Īsa dzīves līnija - īsa dzīve? Nav taisnība!

Īsa dzīves līnija - īsa dzīve? Nav taisnība!

12. Aug 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jā, tad, ja plaukstā redzama īsa dzīves līnija, tas nebūt nenozīmē to, ka mums būs īsa dzīve! Kas ietekmē mūsu plaukstu līniju garumu un kurā rokā – labajā vai kreisajā – ir jālasa, jautājam hiroloģei Maijai Irbītei.  

„Bieži no mutes mutē klejo stāsts, ka tad, ja cilvēkam ir īsa dzīves līnija, viņš maz dzīvos. Tomēr dzīves līnija parāda to, cik intensīvi mēs varam dzīvot nevis dzīves garumu!

Turklāt dzīves laikā mūsu plaukstu līnijas, it īpaši labajā rokā, pagarinās.

Tas tādēļ, ka līnijas cieši saistītas ar mūsu emocionālo un garīgo jeb mentālo dzīvi! Tātad tas, cik emocijām bagāti esam, un cik intensīvi darbinām savu prātu, atspoguļojas plaukstu līnijās.

Jo cilvēks dzīvo vienkāršāk, jo tukšāka ir viņa plauksta un mazāk tajā var izlasīt,” skaidro Maija Irbīte.

Kuras rokas – labās vai kreisās - līnijas hirologs analizē?

„Es esmu pārliecināta par to, ka jālasa ir abās rokās! Hirologu vidū pastāv dažādi viedokļi, tomēr es uzskatu, ka kreisajā rokā ir tas, ko mums devusi daba vai Dievs – tā atspoguļo mūsu talantus, spējas un apzinātās un neapzinātās vēlmes.

Labā savukārt parāda to, ko mēs no tā visa realizējam.

Pēc savas būtības cilvēks ir slinks. Jebkurš no mums! Tādēļ bieži vien visus savus dabas dotos talantus un iespējas nemaz neīstenojam, un to labajā plaukstā var ļoti labi redzēt!

Lai gan vienmēr skatos abas rokas, līdz gadiem trīsdesmit lielāku uzmanību tomēr pievēršu kreisajai rokai, pēc trīsdesmit – labajai,” stāsta hiroloģe. 

Sieviešu Klubs