Īstie līdzekļi, kas atvieglo tīrīšanas procesu

Īstie līdzekļi, kas atvieglo tīrīšanas procesu

13. Apr 2015, 11:19 nosiguldas nosiguldas

Uzreiz gribu pabrīdināt, ka foto šoreiz būs no interneta, jo dažādu  nelielu tehnisku ķibeļu dēļ, esmu palikusi bez iespējām iemūžināt šo procesu fotogrāfijās.

Tad nu tā. Tā kā nemitīgi esmu visādos darbos, virtuves tāpat kā mājas tīrīšanu ieplānoju sestdienas rīta pusē. Ilgus gadus esmu meklējusi tos īstos līdzekļus, kas man pēc iespējas atvieglotu tīrīšanas procesu. Man ir maza virtuvīte un tā vien liekās, ka tur tā īsti nav ko darīt. Bet īstenībā nemaz tā nav.

Saviem tīrīšanas darbiem izmantoju Tvaika slotu . Tas ir patiesi viens no   lielākajiem palīgiem visā tīrīšanas procesā.

Ar tvaika slotas iegādi, man ir krasi samazinājies saimniecības preču klāsts tīrīšanai. Ar šo aparātu es mazgāju logus un sienas, mazā birstīte ļoti labi iztīra flīžu šuves un izlietni un galvenais kanalizācijas trubas. Ar karsto tvaiku tīru cepeškrāsni. 

Traukiem izmantoju  FAIRY .  

Attēlu rezultāti vaicājumam “fairy mazgāšanas līdzeklis”

Šo mazgāšanas līdzekli izmantoju arī telpaugu apsmidzināšanai, ja parādās laputis vai   citi mošķi. Tāpat lietoju to uzmazgājot grīdas, it sevišķi virtuvē.

Katliem esmu atradusi lētu, bet ļoti jauku līdzekli, kuru Jums no sirds iesaku  . Ļoti labi attīra dažādas virsmas, bet nopirkt  gan nevar visos veikalos. Es to pērku vairumā,  Siguldā veikalā  LABAIS.

Švammes beršanai ar ziepēm 10gb

10.gab. ( 0.84 EUR)

Tīrīšanai neaizstājams protams ir etiķis un citrons.

Attēlu rezultāti vaicājumam “etiķis un citrons”

Tos es izmantoju,  tīrot ledusskapi un mikroviļņu krāsni.

Lai vēl vairāk minimizētu šīs darbības, ko noteikti nevaru saukt par maniem mīļākajiem darbiem mājās,  ļoti,  ļoti gribu šogad virtuvē tikt pie jauna remonta un uzdāvināt sev trauku mazgājamo mašīnu.