Darbojies kopā ar bērnu! Izdrukā Latvijas svētku ilustrācijas!

Darbojies kopā ar bērnu! Izdrukā Latvijas svētku ilustrācijas!

17. Nov 2016, 07:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens Latvijas dzimšanas dienas svētku nedēļā! Gribam sveikt mūsu valsts dzimšanas dienā ar īpašu dāvanu ikvienam.

Tradīcijas. Katrai ģimenei tādas ir - lielākas un mazākas, ikdienas rituāli - kā uzsākam ēdienreizes, kā sagatavojamies gulētiešanai. Skaistas tradīcijas, kā svinam dzimšanas dienas, kā atzīmējam valsts svētkus, Ziemassvētkus, saulgriežus, Lieldienas. Varbūt tradīcijas ir pārņemtas no senčiem un tās atzīmējat visi kopā, varbūt esat ieviesuši kaut ko pavisam jaunu tikai jūsu bērniem un ģimenei īpašu. Svētki ir nepieciešami un Latvijas dzimšanas dienas atzīmēšana ir laiks, kad varam savās ģimenēs piedomāt par svētku sajūtas radīšanu.

Tādēļ Mācētprieks komanda ir sagatavojusi jums īpašu DĀVANUSeptiņas Latvijā atpazīstamu vietu ilustrācijas, kuras varat izprintēt jau tagad! Ilustrācijās attēlots - Brīvības piemineklis, Latvijas Nacionālā bibliotēka, dzelzceļa tilts, Rundāles pils, Aglonas baznīca, Siguldas gaisa vagoniņš un Latvijas piekrastes mols. 

 
 

Mācētprieks svētku galda dekori

 

Ar bērniem varat pārrunāt - vai šajā vietā bijuši, vai atpazīstat, kas tā ir par vietu?  Bērni var radoši izpausties ilustrācijas izkrāsojot. Pēc tam tās varat izgriezt un pielietot kā vēlaties. Mūsu ideja - pielīmējiet tās pie pārtikas dekorēšanas kociņiem un izrotājiet svētku galdu - būs īpaši un skaisti!

Mācētpreks Latvijas dzimšanas dienas svinības Mācētprieks 18.novembra svinības

Mācētprieks Latvijas simbolu dekors

Novembra mēnesī piedāvājam iegādāties īpašus Latvijas dzimšanas dienas svinību karodziņus. 12 karodziņi svētku noskaņas radīšanai. Tas būs skaists akcents klājot svētku galdu Latvijas dzimšanas dienā vai kā jauks suvenīrs sveicot ģimeni, draugus ārpus Latvijas. Katram pirkumam klāt nāk dāvana - pieskaņota svētku virtenīte! 

Mācētprieks Latvijas svētku karogs Mācētprieks Latvijas svētki