Izmēģināju GMT BEAUTY pretcelulīta želeju grūtniecēm

Izmēģināju GMT BEAUTY pretcelulīta želeju grūtniecēm

26. Nov 2017, 17:02 UlrikaP UlrikaP

Lai arī cik ļoti es censtos dzīvot veselīgi, proti, daudz kustēties, ēst augļus un dārzeņus, uzņemt daudz šķidruma, celulīts ir mans sabiedrotais jau no vidusskolas laikiem. Atceros kādu vizīti pie ģimenes ārstes par pilnīgi citu tēmu, kad viņa, paskatoties uz mani, nošausminājās, ka tik jaunai meitenei uz kājām jau apelsīna miziņa. Īpaši iedvesmojoši tas nebija. Skolas laikā meitenes par šādiem „komplimentiem” pārdzīvo ļoti.

Pa šiem gadiem esmu centusies ar celulītu cīnīties, bet pagaidām bez īpašiem rezultātiem. Tiesa, pēc pirmā bērna piedzimšanas celulīts uz augšstilbiem un dibena kļuva izteiktāks. Kā ir pēc otrā, grūti teikt, jo vēl neesmu saņēmusies sevi kārtīgi nopētīt spogulī.

Esmu mēģinājusi dažādus līdzekļus cīņai ar celulītu gan no lētā gala, gan arī nedaudz dārgākus. Tāpat arī esmu izmēģinājusi gan eko veikalos nopērkamos, gan parastajās drogērijās. Viena īpašība visiem līdzekļiem ir bijusi kopīga – tie ļoti, ļoti slikti uzsūcas ādā, tāpēc parasti sasmērējas drēbes un ātri vien atmetu ar roku savai tālākajai skaistuma kūrei.

Esmu no tām Māmiņu Kluba oktobra blogerēm, kura balvā ieguvusi profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY pretcelulīta želeju grūtniecēm.

Ja man uzdāvina šādu iespēju, kāpēc gan nepamēģināt ko jaunu.

Lūk, mans rezumē par šo kosmētikas produktu.

20171126170155-41090.jpg

Ļoti simpatizē želejas neuzbāzīgais aromāts un tekstūra, jo to ir viegli iemasēt ādā. Želeja ir viegla, nav taukaina, neveidoja kunkuļi. Var teikt, ka praktiski īsu mirkli pēc tā iemasēšanas ādā jau var vilkt drēbes, nesatraucoties, ka tās tiks sasmērētas. Tas man ļoti simpatizē, jo man nav tik daudz laika, lai pēc produkta lietošanas vannas istabā uzkavētos vēl liekas desmit minūtes, gaidot, kad nožūs eļļa vai krēms.

GMT beauty pretcelulīta želeja ir ļoti ekonomiska, jo, pateicoties tās tekstūrai, ir nepieciešams pavisam nedaudz želejas, lai izmasētu problēmzonas. Tātad, man ar vienu iepakojumu pietiks gana ilgam laika periodam. Ekonomiskumu noteikti veicina arī pudeles dozators, jo var saujā iespiest tieši tik daudz želejas, cik nepieciešams vienai reizei. Dozatora plusiņš ir arī tāds, ka želeja lieki nesaskaras ar gaisu, tādējādi nezaudē savas pozitīvās īpašības.

Mani priecē, ka želeja veidota, balstoties uz dažādu augu ārstnieciskajām īpašībām, līdz ar to par savu skaistumu iespējams parūpēties arī grūtniecības un zīdīšanas laikā.

Želeju gan lietoju vēl pietiekami īsu brīdi, lai spriestu par tās iedarbību, taču ražotājs sola, ka tās sastāvā esošā zaļās tējas, aļģu, efejas un zirgkastaņu ekstrakta bāze palīdzēs cīnīties ne tikai ar celulītu, bet arī tūsku, kā arī nostiprinās kapilārus, tonizēs vēnas, mazinās iekaisumu un uzlabos asins mikrocirkulāciju. Respektīvi, vienā līdzeklī apvienots viss labākais, lai palīdzētu topošajai un jaunajai māmiņai justies labi, skaisti un komfortabli.

Vienīgais mīnuss- ļoti žēl, ka par šo produktu uzzināju tikai tagad, jo ļoti labprāt to būtu lietojusi laikā, kad gaidīju bērniņu.