№34 Laura: Ja sieviete zied no laimes, tas nozīmē, ka viņai ir labs dārznieks..

19. Jan 2014, 22:44 lauruxs87 lauruxs87

1. Vārds, vecums,

Laura , 26 gadi

20140119203603-39404.jpg

2. Kā tu domā, kāpēc, ja tici Bībelei, Dievs radīja vīrieti pirmo?

Jā es, ticu Bībelei. Un domāju ka Dievs radīja vīrieti pirmo , lai viņš būtu kā aizstāvis un sargs sievietei. Vīrietim ir jabūt stiprajam plecam priekš sievietes. Šajā vietā es gribētu ielikt vienrindas, kuras es nezinu kas ir rakstījis, bet atbilst manām domām kāpēc sieviete ir radīta otrā. “Mazs zēns kādu dienu jautāja savai mātei: “Kāpēc tu raudi?” – “Tāpēc, ka esmu sieviete,” viņa atbildēja. “Es tāpat neko nesapratu!” zēns turpināja. Mamma apskāva zēnu un sacīja: “Tu nekad to nesapratīsi...” Tad zēns jautāja tēvam: “Kāpēc mamma dažreiz raud bez iemesla?” – “Tāpēc, ka sievietes bieži raud bez iemesla,” atbildēja tēvs. Zēns izauga, kļuva par staltu, izskatīgu vīrieti, bet nevarēja pārstāt brīnīties: “Kāpēc sievietes raud?” Visbeidzot viņš jautāja Dievam: “Kāpēc sievietes raud?” Un Dievs atbildēja: “Izdomājis sievieti, es vēlējos, lai tā būtu ideāla. Es devu tai plecus, tik spēcīgus, lai turētu visu pasauli, un tik maigus, lai pieturētu bērna galviņu. Es devu tai garu, tik spēcīgu, lai izturētu dzemdības un citas sāpes. Es devu tai sparu, tik spēcīgu, lai tad, kad citi krīt, sieviete iet uz priekšu un nesūdzoties rūpējas par pakritušajiem, slimajiem un vājajiem. Es devu tai maigumu mīlēt bērnus jebkuros apstākļos, pat ja tie dara sievietei pāri. Es devu tai spēku atbalstīt vīru, neskatoties ne uz kādiem tā trūkumiem. Es izveidoju to no ribas, lai viņa sargātu vīra sirdi. Es devu tai gudrību, lai sieviete saprastu, ka labs vīrs nekad un nekādos apstākļos tīšām nedara pāri, bet dažreiz pārbauda tās drosmi un izlēmīgumu nostāties viņam blakām bez ilgas domāšanas. Un visbeidzot es devu tai asaras un tiesības tās lietot, kad un kur tas ir nepieciešams. Un tev, mans dēls, ir jāsaprot, ka sievietes skaistums nav nedz apģērbā, nedz kosmētikā, pat ne frizūrā vai manikīrā. Skaistums ir sievietes acīs, kuras atver durvis uz sievietes sirdi, – tās vietas, kur mīt mīlestība.”

3. Vai tici tam, ka "to, ko vēlas sievietes, vēlas arī Dievs"?

Kā sacīts kādā anekdotē - Ja vēlies sasmīdināt Dievu pastāsti viņam savus plānu.

Tātad atbildot uz jautājumu man liekas ka nē , cilvēks domā , bet Dievs dara. Esmu pati savā dzīvē plānojusi, domājusi, bet beigās paļāvusies un viss ko gribēju man ir , bet tad kad tam jābūt.

4. Turpini, lūdzu, frāzi - "Sievišķība, tas ir..". Parādi, kas no pasaulē, Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem tev asociējas ar sievišķību.

Sievišķība, tas ir tas mazais noslēpums kad sieviete kas ir sieva un māte spēj atrast vidusceļu un nepazaudēties , būt laba, gādīga , saprotoša ,mīloša, sargājoša mamma, bet arī neaizmirst, ka esi arī sieva savam vīram un būt arī seksīga ,mīloša. Tāda lai vīram nevienu citu nevajadzētu Atrast šo ceļu nav viegli. 

Ja domāju par sievietēm kas man saistās ar sievišķību tās varētu būt.

Sirsnīga , mīļa,  atsaucīga- Katrīne Pasternaka

20140119221639-40039.jpg

Vēl man saistās ar sievišķību Māte Terēze, jo viņa sevī iemieso mātišķumu.

20140119221915-14193.jpg

5. Turpini, lūdzu, frāzi "Vīrišķība, tas ir..". Parādi, kas no pasaulē, Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem tev asociējas ar vīrišķību.

Vīrišķība ir tad ja vīrietis ievieš nevis miļāko bet cīnās un veido stipru ģimeni. Vīrišķība ir tad ja vīrieši spēj aizstāvēt savu ģimeni , apgādāt to, nevis aizlaisties pie pirmajām grūtīb          ām.

Vīrišķīgi ir izrādīt savas emocijas savam vistuvākajam cilvēkam , nevis paturēt tās, sevī. Uzklāusīt un atbalstīt vienkārši esot blakus grūtā brīdī.

Vīrišķīgi ir cienīt sievietes, jo sieviete deva dzīvību vīrietim.

6. Kādas jūtas tevī izraisa apziņa, ka šajā pasaulē esi dzimusi kā sieviete?

Esmu lepna ka esmu sieviete, jo es esmu arī māte kura dāvā dzīvību bērnam, esmu sieva savam vīram.

7. Vai tevī ir kādreiz iezagusies doma par to, ka gribētu "pabūt vīrieša ādā"? Nē, esmu sieviete un vīrietis negribētu būt.

8. Kā atšķiras sieviešu un vīriešu daba, tavuprāt?

Sievietes savā būtībā vairāk vai mazāk ir emocionālākas nekā vīrieši. Vīrieši vairāk ir piezemētāki. Sievietes vairāk domā , analizē un izdara pārāk ātri secinājumus. Bet vīrieši tomēr ir ar vēsāku prātu.

9. Kam attiecību veidošanā ir galvenā loma - sievietei vai vīrietim?

Attiecības ir jākopj abiem . Nevar viens visu laiku vilkt attiecības, tās ir jākopj, jāuztur romantika. Jāatrod kaut mazliet laika ik dienu viens otram , ir jāpaska tie trīs vārdi- es tevi mīlu, ir jādod bu'cās, ir jāiet uz randiņiem, jā arī precētiem. Pie attiecībā ir jāstrādā visu mūžu ABIEM.

10. Būt par īstu sievieti nozīmē būt..

Saskaņā ar sevi , mīlēt sevi, mācēt tikt galā ar ikdienas darbiem un neaizmirts ka arī reiz;em arī vajag atrast laiku sev , tikai sev lai atpūstos un uzkrātu spēkus.

11. Kas sievietēs ir tāds, kas piesaista vīriešu uzmanību?

Man liekas ka katram vīrietim tas ir savs, vienam piesaistīs izskats, citam piesaistīs balss.Cit

Citām ir šarms kuram nav vienal'dzīgs neviens, vismaz paskatīsīes jau noteikti.

12. Kas vīriešos ir tāds, kas piesaista sieviešu uzmanību?

Kādas nu katrai ir tās vēlmes. Mani saista vīrieša izskats. Esmu sīkumaina un pamanu detaļas. Cita piesaista izturēšanās veids. Citas varbūt piesaista smarža.

13. Kāpēc gribi piedalīties projektā "Labākā sieva 2014"?

Gribējās padalīties savās domās par to kādas ir sievietes. Balvas nav tik svarīgi, bet ja būs nebūšu pret.

SPIED ŠEIT UN IESŪTI

SAVU PIETEIKUMU->>>

20140110144125-57503.jpg