Marts ir tas laiks, kad jāsāk domāt par sēšanu. Es šo pienākumu šogad esmu uzlikusi uz vīra mātes pleciem. Bet paniekoties gan gribās. Un pirmais, ko noteikti izdarīšu audzēšu siltumnīcas gurķi uz palodzes. Kādus gadus atpakaļ tas man jau vienreiz izdevās, šogad nolēmu atkārtot.
Stādiņi jau sadalīti, sev atstāšu tikai vienu un nu jau ir laiks tos pārstādīt. Audzēšu uz austrumu loga.
Vēl protams ir sadīguši mani zaļumi, kas jau šo sestdien dosies kā piedeva biezpienam, vai kādiem citiem salātiem. Šogad tie ir redīsu, spinātu un kressalātu zaļumiņi.
Pārējos stādīšasnas/ sēšanas darbus atlikšu uz brīdi, kad to varēs darīt neapkurināmā siltumnīcā.
Vēl kāds padoms, šogad pamēģināju ķiplokam izdiedzēt lokus, patiesi izdodas un garšīgi. Iesaku pamēģināt.
man šogad papriku un tomātus audzēs vīra māte.