Izmanto izdevību un ietaupi e-menessaptieka.lv piedāvājumos!

Izmanto izdevību un ietaupi e-menessaptieka.lv piedāvājumos!

13. Feb 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mammas ir pelnījušas vairāk! Lai padarītu Jūsu iepirkšanos vieglāku un vēl patīkamāku, e-menessaptieka.lv ir sagatavojusi īpašo piedāvājumu tieši Jums!

Ar kodu ''MAMMA'' saņemiet papildu -10% atlaidi savam pirkumam e-menessaptieka.lv!

Pērc vienu un otru saņem par brīvu!

Iepērcies izdevīgāk, izmanto e-menesaptieka.lv piedāvājumu un viena produkta vietā saņem divus. Piedāvājums spēkā Jūsu pieprasītākajiem produktiem - Vitiron, Perfectil, Panthenol, Livol un daudziem citiem.

Katru pirmdienu - īpaši izdevīgi piedāvājumi!

Katru pirmdienu e-menessaptieka.lv atlaide -20% no regulāras cenas visām precēm māmiņām un bērniem. Iegādājies produktus no Aptamil, Chiсco, Pampers, Tommee Tippee, Huggies un citiem pazīstamiem zīmoliem vēl izdevīgāk!

Parūpējies par bērna veselību ar Evolu.

Evolu inhalators Super Car paredzēts izrakstīto zāļu preparātu inhalācijai un ir lietojam arī mājas apstākļos un bezkontakta termometrs palīdzēs noteikt precīzu temperatūru bez saskares ar ķermeni.

Komplekts tagad pieejams ar -60% atlaidi tikai e-menessaptieka.lv.

Izvēlies tikai pašu labāko savam mazulim. Visiem Kabrita biezeņiem atlaides līdz -20%. Ideāls risinājums pastaigām un uzkodai gan mazuļiem, gan arī vecākiem bērniem. Ērts un patīkams mīkstais iepakojums veicina mazuļa sīkās motorikas un pastāvības iemaņu attīstību.

Ikviena māmiņa ir pelnījusi tikai labāko, tāpēc palutini sevi un jūties skaisti. Visiem ķermeņa ādas kopšanas produktiem e-menessaptieka.lv atlaides līdz -40%.

Parūpējies par savu matu veselību un izmanto e-menessaptieka.lv lielisko piedāvājumu - visiem matu kopšanas līdzekļiem atlaides līdz -40%.

Zobu un mutes higiēna ir svarīgs elements ikviena veselībā, tāpēc nodrošini savu ģimeni tikai ar labākajiem produktiem. E-menessaptieka.lv atlaides visām zobu un mutes higiēnas precēm līdz -30%.

PureBorn ir organiskās autiņbiksītes no bambusa šķiedrām, tās ir dermatoloģiski pārbaudītas, nesatur alerģiskus materiālus un tikai e-menessaptieka.lv ar -20% atlaidi. PureBorn autiņbiksītes - pareizā izvēle Tavam mazulim.

Vēl tikai līdz 28. februārim iepērcies e-menessaptieks.lv un saņem bezmaksas piegādi ar Smartpost Itella. Tava paciņa būs vislabākajās rokās, jo tieši šie pakomāti atrodas iekštelpās un būs droši pret temperatūras svārstībām - pasargāti no produkta sabojāšanas riska!