Celulīts: kā ar to tikt galā? Seminārs visām tievētgribētājām!

Celulīts: kā ar to tikt galā? Seminārs visām tievētgribētājām!

25. Nov 2014, 14:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Figura Line no visas sirds Jūt līdzi katrai dalībniecei un mēs vēlamies, lai katra sajustos īpaša un saņemtu pēc iespējas labākus rezultātus, tādēļ visas projekta "Iegūsti sapņu figūru līdz Ziemassvētkiem" dalībnieces aicinām uz bezmaksas informatīvo semināru par tēmu "Celulīts un kā ar to tikt galā?"

Tikšanās laikā apspriedīsim mums sievietēm tik aktuālo tēmu celulīts, kā arī saņemsiet ieteikumus dažādu ēterisko eļļu izmantošanā tieši ķermeņa ādas kopšanā, kā arī striju un celulīta likvidēšanā.
Teorētiskajā sadaļā apskatīsim plašāk izmantojamo ēterisko eļļu raksturojumus, pielietojumus un iedarbību gludākas un elastīgākas ķermeņa ādas iegūšanai.
Noskaidrosim kādas procedūras ir vispiemērotākās veikšanai mājas apstākļos.
Apskatīsim iemeslus kāpēc rodas celulīts un strijas.

Pēc semināra neformālā gaisotnē projekta dalībnieces varēs savā starpā dalīties savos pirmajos iespaidos un sasniegumos.

Seminārs notiks vienā no Figura Line studijām Rīgā. Aicinām visas projekta dalībnieces apstiprināt dalību seminārā līdz piektdienai (28.11.2014) plkst. 14.00 rakstot uz e-pastu info@figura-line.lv.  Ja kādi jautājumi, zvaniet pa tālruni 27068777.

Gaidīsim Jūs Mīļās dāmas!

Figura Line komanda!

 

FIGURA LINE - VESELĪGS SKAISTUMS IKVIENAI!

 

20141017155447-78040.jpg

 

figura-line.lv