpu krāsa, kuras sastāvā nav silikona, ir pieejama slaidos iepakojumos ar noapaļotu galu. Produkti iesaiņoti augstas kvalitātes, izsmalcinātos sudraba un melnos iepakojums. Jaunajā kolekcijā pieejami līdz šim nebijuši toņi - “Shiny coral” N°24 gaišā koraļļu   tonī, “Shiny raspberry” N°54 jūtamas svaigu aveņu nokrāsas, “Shiny rosé” N°66, jūtama maiga rožu noskaņa savukārt “Shiny diamonds” N°85 jūtams smalks, mirdzošs sārtums.

Color Lip Shine sastāvā nav lanolīna, silikona un talka.

Iedarbība uz ādu ir dermatoloģiski pārbaudīta.